registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Programátor/ka, vývojář/ka Auto*Matu

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
29.3.2018 09:30

Programátor/ka, vývojář/ka Auto*Matu

Programátor/ka, vývojář/ka Auto*Matu

Auto*Mat slaví v roce 2017 deset let své existence a za tu dobu se stal respektovaným hlasem na poli pražského dopravního plánování, organizátorem celorepublikové soutěže Do práce na kole a také největších sousedských slavností v ČR Zažít město jinak. Do našich akcí se zapojují tisíce lidí po celé zemi. Komentujeme dopravní politiku Prahy v médiích. Chceme se ale ještě zlepšit.

Potřebujeme pomáhat zlepšovat IT v celém Auto*Matu, dále rozvíjet naše webové aplikace, udržovat je v chodu, zvyšovat jejich uživatelskou přívětivost a držet krok i s vývojem legislativy (EET, GDPR).

Co děláme?

Spolek Auto*Mat prosazuje lepší prostředí pro kvalitní život ve městě. Podporujeme veřejnou, pěší a cyklistickou dopravu i rozumné používání aut. Přinášíme inspiraci z evropských metropolí a aktivizujeme lidi k pozitivní proměně ulic a veřejného prostoru. Dohlížíme na politiky a efektivní využití veřejných peněz.

Koho hledáme?

Člověka schopného samostatně pracovat na rozvoji našich webových aplikací, zajistit i podporu jejich chodu a pomoc s IT celému týmu Auto*Matu.

Požadujeme:

  • zkušenosti se správou a vývojem webových aplikací
  • znalost, nebo ochota se naučit tyto technologie: Django+Python, GIT, HTML, JavaScript, základy CSS, PostgreSQL/PostGis, Docker, Celery, automatické testy s pomocí CircleCI a Travis, správu Amazon AWS, správu Linuxového serveru
  • vlastní vizi a schopnost předávat a rozvíjet know-how v týmu Auto*Matu
  • znalost angličtiny

Datum nástupu i úvazek bude záležet na společné dohodě.

Co budete dělat?

  • programovat, spravovat a udržovat webové aplikace (především registrační systém soutěže Do práce na kole, Databázi klubu přátel a Mapu Prahou na kole)
  • zajišťovat bezproblémový a spolehlivý provoz Registračního systému Do práce na kole v průběhu celé soutěže
  • sledovat a spravovat servery
  • spravovat místní síťovou infrastrukturu
  • sledovat některé služby: administrace Google účtů, Google AdWords, správa Campaign monitoru, HotJar, Sentry, NewRelic, Google Analytics
  • pracovat na menších projektech (aplikace Cyklisté Sobě, která je napsána v Ruby on Rails; vykreslování mapových podkladů přes Mapnik z OpenStreetMap)
  • koordinovat externí dobrovolníky a případné dodavatele

Co za to?

Flexibilní pracovní dobu, příjemné kolegy a skvělý pocit, když v práci děláte něco, co má opravdu smysl. Finanční odměnu dle dohody.

Jak na to?

Ozvěte se nám na e-mail barbora.cisarova@auto-mat.cz a nezapomeňte přiložit svůj životopis a motivační dopis.

Děkujeme. A pokud myslíte, že to není pro Vás, kontaktujte někoho, koho byste v týmu Auto*Matu rádi viděli Vy.

Počet příspěvků: 1074

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se