registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

homeport

Autor Zpráva

Kuba Turek

avatar
11.3.2015 18:29

Re: homeport

Vážený pane Vrzalo, pokud jste to zamýšlel jako soukromou korespondenci, neměl jste používat veřejný redakční e-mail a neměl jste oslovovat redakci. Pokud byste poznamenal, že si nepřejete, aby byl Váš názor veřejně znám, mohl jste to připsat do mailu, já bych Vám slušně poděkoval a zahodil ho do koše. Nic takového se nestalo, a tak jsme naši korespondenci považovali za běžný "dopis redakci", který jako takový zveřejňujeme. Jsme toho názoru, že pro čtenáře je důlěžité, aby věděli, co se děje v zákulisí, aby si mohli udělat obrázek o našem zpravodajství.

S pozdravem

Počet příspěvků: 153

Pivon

avatar
11.3.2015 18:25

Příspěvek byl smazán autorem

Počet příspěvků: 34

Kuba Turek

avatar
11.3.2015 12:16

Re: homeport

Danieli, nikdo neviní Homeport z toho, že neexistuje metropolitní bikesharing nebo samoobslužná půjčovna kol. Samozřejmě za to může Magistrát - dříve především ODS+ČSSD, dnes ANO.

Počet příspěvků: 153

Kuba Turek

avatar
5.3.2015 19:45

Re: homeport

Dobrý den,
nikdy nic nemažeme. Považovali bychom to za podvod na čtenářích a zpětnou opravu historie, která je dle našeho mínění nepřípustná.

Upřímně řečeno, je nám zcela jedno, co si přejete a s čím chcete či nechte být spojováni a zda vás nějaké informace poškozují či ne. Pracujeme výhradně v zájmu našich čtenářů.

Pokud by byl článek nepravdivý, samozřejmě bychom ho ihned opravili, omluvili se a vysvětlili, v čem jsme udělali chybu. Nic takového ovšem v citovaném článku nevidím, a ani Vy jste nedodal argumenty, v čem ona nepravdivost a lež spočívají.  Proto s plnou Vážností odmítám autorovi do jeho fotografií a textu zasahovat.

S pozdravem

Jakub Turek
Počet příspěvků: 153

Kuba Turek

avatar
5.3.2015 19:42

Re: homeport

Zdravím,
nezlobte se, ale to je nesmysl. Pokud chcete něco sdělit našim čtenářům, sem s tím, prosím. Nabízel jsem Vám uveřejnění. Pokud chcete zasahovat do našich článků a upravovat si je podle svých představ a zájmů, to musím odmítnout. Vydáváme nezávislé zpravodajství a neskáčeme podle toho, co si kdo usmyslí.

S pozdravem

Jakub Turek
Počet příspěvků: 153

Kuba Turek

avatar
5.3.2015 18:00

Re: homeport

Dobrý den,
zřejmě tomu již rozumím, co máte na mysli: Že píšeme, že Homeport může za fakt, že Praha stále nemá systém celoměstského samoobslužného půjčování kol. Ale o tom přece článek není a o Homeportu v této souvislosti nepadlo ani slovo.

Shrnu tedy náš článek do tohoto sdělení:  Pražané si mysleli, že bude v nejbližší sobě spuštění bikesharing už před mnoha lety, jedna z možností byl i Homeport. Bohužel Praha nebyla schopná tento systém uskutečnit, a tak ani Homeport není tím, kdo by kýžený celoměstský systém provozoval.

Že tuto záležitost dlouhodobě sledujeme, a při tom je jasné, že vina je na straně Magistrátu, dokazuje například video z předloňské předváděčky, kdy se předsedkyně magistrátní cyklokomise Krobová-Hášová  vypovídává nad Vašimi koly, ale není schopná říci jediný konkrétní fakt http://www.horydoly.cz/je-karlin-pratelsky-k-cyklistum.html (zvláště 3:10-6:30 min) Nebo loňský kritický pohled na konkurenční systém Rekola http://www.horydoly.cz/cykliste/rekola-ocekavani-zlodeju-se-bohuzel-naplnila.html  

Pokud nám chcete poskytnout jakékoliv informace, budeme rádi a co nejrychleji je předáme našim čtenářům. Bikesharing v metropoli je téma, které je důležité.

S pozdravem

Jakub Turek
Počet příspěvků: 153

Kuba Turek

avatar
5.3.2015 16:19

Re: homeport

Dobrý den pane Vrzalo,
děkuji za Vaši reakci na náš krátký článek, která mnohokrát přesáhla jeho délku.

Bohužel jste neuvedl, v čem přesně tkví lživost těch několika vět, které doprovázejí fotogalerii cyklopůjčovny Homeport.

Ohledně Vaší činnosti v dalších městech - čtenáři si o tom mohou přečíst na odkazu na Vaši firmu, který jsme pod naším článkem uvedli v okamžiku uveřejnění.

V případně upřesňujících informací jsem Vám k dispozici na všech níže uvedených kontaktech.
S pozdravem

Jakub Turek
šéfredaktor Horydoly
E: jakub.turek@horydoly.cz I T: +420 728 892 898 I Skype: jakub_turek I ICQ: 344-733-643
UpDown Media, s.r.o. I Sněženková 6 I 106 00 Praha 10
www.horydoly.cz
www.desitka.cz
www.koupani.cz
International: www.horydoly.cz/international
Počet příspěvků: 153

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se