registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Just Ride!

Autor Zpráva

funnyjokes

avatar
23.1.2019 03:01

Příspěvek byl smazán autorem

Počet příspěvků: 6

Horydoly

avatar
31.1.2018 21:51

Just Ride!

Snowboardový Just Ride! pokračuje v sobotu 3. února na Ještědu

Svou druhou zastávkou bude v sobotu 3.2. pokračovat už devátý ročník série snowboardových happeningů Just Ride! Winter. Tuto oblíbenou zimní tour organizuje nejznámější český online magazín se zaměřením na akční sporty Freeride.cz. Poprvé se podívá na liberecký Ještěd, kde je v provozu celý Sever se sjezdovkami Skalka, Liberecká, Slalomák, Pod lany, F10 a Bucharka. Na šesti kilometrech sjezdových tratích všech obtížností leží kolem půl metru sněhu. 

Snowboardisty i lyžaře čeká pestrý program pro všechny věkové kategorie. Jedním z hlavních bodů denní části, která začne v 9 hodin a skončí v 16 hodin, bude snowboardtest centrum, díky kterému si každý bude moci zdarma zapůjčit a na svahu vyzkoušet nejnovější vybavení. Běžný chod areálu akce nenaruší, spíše dodá atmosféru pohodové zábavy ve spojení se sportem,“ dodává k akci Renata Balašová, zástupce skiareálu. 

Nedílnou součástí programu bude také bezplatná výukasnowboardingu, během které zájemcům poslouží cenné rady profesionálních trenérů. Každý tak má šanci zlepšit svoje dovednosti ať už v samotných základech jízdy, tak ve freestylovém ježdění ve snowparku. Stanové městečko, centrum celé akce, najdou návštěvníci v prostoru u nástupu sedačkové lanovky na Černý vrch pod skokanskými můstky. Snowpark bude speciálně pro akci připraven na dojezdu blízké sjezdovky F-10. I na Ještědu proběhnou v rámci akce Just Ride! závody ve freestyle snowboardingu pro všechny věkové kategorie včetně dětské. Na dvou překážkách budou mladé naděje bojovat o hodnotné ceny. 

S ukončením provozní doby vleků ale akce nekončí. Večer se totiž celé dění přesune na afterparty do centra Liberce. V experimentálním prostoru Výzkumák zahrají od 21 hodin mimo jiné známí čeští DJs Hlava a Buldog a proběhne exhibice v místní skateboardové rampě. 

Chceme, aby se lidé na naší akci bavili, ničím se nestresovali a zažili super den na kopci i večer na afterparty. Není důležité na jaké úrovni jezdíte, jestli umíte nějaké triky v parku, jen tak si zatáčíte na sjezdovkách nebo se prostě teprve učíte jak na to. Jediné podstatné je to, co nás všechny baví a spojuje - samotný snowboarding ve všech svých formách,” říká organizátor akce Martin Večerka.

Počet příspěvků: 1077

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se