registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Kellys

Autor Zpráva

Horydoly Open

avatar
17.12.2017 11:48

Kellys

Vážení obchodní partneři, 

zasílám Vám důležitou informaci k dění z minulého týdne, níže Vám uvádím sdělení spolumajitele společnosti Ing.Petera Divince: 

Vážení obchodní partneri, milí kolegovia, 

Zaregistrovali sme, že ste v posledných dňoch z rôznych adries (napríklad: friendly1@centrum.sk ; kkkola@post.cz) dostali anonymnú e-mailovú korešpondenciu, ktorej autorom je zrejme bývalý spoločník spoločnosti KELLYS BICYCLES s.r.o., pán ing. Branislav Divinec.  Obsahom tohto mailu je očierňovanie zamestnancov a spoločníkov našej spoločnosti. Mrzí nás, že ste zaťažovaní jeho súkromnými myšlienkami a problémami. Korešpondencia pozostáva z faktov často vytrhnutých z kontextu, poloprávd, úplných výmyslov a absurdných pseudologických konštrukcií. 

Od tohto konania sa plne dištancujeme. 

Pán ing. Branislav Divinec bol v minulosti opakovane hospitalizovaný v psychiatrických ústavoch v Rakúsku i na Slovensku a v tomto kontexte treba na danú skutočnosť nahliadať. Nakoľko jeho konanie nemáme pod kontrolou, dá sa predpokladať, že sa podobné e-maily môžu opakovať, za čo sa vopred ospravedlňujeme.

Na záver by sme chceli zdôrazniť, že pán ing. Branislav Divinec v súčasnosti nie je ani zamestnancom ani spoločníkom spoločnosti KELLYS BICYCLES s.r.o. a jeho súčasné, ani budúce konanie nemá žiadny vplyv na chod spoločnosti. 

Ďakujeme za porozumenie a ešte raz sa ospravedlňujeme za prípadné nepríjemnosti. 

S pozdravom
ing. Peter Divinec
CEO KELLYS BICYCLES s.r.o.  

Chci potvrdit i svymi slovy, že tyto události nemájí žádný vliv na chod společnosti. Velmi mne mrzí, že jsem se také setkal s neakceptovatelným jednáním některých jednotlivců konkurence, kteří tuto událost využívají v rámci svých obchodních praktik, za mne je toto jejich jednání ubohé a neslučující se s etickým chováním. Věřím, že i Vy toto chování považujete za neakceptovatelné a projevíte důrazný nesouhlas s jejich praktikami. 

S přátelským pozdravem

Tomáš Stratil
ředitel společnosti
KELLYS BICYCLES CZECH REPUBLIC s.r.o.

Počet příspěvků: 313

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se