registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Ubytování v Beskydech

Autor Zpráva

Horydoly Open

avatar
5.12.2017 03:33

Ubytování v Beskydech

Manažer Resortu Valachy Martin Řehák získal cenu za nejlepší studentskou práci roku 

Tři roky poté, co byl generální ředitel Tomáš Blabla oceněn jako Hoteliér roku 2014, putuje do Resortu Valachy Velké Karlovice další prestižní uznání od Asociace hotelů a restaurací České republiky.

Na tradičním výročním zasedání asociace spojeném s každoročním udílením oborových cen, které se konalo v pátek 1. prosince v Olomouci, převzal ocenění za nejlepší studentskou práci roku 2017 Martin Řehák, projektový manažer Resortu Valachy. V Resortu Valachy pracuje od roku 2016, kdy souběžně dokončoval magisterské studium na Fakultě managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

Studium oboru Podniková ekonomika letos zakončil diplomovou prací na téma „Projekt zlepšení úrovně služeb suprastruktury Karlovského gastrofestivalu“. V ní zúročil jak své teoretické znalosti ze studentské stáže v Resortu Valachy, tak i praktické poznatky z opakované účasti v organizačním týmu Karlovského gastrofestivalu, jehož je Resort Valachy pořadatelem.

„Se zlínskou Fakultou managementu a ekonomiky, ale i dalšími fakultami Univerzity Tomáše Bati spolupracujeme na stážích či studentských projektech dlouhodobě a moc nás těší, že jsme díky tomu do svých řad získali nadaného studenta, jehož schopnosti ocenili i odborníci. Oceněná diplomová práce je pro nás velmi přínosná, analýzu i návrhy na další rozvoj akce využijeme pro další zkvalitňování Karlovského gastrofestivalu,“ uvedl  generální ředitel Resortu Valachy Tomáš Blabla. Karlovský gastrofestival se za devět let existence zařadil mezi nejnavštěvovanější gastronomické akce v České republice. Díky zapojení více místních hotelů a penzionů a doprovodnému programu významně napomáhá k propagaci a podpoře cestovního ruchu ve Velkých Karlovicích i celém regionu. Letošní 9. ročník přilákal na 25 tisíc lidí.

„Úspěch jednotlivce v takovéto soutěži je pochopitelně úspěchem celé fakulty. Navíc udělená ocenění jsou důkazem, že studenti Univerzity Tomáše Bati jsou nadaní a spolupráce s komerčním sektorem je efektivní a smysluplná. Absolventi se pak často dokáží snadno uplatnit na trhu práce,“ uvedla doc. Zuzana Tučková, která vedla oceněnou diplomovou práci a současně je zodpovědná za specializaci Ekonomika cestovního ruchu oboru Podniková ekonomika, Mgr. programu, Fakulty managementu a ekonomiky.

Martin Řehák již za svou diplomovou práci získal letos v červnu jedno z šesti ocenění udílených při promoci absolventů Fakulty managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati – a to Cenu primátora města Zlína. 

Asociace hotelů a restaurací ČR každoročně uděluje v rámci svého výročního zasedání ceny Hoteliér roku za nezávislé i řetězcové hotely, Restauratér roku, Penzion roku, Škola roku, Mladý manažer / mladá manažerka roku, Odpovědný hotel / restaurace roku a Mimořádnou cenu AHR ČR za mimořádný přínos. Ocenění Nejlepší studentská práce zaměřená na oblast cestovního ruchu se uděluje teprve třetím rokem. Porota letos vybírala z 22 nominovaných studentských prací.

Ve stejné kategorii, jako před třemi lety ředitel Resortu Valachy Tomáš Blabla, získal navíc letos ocenění již druhý zástupce Zlínského kraje. V silné konkurenci obdržel ocenění Hoteliér roku ředitel Wellness & Spa hotelu Augustiniánský dům Luhačovice Petr Borák.

Martina Žáčková

Počet příspěvků: 309

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se