registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Bikesraz na Vysočině

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
4.1.2024 10:43

Bike sraz na Vysočině 2024

Dovolte, abychom Vás jako první informovali o termínu a tedy i pokračovaní naší/Vaší bike akce i v roce 2024. Rozhodli jsme se, že Bike sraz na Vysočině nesmí chybět v cyklistickém kalendáři ani příští rok a věříme, že tuto informaci uvítáte.

Díky červnovému termínu můžete sezónu 2024 odstartovat právě účastí na Bike srazu. Budeme se těšit na viděnou 14.-16. června, na 21. ročníku srazu.

Trasy budou opět náročností určeny pro zkušené bikery/bikerky. Po loňské úspěšné premiéře, nebude chybět ani sobotní opékání špekáčků a soudek piva, nezapomeneme ani vylosovat tombolu.

Přihlašovací formulář je již zprovozněn!! ( https://www.turbosnekteam.com/prihlaska-bikesraz.php )

Součástí přihlášky je i rezervace ubytování, které pro Vás bude následně objednáno, nemusíte se tedy o nic starat. Stačí pouze v přihlášce uvést, že máte o ubytování zájem.

Veškeré informace najdete v propozicích a pokud by Vám nějaká informace chyběla, neváhejte se na nás obrátit (Propozice: https://www.turbosnekteam.com/bike-sraz-propozice ).

Mimo našich stránek můžete navštívit i náš profil na Facebooku a zanechat nám svůj vzkaz či podnět ke zlepšení  ( http://www.facebook.com/pages/Bike-sraz-na-Vysocine/347128974486  ).

Budeme se těšit v červnu 2024 na viděnou.

S přátelským pozdravem za celý organizační Turbošnek team
Martin Pleva

Video vzpomínka na loňský jubilejní 20. ročník: https://youtu.be/N3792xinFTk

Počet příspěvků: 1075

Horydoly

avatar
19.1.2022 15:52

Bikesraz na Vysočině 2022

Zdravíme ze zimní Vysočiny a zasíláme aktuální informace kolem letošního 19.ročníku Bike srazu.

Sraz se koná o víkendu 10.-12.6.2022 a celý se bude odehrávat jihozápadně od Žďáru nad Sázavou a to v okolí vodní nádrže Trnávka, s ubytováním přímo pod její hrází na okraji města Želiv.

PROČ právě Želiv??? Zdejší terény a různá zákoutí, zná velice dobře rodák a člen pořádajícího Turbošnek teamu Uzlík. Během května zde uspořádáme také týmové soustředění a řádně všechny tratě najedeme a vypilujeme k dokonalosti. Kdo letos přijede, nebude zajisté litovat, neboť budou připraveny 100% nové okruhy, které jste doposud na Bike srazu nemohli zažít!! Také my, pořadatelé , se moc těšíme, na příjemnou změnu a jinou, ale stále krásnou Vysočinu.

Ubytováni budeme v rekreačním areálu Sportpark Kocanda https://kocanda.cz/sportpark/,  je třeba si zde ubytování zarezervovat, počet ubytovacích kapacit je omezen, proto neváhejte!. Rezervace provádějte na e-mailu: sportpark@kocanda.cz nebo mobilu: 603 236 551 a při rezervaci ubytování do poznámky uvádějte "bikesraz"! Veškeré další informace najdete v propozicích: https://www.turbosnekteam.com/bike-sraz-propozice

Ubytování:
- si zajišťuje každý sám  zde: https://kocanda.cz/sportpark/  , cena ubytování za dvě noci 640 Kč/osoba (příp. jedna noc 390 Kč) při rezervaci pobytu uvádějte do poznámky "bikesraz"!
- příjezd v pátek 10.6. od 14 h a máme domluven pozdější opuštění chatky/pokoje v neděli 12.6. do 17 h!. Rezervace telefonicky 603 236 551 nebo e-mailem: sportpark@kocanda.cz.
- pro méně náročné je možné ubytování ve vlastním stanu - telefonicky 603 236 551
- pro náročnější je možné ubytování v hotelu v sousedství https://kocanda.cz/kontakt/
- po celou dobu pobytu budou v místě přítomni pořadatelé a budou se Vám věnovat.

Stravování:
- snídaně a večeře formou polopenze cena 260 Kč/osoba/den
- obědy – bude možnost při vyjížďkách

Těšíme se v červnu na viděnou.

S přátelským pozdravem za celý organizační team
Martin Pleva

WWW:  http://bikesraz.turbosnekteam.com
Stránky pořádajícího Turbošnek teamu http://www.turbosnekteam.com/
mobil: 604 796 660
e-mailem: bike.sraz@razdva.cz
profilu na Facebooku.:http://www.facebook.com/pages/Bike-sraz-na-Vysocine/347128974486
Video vzpomínka na 18. ročník:  https://youtu.be/YjYWgXtZ8h0

Počet příspěvků: 1075

Horydoly

avatar
29.12.2020 15:50

Bikesraz na Vysočině 2021

Zdravíme příznivce Bike srazu na Vysočině

Před časem byl na našem Facebook profilu zveřejněn termín 18. ročníku Bike srazu na Vysočině. Novinkou bude zcela nová lokalita, kde s vámi budou ubytováni i pořadatelé z řad Turbošnek teamu a budou se starat o to, aby jste si celou akci náležitě užili. Na každý den bude připraven zbrusu nový okruh, který nás zavede do zcela jiných oblastí Vysočiny, něž co jsme doposud navštívili. Máte se tedy opět na co těšit. Nebude chybět ani první páteční podvečerní rozjezdové svezení, stejně jako oblíbená tombola.

Další informace na webu akce http://bikesraz.turbosnekteam.com , kde naleznete také zprovozněný přihlašovací formulář https://www.turbosnekteam.com/prihlaska-bikesraz.php .

Věříme, že se 11.-13. června 2021 sejdeme v hojném počtu a zažijeme společně krásné 3 dny v sedlech našich strojů.
Těšíme se na viděnou.

Přejeme krásné svátky a ničím nerušený rok 2021.

S přátelským pozdravem za celý organizační team
Martin Pleva

WWW:  http://bikesraz.turbosnekteam.com
Stránky pořádajícího Turbošnek teamu http://www.turbosnekteam.com/
mobil: 604 796 660
e-mailem: bike.sraz@razdva.cz
profilu na Facebooku.:http://www.facebook.com/pages/Bike-sraz-na-Vysocine/347128974486
Video vzpomínka na 17. ročník:  https://youtu.be/27NGA0VT8Qk 

Počet příspěvků: 1075

Arthursitor Arthursitor

avatar
7.6.2020 16:37

Příspěvek byl smazán autorem

Počet příspěvků: 1

Horydoly

avatar
27.5.2020 12:04

Re: Bikesraz na Vysočině 2020

start 17. ročníku Bike srazu se blíží a proto přidáváme aktuální informace.

Situace v ČR s Covid-19 se naštěstí zlepšuje a tak i letos se lze na akci přihlásit přímo na místě, i když preferujeme přihlášky předem. Kdo se tedy ještě nepřihlásil a má zájem na akci dorazit, ať tak co nejdříve učiní.

Co je již připravené: zbrusu nové trasy vyjížděk, navštívíme nová místa a zajímavé terénní pasáže. Nebude chybět ani pohodová parta trasérů, která již zamluvila místo pro naše sobotní večerní posezení, při kterém vylosujeme pěknou a hodnotnou tombolu. A hlavně nebude chybět pohoda a skvělá nálada po celý víkend!

Těšíme se 6.-7. června 2020 ve Žďáře nad Sázavou na viděnou. Přejeme pěkný den a krásné léto 2020 v sedle.
Pořadatelé z Turbošnek teamu.

PS: přihlášku najdete zde: https://www.turbosnekteam.com/prihlaska-bikesraz.php

Počet příspěvků: 1075

funnyjokes

avatar
23.1.2019 02:59

Příspěvek byl smazán autorem

Počet příspěvků: 6

Horydoly

avatar
31.7.2018 11:19

Bikesraz na Vysočině 2018

Počet příspěvků: 1075

Horydoly

avatar
4.6.2018 12:18

Bikesraz na Vysočině 2018

Zdravíme příznivce Bike srazu na Vysočině 

dovolte, abychom Vás informovali, o novinkách spojených s letošním 15. ročníkem Bike srazu na Vysočině, který se uskuteční v termínu 11.-12.8.2018 - tedy za 4 měsíce.

Pro letošek se start vyjížděk přesouvá z Nového Města na Moravě do nedalekého Žďáru nad Sázavou. V místě Vám můžeme doporučit tři ubytovací zařízení, která jsou nedaleko od sebe, s tím, že by zde neměl být problém si domluvit i snídaně, nebo si případně snídaně nakoupit v nedalekých potravinách. Veškeré detaily najdete v propozicích, nebo rádi zodpovíme na e-mailu. Vzhledem k tomu, že se v Novém Městě koná další cyklistická víkendová akce, doporučujeme si včas zajistit ubytování!

Na letošní sraz se není nutné přihlašovat předem. Stačí jen včas (od 8:30) dorazit do místa startu, kde proběhne ryhlé odprezentování. Sobotní i nedělní vyjížďka bude startovat přesně v 9hodin a to z parkoviště volnočasového areálu Pilák – více v propozicích.

Trasy budou náročností určeny pro zkušené bikery a bikerky, dříve na Bike srazu známé pod názvem HARD. S plánováním tras ani průvodcem na dříve zavedené trase EASY se letos nepočítá. Případným zájemcům však můžeme nějakou pěknou turisticko-cyklistickou trasu navrhnout :-). 

Komu tedy Bike sraz, za ty roky přirostl k srdci a nedokáže si sezónu bez něj představit, nechť si poznamená termín akce do svého diáře a v srpnu na Vysočinu opět dorazí. Samozřejmě nás potěší, pokud dáte o srazu vědět svým přátelům a známým. 

S přátelským pozdravem za celý organizační team

Martin Pleva
Tel: 604 796 660 

www:  http://bikesraz.turbosnekteam.com/ 

Stránky Turbošnek teamu http://www.turbosnekteam.com/

e-mailem: bike.sraz@razdva.cz
profilu na Facebooku.:http://www.facebook.com/pages/Bike-sraz-na-Vysocine/347128974486

Počet příspěvků: 1075

Horydoly

avatar
4.4.2017 01:31

Re: Bikesraz na Vysočině

Zdravíme příznivce Bike srazu na Vysočině

Na základě řady dotazů a podnětů, jsme se nakonec rozhodli letošní 14.ročník Bike srazu na Vysočině uspořádat, ale rapidně měníme jeho zažitou formu. Upustili jsme od plánované červnové jednodenní akce, která měla letos Bike sraz nahradit a uspořádáme letos tři celodenní sobotní vyjížďky s Turbošneky a to se startem pokaždé z jiného místa! Tento seriál se bude jmenovat „Bike sraz vyjížďky na Vysočině“ a odstartuje v sobotu 3.6. ve Žďáře nad Sázavou, navazuje 10.6. vyjížďka v Novém Městě na Moravě a celý seriál zakončí sobotní vyjížďka 1.7. ve Svratce. Vyjížďky jsou cíleny na zkušenější bikery i bikerky, kteří si jízdu v otevřeném terénu a místy i techničtější pasáže dokáží řádně užít. Každá z vyjížděk bude měřit 80-90 kilometrů a náročností bude podobná na Bike srazu zažitému označení HARD. Na vyjížďky se není nutné přihlašovat, stačí pouze dorazit na místo startu a vydat se s námi do terénu. Startovné jednotlivých vyjížděk je zdarma!

V případě nepředvídatelných okolností, či nepříznivého počasí se vyjížďka nekoná - aktuální informace najdete vždy ve čtvrtek před sobotní vyjížďkou na webu + Facebooku.

Termíny, časy a místa startu vyjížděk:

- sobota 3.6. - sraz u zimního stadionu ve Žďáře nad Sázavou - mapa

- sobota 10.6. - sraz na nádvoří SOU na Bělisku v Novém Městě na Moravě - tradiční místo startu Bike srazu na Vysočině - mapa

- sobota 1.7. - sraz ve Svratce u autobusového nádraží - mapa

Všechny vyjížďky mají stejné časy a to sraz 8:50 a odjezd do terénu v 9 hodin. Plánovaný návrat kolem 18 hodiny. Cestou nás čeká zastávka na oběd a případně na doplnění tekutin. Kompletní propozice najdete v propozicích.

Komu Bike sraz, za ty roky přirostl k srdci a nedokáže si sezónu bez něj představit, nechť si poznamená termíny vyjížděk do svého diáře a na Vysočinu opět dorazí. Samozřejmě nás potěší, pokud dáte o „Bike sraz vyjížďkách na Vysočině“ vědět svým přátelům a známým.

Mimo našich stránek můžete navštívit i náš profil na Facebooku, kde najdete vždy nejaktuálnější informace.

Těšíme se na viděnou. 

S přátelským pozdravem za celý organizační team

Martin Pleva  

www:  http://bikesraz.turbosnekteam.com/ 

Stránky Turbošnek teamu http://www.turbosnekteam.com/

mobil: 604 796 660

e-mailem: bike.sraz@razdva.cz

profilu na Facebooku.:http://www.facebook.com/pages/Bike-sraz-na-Vysocine/347128974486

Počet příspěvků: 1075

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se