registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

k tomu pretrzenymu lanu co trochu investigativni zurnalistiky?

Autor Zpráva

Kuba Turek

avatar
6.5.2015 23:16

Re: k tomu pretrzenymu lanu co trochu investigativni zurnalistiky?

Čau,
to já fakt nevím, jak to bylo. Že by něco rafičili pro policajty, to je asi blbost, ale mohlo se stát spousta věcí, o kterých zatím ví jenom oni sami.

Mě je především dost divné, že nechtějí říci značku lana. To by nebylo nic proti ničemu. A pak také ta podivná dikce diskuse, ve které není přesně jasné, co se stalo. A ještě jedna věc mi trochu nehraje - první i druhý kruh šáhlovali. Takže to ve mě celkově dohromady nebudí úplnou důvěru.

Můj synek má zkušenost jako vedoucí dětského oddílu, když se mu loni jeden kluk zřítil na Točníku z pěšiny a letěl 15 metrů vzduchem (naštěstí po půl roce mu už nic není). Místní policajti tam byli první, pak záchranka a vrtulník a pár minut po nich už vyšetřovačka z kriminálky. Takže před nimi něco zakrývat nemá moc cenu a asi se to ani nedá.

Ta podmínka (pokud se posléze ještě něco nezměnilo), byla za tohle: http://www.horydoly.cz/horolezci/lezce-zabil-spolulezec.html  

Počet příspěvků: 153

Kuba Turek

avatar
6.5.2015 22:26

Re: k tomu pretrzenymu lanu co trochu investigativni zurnalistiky?

Ahoj,
tady už není moc co zjišťovat. Všechno vybavení zabavila místní kriminálka. Expertíza v Kriminalistickém ústavu bude trvat určitě pár týdnů a spíš pár měsíců. A určitě to nebude jako v televizním seriálu. Vypadne z nich tak maximálně suchá zpráva v policejním ptydepe.

Je otázka, jestli se to dostane na veřejnost. Policajti nemají povinnost o tom sami iniciativně mluvit a já osobně se spíš kloním k lidské chybě jističe, takže chlapci asi o tom nebudou chtít mluvit. Ale to je fakt jenom můj pocit.

Vzhledem k tomu, že došlo k docela velkému zranění, to ale těžko policie shodí ze stolu. Bude to muset dořešit. Před pár lety pustil jistič chlapíka na zem a ten se zabil - skončilo to soudem a podmínkou pro přeživšího. Takže tak nějak to asi poběží i letos.

Počet příspěvků: 153

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se