registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

ISPO 2018

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
6.2.2018 20:32

ISPO Gold Award 2018: SALEWA WINTER TRAIN

We are proud to announce that our Winter Train backpack was awarded ISPO Gold Winner 2018 in the Outdoor segment.
Every year, the ISPO Award recognizes the most outstanding sporting goods.

With its innovative Contact Flow Fit System, the Winter Train was especially designed to keep the back dry even during high-octane winter activities. Other features such as the Split Shoulder Technology offer maximum freedom of movement while ski touring or mountaineering. The Award-winning backpack is equipped with a Ski Fixation System which is easy to use, even in full winter gear and in steep terrain.

The Winter Train backpack forms part of the SALEWA winter collection 2018/19 and will be available from August 2018.

Počet příspěvků: 1077

Horydoly

avatar
29.1.2018 18:13

ISPO 2018

Značky Fjällräven a Hanwag i letos uvedou své novinky na veletrhu ISPO, který se koná 28. až 31. 1. 2018 v Mnichově. Navštivte stánek číslo 202 v pavilónu A2 a nepropásněte představení nové kolekce pro podzim a zimu 2018/2019.

Tradiční kolekce Fjällräven Greenland si vždy zakládala na tom, že každodenní dobrodružství jsou stejně důležitá – a je o ně dobře postaráno – jako expedice, které podnikneme jednou za život. Proto značka přichází s modernizovanou klasikou řady Greenland a dává jí zimní háv s novými kousky, jako jsou kalhoty Greenland Stretch Trousers a bundy Greenland Winter Jacket a Parka.

Kolekce Keb se v průběhu času výrazně vyvinula. Tuto sezónu Fjällräven použil k vytvoření Keb Touring Jacket a Trousers novou strečovou látku. Tato bunda a kalhoty představují první softshellové produkty řady Keb značky Fjällräven. Díky novým vylepšením je nyní Keb mnohem všestrannější, než kdy býval.

A to nejlepší nakonec, Fjällräven představuje Kånken Essentials, kolekci doplňků pro jeden z nejoblíbenějších batohů na světě. Osobitý styl je to, o co u batohu Kånken běží, a díky novým produktům, jako je krabička na obědy, penál a pouzdro na notebook, se Kånken stává opravdu jedinečnou záležitostí.

Přijďte se podívat také na řadu Hanwag ACTIVE WINTER pro podzim a zimu 2018/2019, ve které se představí nové modely multifunkční obuvi, vyrobené pomocí nové technologie zaměřené na udržitelnost. Designéři se totiž vrátili ke kreslicím stolům a znovu se zaměřili na základní materiály, ze kterých je obuv Hanwag vyráběna. Výsledkem je nová, inovativní a částečně udržitelná technologie, která je součástí všech nových modelů v ACTIVE WINTER.

Pokud neplánujete cestu na veletrh ISPO 2018, více se o novinkách pro podzim a zimu 2018/2019 dozvíte v materiálech na odkaze ZDE

Gabriela Kolářová 
gkolarova@webershandwick.cz

Počet příspěvků: 1077

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se