registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

SnowTrex dobývá další mezinárodní trh

Autor Zpráva

Horydoly Open

avatar
3.9.2012 08:19

SnowTrex dobývá další mezinárodní trh

Ruská webová stránka              

SnowTrex, specialista pro zimní dovolenou, pokračuje s dobýváním mezinárodních trhů. Pro minulou zimu spustila cestovka pro prodej zájezdů poprvé i ruské webové stránky a výsledek zimní sezóny byl tak pozitivní, že se nabídka bude příští zimu dále rozšiřovat.

Již léta vstupuje SnowTrex konsekventně na stále nové trhy. Nejen v západní části Evropy je cestovní kancelář na internetu zatoupena skoro v každé zemi, vlastní webové stránky má i Polsko, Česká republika, Rumunsko, Slovensko a Slovinsko. V uplynulé sezóně se pak na internetu objevil i SnowTrex.ru a to s velkým úspěchem, jak dodává Kathrin Lösgen, šéfka pro internacionální marketing: „Přes ruské stránky nám chodí nejen objednávky z Ruska, ale stejně tak z Ukrainy a Litvy.“ Přesná čísla Lösgen ale z konkurenčních důvodů neprozradí.

Se zkouškou ruských stránek je SnowTrex spokojen: „Náš vstup na ruský trh byl velmi úspěšný. Pro nastávající zimu jsou pro naše ruské servis centrum v plánu již dva ruští zaměstnanci,“ vysvětluje Lösgen. Společně s ruskými webovkami prodává německá cestovka nyní zimní zájezdy v 17 řečích.

V turistickém roce 2010/11 se na dovolenou s TravelTrex GmbH vydalo více než 106 000 nadšených sportovců, čímž firma docílila obratu 33,5 miliónů euro. Sídlo firmy je v Kolíně nad Rýnem a pracuje zde 100 zaměstnanců. Se značkou "SnowTrex" se společnost stala vůdčí cestovní kanceláří se zaměřením na lyžařské zájezdy na evropském trhu o čemž svědčí i stále se zvětšující výběr z více než-li 200 středisek a 1 200 těch nejrůznějších ubytování skoro ve všech evropských a amerických pohořích. Pod značkou "HolidayTrex" nabízí společnost dovolenou pro každé roční období. Přes webové stránky www.snowtrex.cz a www.holidaytrex.com, stejně jako přes telefonickou centrálu (obojí je k dispozici v 17 řečích), prodává TravelTrex GmbH své zájezdy po celé Evropě, přičemž se nesoustředí pouze na přímý prodej, ale spolupracuje také aktivně s více než-li 600 internetovými portály a cestovními agenturami, stejně jako i jmenovitými partnery mimo cestovní ruch. 

info-cz@snowtrex.com

Karolína Chmelinová 

Počet příspěvků: 313

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se