registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Koloběžky: doporučené trasy?

Autor Zpráva

Kuba Turek

avatar
4.7.2018 15:27

Praha - Koloběžky: doporučené trasy?

Praha je zlatá loď, za děvčaty v Praze choď... Je tady všechno kromě moře. 

Na kolobrndě ve městě: pár dobrých cyklostezek tu je, navíc se dá kombinovat MHD s koloběžkami navštívit památka, rozhledny, hospody, aquaparky, koupaliště...

Na kolobrndě podél Vltavy: průtah městem je asi to nejlepší, co po sobě nechal Kolibřík. Po obou březích Vltavy projedeš městem, nebo odtud vyjedeš z města. Dolů po řece dojedeš cyklostezkou do Hamburku, nahoru do Vraného. Kromě toho můžeš odbočit na cyklostezky podél Berounky (nejkrásnější daleko široko) a Rokytky.

Na kolobrndě do parků: lesoparky jsou v Praze fakt pěkné. Třeba průjezd furt s kopce Divokou a Tichou Šárkou, nebo z Hájů skrz Krčský les k Vltavě, nebo průzkum Kunratického lesa, nebo silničky a lesní cesty u Milíčovského lesa. 

Na kolobrndě na výlety: nejlepší je z Prahy vyjet někam dál busem či vlakem, a pak se vracet. Třeba do Mšena a pak Kokořínskem a přes Mělník, nebo třeba až z Turnova podél Jizery, nebo si projet Polabí křížem krážem, případně jen podél Labe, nebo třeba z Kamenných Žehrovic přes Kladno a Lidice. Pěkné jsou vedlejší silničky od metra na Karlštejn a Beroun (odtud buď po cyklostezce nazpět, nebo vlakem). 

Na kolobrně do terénu: Brdy jsou hned za městem a začínají na konečné busu MHD. Nebo pár pěkných přírodních bikeparků - krátký a výživný Hostík, dlouhé Černošice, Točná, Závist, Všenory na obou stranách údolí.

Počet příspěvků: 83

Horydoly

avatar
4.7.2018 15:26

Koloběžky: doporučené trasy?

Ahoj,

doporučí mi někdo hezké místo v ČR pro dovolenku na koloběžkách? Nějaké nenáročné trasy a aby v okolí bylo i co k vidění :). Díky :)

Počet příspěvků: 1067

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se