registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Lezecké závody

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
10.6.2021 09:39

Gutovka Open

Gutovka Open 10-15 let
https://desitka.cz/2021/06/06/lezecke-zavody-gutovka-open-pro-deti/
 
19. června Praha - Strašnice

Počet příspěvků: 1074

Horydoly

avatar
25.3.2020 16:18

Bardejovské kúpele do konca marca nových klientov neprijímajú

Zakúpené pobyty v Bardejovských kúpeľoch sa dajú presunúť bez doplatkov

Rozhodnutím vedenia akciová spoločnosť BARDEJOVSKÉ KÚPELE od pondelka 16. 3. 2020 neprijíma nových klientov na pobyt. Týka sa to všetkých - aj klientov zdravotných poisťovní na základe schváleného návrhu na kúpeľnú liečbu. Opatrenie platí zatiaľ pre klientov s nástupom do 30. 3. 2020 vrátane. Situácia sa však mení a nové opatrenia sa budú prijímať podľa potreby. Informovala o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková. 

,,Fungujeme v totálne obmedzenom režime. Klienti zdravotných poisťovní, ktorí už sú na liečení, majú služby poskytované na základe usmernení, ktorými sa zamedzuje ich zhromažďovanie. Procedúry sa riešia len individuálne, všetky skupinové procedúry sme pozastavili. Nefungujú ani wellness, rehabilitačný bazén, či telocvične, squash a pod. Zrušili sme samozrejme aj bufetové stravovanie. Klienti dostali rúška, zamestnanci ich už majú dlhšie. Všetko dezinfikujeme a ideme v súlade s nariadeniami hlavného hygienika. Návštevy rodinných príslušníkov v areáli sú zakázané. Kúpele požiadali klientov, ktorí majú zakúpené komerčné pobyty, aby si požiadali o náhradné termíny. Pri presune budú zohľadnene rovnaké cenové podmienky, aj keď sa zakúpené pobyty presunú na neskoršie. Klienti nebudú rozdiely doplácať,“ vysvetlila T.Šatanková. 

Bardejovské kúpele už minulý týždeň prijali preventívne opatrenia v súvislosti s výskytom koronavírusu pre verejnosť. Vedenie spoločnosti, v súlade s pokynmi a nariadeniami MZ SR, ústredného krízového štábu, hlavného hygienika a opatreniami prijatými primátorom mesta Bardejov, prijalo preventívne opatrenia. Až do odvolania zatvorilo pre verejnosť Wellness Spa v hoteli Ozón, bazén v Balneoterapii, soľnú jaskyňu, muzeálny apartmán SISI v hoteli Alžbeta, Beauty Studio v hoteli Ozón a zrušilo predaj voľnopredajných procedúr. Zrušili aj všetky plánované spoločenské a kultúrne aktivity, vrátane tanečných zábav, hromadné prednášky a organizované výlety. Situáciu neustále monitorujú a ďalšie body dopĺňajú.          

Vlani mali Bardejovské kúpele, a.s. najlepší rok v histórii. Navštívilo ich 31 011 osôb, čo bolo o 3174 viac ako v roku 2018. Kúpele vlani zaznamenali aj zvýšenie počtu prenocovaní o 17 289, na celkových 289 353. Za rok 2019 dosiahla akciová spoločnosť Bardejovské kúpele tržby vo výške 15, 804 mil. EUR, čo predstavovalo nárast o 14,62% oproti roku 2018, kedy zaznamenala tržby 13,788 mil. EUR. Prepočítaný stav zamestnancov bol vlani 357. 

V Bardejovských kúpeľoch sa liečia onkologické choroby, choroby obehového a tráviaceho ústrojenstva, choroby z poruchy látkovej výmeny a žliaz s vnútornou sekréciou, netuberkulózne choroby dýchacích ciest, choroby z povolania, ochorenia obličiek a močových ciest, choroby pohybového ústrojenstva a ženské ochorenia. 

Viac informácií na: www.kupele-bj.sk 
Štefan Kuča

bardejov

Počet příspěvků: 1074

Horydoly

avatar
24.3.2020 19:50

Olympiáda se odkládá

Na odložení olympiády se dnes dohodly Japonsko a Mezinárodní olympijský výbor. Prohlášení čtěte zde: https://www.horydoly.cz/international/joint-statement-from-the-olympic-commitee-and-the-tokyo-2020-organising-commitee.html  

Počet příspěvků: 1074

Horydoly

avatar
24.3.2020 19:48

Lime nejspíš končí

Sdílené koloběžky Lime zvažují propustit 50 až 70 lidí v centrále v USA a ve hře je možná i kompletní konec. Podrobnosti čtěte u Daniela Dočekala.

Počet příspěvků: 1074

Horydoly

avatar
23.3.2020 12:54

Australané a Kanaďané nepojedou do Tokia

Kanadský a australský lezecký svaz oznámily, že nepošlou své závodníky na olympiádu do Tokia, kdyby se konala v současném termínu. O tom rozhodne Olympijský výbor do 4 týdnů. Oba lezecké svazy jednají v souladu se svými národními olympijskými výbory.

Počet příspěvků: 1074

Horydoly Open

avatar
14.5.2019 12:02

Haimaom boulder cup 2019

Nestává se příliš často, aby se v českém lezeckém prostředí uskutečnila závodní akce s dobročinným přesahem. První červnovou sobotu tak máte v Olomouci jedinečnou příležitost podílet se na skutečné „lezecké výzvě“ a svojí účastí podat pomocnou ruku těm, kteří zachraňují a zkvalitňují životy lidem s poruchami a onemocněními krvetvorby. 

Jak? Pod záštitou nadace Haimaom a olomouckého spolku HK TOP OL se dne 1. 6. 2019 uskuteční boulderové závody. Ty budou v jeden den probíhat na třech různých boulderovkách rozmístěných po městě. 

V areálu Letního kina Olomouc, lezecké stěny Flashwall a boulderbaru Pajkland pro vás bude připraveno celkem 30 kvalifikačních boulderů od renomovaných stavěčů.

Finále těch nejlepších proběhne v Letním kině Olomouc na čtyřech profilech od Pilka Kameny za doprovodu beatů z dílny olomouckých Electroshock a DJ Crackenna. Po finále následuje afterparty. 

Pro zájemce budou přistavěna Rekola pro snadnější přesun mezi jednotlivými boulderovkami. Celý den pak bude v Letním kině Olomouc probíhat doprovodný program a těšit se můžete na vystoupení a workshop Street workout Olomouc, lanové překážky, drobné hry pro nejmenší, slackline, možnost testování lezeček a samozřejmě dobré jídlo a pití. 

Nyní to nejpodstatnější: V areálu letního kina se bude nacházet stánek nadace Haimaom s týmem specialistů, kteří vám přiblíží problematiku dárcovství kostní dřeně. Přímo na místě se pak můžete zapsat do registru dárců, a to za pomoci nové šetrné metody ústního stěru. 

Část startovného navíc poputuje darem nadaci Haimaom. Proto neváhejte a využijte tuto „lezeckou výzvu“ jako příležitost pomoci lidem s onemocněním krvetvorby se vrátit zpět do aktivního života. Těšíme se na vaši účast! 

Více informací najdete na webových stránkách www.haimaomcup.cz a na Facebooku HK TOP OL @hktopol 

Srdečně vás zve a vyzývá olomoucký spolek lezeckých nadšenců HK TOP OL!

Alena Navrátilová 

Počet příspěvků: 313

Horydoly

avatar
1.12.2017 02:03

Lezecké závody

Počet příspěvků: 1074

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se