registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Dotaz k batohu Boll Nomad 24

Autor Zpráva

Kuba Turek

avatar
8.10.2014 00:47

test Boll Nomad 24+6

Zdravím,
nic takového jako prokluzování popruhů nepozorujeme. Testovaný model je ovšem vyrobený roku 2010 a jestli Boll změnil materiál na popruhy, nemůžeme posoudit.

Batoh není určený speciálně na běh, a tak nemá žádné fixování popruhů a je tedy možné, že při neustálém poskakování na zádech se popruhy mohou mírně uvolňovat. Na to, co je určený - kolo, lyžařská turistika, turistika a horolezectví a v našem podání ještě koloběžky - se popruhy neuvolňují. Je ovšem pravda, že utahování a povolování je velmi jednoduché i za pochodu a při těchto činnostech to velmi oceňujeme.

Nevím, zda jsem Vám dost pomohl, ale doufám, že si nakonec vyberete dobrý batoh.

Počet příspěvků: 153

Kuba Turek

avatar
21.6.2012 01:30

Re: Dotaz k batohu Boll Nomad 24

Dobrý den,
zřejmě máte na mysli tento test: http://www.horydoly.cz/horolezci/test-boll-nomad-24-6-3.html

Batoh používáme již ne s takovou frekvencí dalšího půl roku. Zatím se na něm neprojevily řádné problémy. Pocitově lze říci, že vnější látka se trošičku odírá a zipy malinko povolují. Jsou to ovšem jen velmi drobné až nepostřehnutelné změny.

Co se týká zadní části zad, batoh přiléhá jen čtyřmi poměrně tvrdými segmeny a dobře tedy větrá s ohledem na to, že se do něj vejde jen pár kilogramů věcí. O odírání oblečení nemůže být ani řeči. Ale přiznávám, že jsem o tomto problému slyšel jen okrajově u batohů speciálně určených pro maratonské běhání.

Přikládám aktuální snímek této části batohu.

Počet příspěvků: 153

Horydoly Open

avatar
20.6.2012 14:23

Dotaz k batohu Boll Nomad 24

Dobry den, cetl jsem Vasi recenzi a test na Vasich internetovych strankach. O tento batoh se zajimam a uvazuji o jeho koupi. Mam na Vas dotaz tykajici se spodni zadni casti batohu, ktera je u batohu v primem kontaktu se zady osoby. Mel jsem jiz spoustu podobnych batohu, ale vsechny na tomto miste mi "drely" obleceni (bavlnene i umele). Chtel jsem se Vas zeptat na Vasi zkusenost s timto batohem a jestli nahodou jeste nemate fotografii zadni dolni casti batohu. Dale bych se Vas rad zeptal na nazor materialu. Nikde jsem se nedocetl z jak silneho materialu (400D, 600D atd.) je tvoren a jak na Vas pusobil z hlediska vydrze. Moc Vam dekuji za odpovedi. TP.

Počet příspěvků: 309

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se