registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Zakázané Belianské Tatry

Autor Zpráva

Kuba Turek

avatar
31.8.2012 01:20

Re: Zakázané Belianské Tatry

Děkuji za vstřícnost.
Dobrou noc.

Počet příspěvků: 153

Horydoly Open

avatar
31.8.2012 01:19

Re: Zakázané Belianské Tatry

Žiaľ som prehliadla, že článok ste písali Vy sám a po prečítaní diskusie pod ním ľutujem ešte aj tú minútu, ktorú som strávila písaním mailu. Vy a Vám podobné individuá patria do hôr asi tak ako plechovka od piva.. 

tatranka88@azet.sk

Počet příspěvků: 313

Kuba Turek

avatar
30.8.2012 09:13

Re: Zakázané Belianské Tatry

Počet příspěvků: 153

Kuba Turek

avatar
30.8.2012 09:12

Re: Zakázané Belianské Tatry

Dobrý den Tatranko 88,

nemám ve zvyku reagovat na útočné anonymy. Ve Vašem případě udělám výjimku. Zřejmě reagujete na tento článek: http://www.horydoly.cz/turiste/zakazane-belianske-tatry.html

1) Vidíte dobře. Píšeme o Belianských Tatrách.

2)  Možná je činnost, kterou v článku popisujeme, protizákonná, ale rozhodně neškodí přírodě. Stejně jako neškodí přírodě další turisté, prošlapaná a prosekaná hřebenová cesta a legální túry s majiteli zdejších pozemků nebo s horskými vůdci či pod vedením ochránců přírody. Problém ochrany přírody je v Beliankách jinde, než v turistice.
O těchto záležitostech píšeme velmi často. Například zde: http://www.horydoly.cz/business/pokud-budou-na-slovensku-vladnout-gauneri.html nebo http://www.horydoly.cz/turiste/tatry-pod-palbou-argumentu.html

3) Těší mne, že podle Vašich slov máte dostatek inteligence.

4) Těší mne, že se považujete za normálního člověka, a netěší mne, že jste vytočená.

5) Žádný článek z www.Horydoly.cz / www.horydoly.sk mazat nebudeme. Nikdy tak nečiníme. Považovali bychom to za podvod vůči čtenářům.

Hore zdar!

Počet příspěvků: 153

Horydoly Open

avatar
29.8.2012 16:39

Zakázané Belianské Tatry

Dobrý deň, dnes som úplnou náhodou narazila na článok "Zákázané Belianské Tatry" na Vašej stránke (dočítala som sa, že ste šéfredaktor) a neviem, či zle vidím! Je neuveriteľné, že niečo také môže byť bez postihu uverejnené. Môžete mi napísať, prečo článok propagujúci protizákonnú činnosť ešte visí na internete? Nemôžem tomu naozaj uveriť, milujem naše hory a nechápem, ako je možné, že niekto ide do uzavretého (nie bez príčíny!!!!) územia a ešte sa s tým aj chváli. Ja mám Belianky pod nosom, ale mám dostatok inteligencie na to, aby som rešpektovala predpisy. Práve tá inteligencia asi autorovi článku chýba. To je akože nejaké hladkanie si ega, že je niečo zakázané, ale JA predsa môžem? Ako by to vyzeralo, keby sa takto egoisticky správali všetci? Nie som nijako zaujatá proti turistom z Českej republiky, ale po niektorých skúsenostiach začínam mať pocit, že si myslia, že si v našich horách môžu robiť, čo len chcú a že pre nich neplatia žiadne zákony. Ostala som úplne vytočená a čakám na Vašu odpoveď, prečo nebol článok vymazaný a naďalej na jednej strane nabáda podobných "hrdinov" na prechod Beliankami a na strane druhej pohoršuje normálnych ľudí. Veľmi pekne ďakujem za odpoveď!!!!!

tatranka88@azet.sk

Počet příspěvků: 313

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se