registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

EVA Air

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
19.3.2018 11:09

Re: EVA Air: Vídeň - Taipei

Eva Air nabízí od 9. března nové přímé lety Taipei – Vídeň. Ke stávajícím čtyřem přímým letům týdně přibyly další tři přímé lety. Nadále zůstávají čtyři lety týdně s mezipřistáním v Bangkoku. Těmito kroky se EVA Air snaží poskytovat svým cestujícím více flexibility.

Edward Ho, generální ředitel EVA Air pro Rakousko a střední a východní Evropu říká: „Jsme hrdi, že můžeme operovat na trase Taipei – Vídeň více než 27 let bez přestávky. S novými třemi přímými lety přidanými k již existujícím čtyřem přímým letům týdně významně přibližujeme Vídeň s Taipeií. Z Taipeie EVA Air nabízí velké množství zajímavých spojení po Asii a do Austrálie.“.

Nové přímé lety Taipei – Vídeň budou létat ve středu, pátek a neděli pod označením BR65. Odlet je z Taoyuan International Airport (TPE) ve 23.30 a přílet na Vienna International Airport (VIE) v 6.35 následujícího dne. Zpáteční let BR66 odlétá z Vídně v pondělí, čtvrtek a sobotu ve 12.25 a v Taipei přistává v 7.15 následujícího dne. Přílet do Taipeie v brzkých ranních hodinách umožňuje cestujícím z východní a střední Evropy více času na obchodní schůzky, prohlídky pamětihodností či výběr z rozsáhlé nabídky návazných spojů do severovýchodní Asie, jihovýchodní Asie, Hong Kongu, Macau a mnoho dalších destinací v Číně.

Čtyři týdenní lety EVA Air z Vídně do Taipei s mezipřistáním v Bangkoku, které létají v úterý, středu, pátek a neděli, zůstávají beze změny. Spolu s novými přímými lety nyní nabízí soukromý thaiwanský letecký dopravce denní spojení mezi Vídní a Asií.

EVA Air operuje na všech svých letech mezi Vídní a Asíí pohodlnými letadly Boeing 777-300ER upraveného do tří kabin – Royal Laurel Class Business, Premium Economy a Economy Class. Dobře vybavené kabiny nabízejí pětihvězdičkové služby, přístup na Wi-Fi a další. Letecká společnost EVA Air usiluje o poskytování těch nejlepších služeb všem svým zákazníkům.

Eva Air, člen Star Alliance, byla založena v roce 1989 jako první Taiwanská soukromá mezinárodní letecká společnost. Je součástí respektované Evergreen Group a sesterskou společností celosvětového lodního nákladového přepravce Evergreen Line. EVA Air operuje flotilou čítající více než 70 letadel typu Boeing a Airbus do více než 60 mezinárodních destinací Asie, Oceánie, Evropy a Severní Ameriky. Pouze s jedním stopem v Taipei spojuje cestující s každým větším městem Asie včetně 17 destinací v Číně. Na webových stránkách letecké společnosti EVA Air www.evaair.com lze získat více potřebných informací k cestě s EVA Air, knihovat a zakoupit letenky či rezervovat konkrétní sedadla.

Počet příspěvků: 1069

Horydoly

avatar
30.1.2018 22:29

EVA Air

EVA AIR vítá rok 2018 novými palubními službami, novým vybavením kabin a novým bezpečnostním instruktážním videem 

EVA Air vstupuje do roku 2018 s novými kulinářskými pochoutkami servírovanými během letu a novými designovým prvky ve všech svých třech kabinách. Od ledna 2018 nabízí EVA Air nové menu a vinný nápojový lístek, designové pyžamo a lůžkoviny, lahodný dort a chlazený čerstvě lisovaný džus. Těmito kroky přispívá EVA Air k navyšování komfortu cestujících a umocnění jejich zážitku z letu.

EVA Air spolupracovala s mezinárodním studiem JL DESIGN na novém značkovém menu a vinném nápojovém lístku pro Royal Laurel, Premium Laurel a Business class. Návrh je inspirován tématem „domov pro každé období“. Každý obal představuje jedno z Taiwanských čtyř ročních období – jaro, léto, podzim a zima. Nové menu a nápojové lístky budou k disposici po celý rok 2018.

Od 1. ledna do 31. března EVA Air servíruje lisovaný mangový džus a míchaný ovocný džus ve všech svých kabinách na letech odlétajících z Taiwanu. Džus je vyroben z Taiwanského manga smíchaného s chutnými sladkými mandarinkami, banány a dalším oblíbeným ovocem.

Cestujícím Royal Laurel Class na trase do Paříže a vybraných letech do severní Ameriky je nabídnut nový vynikající dezert vytvořen EVA Air a SEASON Cuisine Patissiartism. Lehká a vzdušná variace klasického francouzského jahodového dortu rozpouštějícího se na jazyku byl kulináři pojmenován „Neige“.

EVA Air dále představuje nové modré pyžamo pro cestující v Royal Laurel a Premium Laurel Class, které bylo vytvořeno Londýnskou designovou značkou APUJAN. Tato nová pyžama jsou pohodlná, vzdušná a poskytují dostatek volnosti během dlouhého letu. Pyžamo bude nabízeno cestujícím během celého roku 2018 na všech letech delších pět hodin.

Počátkem 10. ledna 2018 EVA AIR poskytuje v Premium Economy Class pohodlné, měkké zlatohnědé deky a velké polštáře (30cm x 40cm) s ojedinělým designovým vzorem.

Na trase mezi Hong Kongem a Taiwanem nabízí EVA Air cestujícím v Economy Class speciální snack v podobě koláče z tradičního francouzského pekařství PAUL. Letecká společnost obměňuje nabídku koláčů každý měsíc a dává na výběr mezi čokoládovým či ovocným kouskem koláče.

Začátkem tohoto roku také EVA Air spustila prezentaci nového 3D bezpečnostního videa na všech svých letech po celém světě. Video bylo vytvořeno talentovaným režisérem Robinem Lee a mezinárodní choreografickou celebritou moderního tance Bulareyaung Pagarlava. Celé video lze shlédnout na https://www.youtube.com/watch?v=B1osPNt7BNY

EVA AIR

Eva Air, člen Star Alliance, byla založena v roce 1989 jako první Taiwanská soukromá mezinárodní letecká společnost. Je součástí respektované Evergreen Group a sesterskou společností celosvětového lodního nákladového přepravce Evergreen Line. EVA Air operuje flotilou čítající více než 70 letadel typu Boeing a Airbus do více než 60 mezinárodních destinací Asie, Oceánie, Evropy a Severní Ameriky. Pouze s jedním stopem v Taipei spojuje cestující s každým větším městem Asie včetně 17 destinací v Číně.

EVA Air létá čtyřikrát týdně (úterý, středa, pátek a neděle) z Vídně do Bangkoku a Taipeie moderními letadly typu Boeing 777-300ER rozděleného do tří tříd. Díky spolupráci s partnerskými leteckými společnostmi nabízí EVA Air spojení do dalších destinací v Thajsku a jihovýchodní Asii. Od 10. března 2017 EVA Air začala operovat také tři přímé lety z Vídně do Taipeie, takže může nabídnout denní spojení do Asie.

Na webových stránkách letecké společnosti EVA Air www.evaair.com lze získat více potřebných informací k cestě s EVA Air, knihovat a zakoupit letenky či rezervovat konkrétní sedadla.

Počet příspěvků: 1069

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se