registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Podpora podnikání

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
14.6.2023 13:54

Placení na festivalech jednoduše

Twisto oznámilo spolupráci s NFCtron

Platit na festivalech jednoduše, digitálně a bezpečně – to je cílem fintechu Twisto, který oznámil spolupráci se společností NFCtron, jedničkou v oblasti plateb na jednorázových akcích. NFCtron na festivalech a koncertech zajišťuje cashless platby prostřednictvím platebních náramků a nově i platby platebními kartami s využitím technologie NFCtron Pay – terminál v mobilu. Návštěvníci kulturních událostí budou moci svůj náramek propojit s Twistem a platit za útratu až po akci, místo dobíjení kreditu předem. Twisto dále představilo nového klienta, kterým je platforma Ticketstream, skrze kterou mohou návštěvníci zaplatit po třetinách vstupenky třeba na festivaly Beats for Love nebo Votvírák. Twisto také pro uživatele své aplikace chystá novou sekci Festivaluj s Twistem s festivaly a tipy, jak na nich pohodlněji platit. 

„Léto se rychle blíží a mnoho lidí se opět těší na festivalovou sezonu. Vzhledem k vyšším cenám jsou však letos s výdaji opatrnější. Proto spolupracujeme s portály GoOut, Ticketstream a Ticketportal a dáváme lidem možnost rozložit si platbu za vstupenky na festivaly Rock for People či Beats for Love na třetiny bez navýšení. Nyní jsme také spojili síly s NFCtron, abychom nabídli pohodlnější způsob, jak platit přímo na festivalech a koncertech. Na ty většinou míří mladí lidé, kteří mají k moderním platebním metodám blízko, pro Twisto tak tyto kulturní události představují velkou příležitost,“ komentuje spolupráci Jan Hanzlík, country manager Twista pro Českou republiku.

Chytré dobíjení kreditu na náramek

V rámci zaměření na kulturní události Twisto začalo spolupracovat se společností NFCtron. Ta festivalům a koncertům dodává platební systémy včetně cashless plateb prostřednictvím čipů a náramků. Na ty si návštěvníci předem posílají peníze a pak je případně ještě dobíjejí přímo na akci, kde s nimi platí například za občerstvení. Nyní dostanou možnost náramek spojit se svým Twisto účtem a útratu z festivalu zaplatit až po jeho skončení.

„Placení s NFCtron přináší výhody jak návštěvníkům, tak organizátorům festivalů. Rychlejší platba, méně front, vyšší bezpečnost a kontrola. Díky Twistu nyní dokážeme návštěvníkům placení ještě zjednodušit tím, že si náramek dobijí přes Twisto účet a neblokují si vlastní peníze. Způsob, jak zákazník zaplatí svoji skutečnou útratu, si po festivalu zvolí ve svém Twisto účtu. Je to pohodlné a naprosto bezpečné,“ vysvětluje spolupráci Václav Jaroš, zakladatel NFCtron.

Dražší vstupenky? Kupte je na třetiny

Se vstupenkami na akce návštěvníkům nově pomůže také nákup na třetiny od Twista, který lidem umožňuje rozdělit si platbu za vstupenky nad 1 500 Kč na tři splátky bez navýšení. Nákup na třetiny už od konce minulého roku implementoval portál GoOut pro předprodej vstupenek na festival Rock for People, aktuálně je dostupný i pro Colours of Ostrava nebo Mácháč. GoOut nasazením nové platební metody zaznamenal zvýšení obratu z BNPL plateb o 60 %, průměrné hodnoty objednávky o 400 % a počet schválených nákupů o 11 %. Nově nákup na třetiny od Twista nasadil také portál Ticketstream například pro festival Beats for Love nebo Hrady CZ.

Aby Twisto podpořilo své uživatele v návštěvách letních festivalů, spustí ve své aplikaci novou sekci Festivaluj s Twistem. V ní najdou všechny akce, na kterých lze Twisto využít, a tipy, jak platit rychleji a bezpečněji.

Více o službě Twisto

Twisto představuje chytré řešení pro platby a nakupování. Už v roce 2013 jako první v ČR zavedlo odložené platby, známé také pod zkratkou BNPL (buy now pay later, nakupuj teď, plať později). Díky funkci Twisto Pay lze na jedno kliknutí, bez registrace a zdarma platit internetové nákupy, na jejichž úhradu mají zákazníci 30 dní. Registrovaní uživatelé pak mají možnost využít k placení Twisto kartu (vydanou Mastercard) – virtuální, nebo fyzickou; zaplatit mobilem díky Apple Pay či Google Pay; vyrovnat faktury jejich vyfocením; snadno rozdělit společný účet mezi kamarády s funkcí Twisto Split. Splatnost nákupů s Twisto účtem je 45 dní. Twisto také umožňuje nákup na splátky s okamžitým schválením a Nákup na třetiny bez navýšení. V roce 2018 firma úspěšně vstoupila na polský trh.

Kateřina Čejková

 
Počet příspěvků: 1077

Horydoly

avatar
9.2.2018 15:52

Podpora podnikání

Plánujete expandovat do zahraničí?
Získejte až 4 mil. Kč na 
účast na veletrzích a výstavách. 

Počet příspěvků: 1077

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se