Řeky AKTUÁLNĚ 2010

Řeky AKTUÁLNĚ 2010
Velikonoční Ostravice.
Autor snímku KČT Lysá hora
SDÍLEJ:

Voda pro vodáky v Česku obvykle teče jenom někde a někdy. Přinášíme informace, které by vás mohly zajímat, pokud se chystáte na prázdninové putování po řece i víkendové splutí potoka.

29. prosince
Jizera
Dolní Pojizeří pomalu zamrzá. Jizera se dá zatím splout z Loukova do Mnichova Hradiště. Mohelka je překvapivě plná vody a bez ledu ze Sychrova až do Mohelnice, kde ústí do Jizery. Dost vody má i Zábrdka z Mukařova do Kláštera Hradiště. Břehy jsou zasypané hlubokým sněhem.

25. prosince
Ohře
Ohře ještě nezamrzla. Plout i tábořit se dá i v prosinci.

24. prosince
Vltava
Projížďka motorovým člunem na Vltavě v Praze pod Staroměstským jezem a v Čertovce je spojená s návštěvou výstavy betlémů v Muzeu Karlova mostu. Rodinná vstupenky přijde jen na 390 korun i se svařeným vínem nebo čajem na palubě.

Přístaviště Čertovka

20. prosince
Sázava
Dolní tok Sázavy je zamrzlý.

19. prosince
Berounka
Na dolní Berounce jdou ledy. Kry zatím nejsou příliš veliké ani spojité, ale v kombinaci s velkou vodou jsou pro vodáky nebezpečné. Zvláště jezy v Karlštejně a Dobřichovicích vypadají velmi nepříjemně.

16. prosince
Bílý Nil
Pár set metrů pod přehradou na Bílém Nilu v Ugandě se staví nová. Zmizí tak nejhezčí peřeje na tomto úseku řeky. Letos v zimě lze tedy naposledy splout Bujagalli, Silverback, Bladerunner a Widowmaker. Peřeje Ugly Sisters a Total Ganga jsou již bez vody.

8. prosince
Vltava
Povodí Vltavy začne hned po skončení plavebního provozu na Vltavě snižovat stav hladiny v okolí pražské čtvrti Troja. To by mohlo vytvořit zajímavé peřeje pod zoologickou zahradou a případně málo známé scenérie nad o pod trojským jezem. Vypouštění bude trvat do ranních hodin. Souvisí s policejním hledáním ztracené dívky Aničky.

9. listopadu
Doubrava
Dnes vypouští přehrada Ronov velké množství vody kvůli hydrologickým měřením. Voda bude vypouštěna nepravidelně, ale podle předpovědi by měla stále stoupat až k poledním 25 m3/sec. Pod Pařížovem tak bude vyšší hladina než při hromadné vodácké akci, která se pořádá každé jaro.

23. října
Vltava
Nejvyšší soud zrušil regulaci splouvání Vltavy v národním parku Šumava. Konstatoval při tom, že celý návštěvní řád je protizákonný, ale žaloba byla podána jen na část o splouvání.

6. října
Botič
Spor o zástavbu údolí Botiče se přelil do politiky. Dnes a zítra se konají veřejné předvolební debaty v Praze.

5. října
Tanvaldská Kamenice
Kamenice je prořezaná a volně průjezdná.

30. září
Tanvaldská Kamenice
"Jeden strom zhruba sto metrů pod peřejí Okýnka (pod památkou). Další strom na konci Prádelny (asi sto metrů pod srubem u ústí potoka Zlatník) a jeden strom naplavený v Tobogánu," hlásí padlé stromy v korytě Tanvaldské Kamenice Hydromagazín.

29. září
Botič
Kvůli vysoké hladině Vltavy je neprůjezdný závěrečný tunel v ústí Botiče. Doporučujeme proto ukončit plavbu v Grébovce.

28. září
Vltava
Vysoká hladina Vltavy zkomplikavala závod Napříč Prahou přes tři jezy, ale zároveň poskytla vodákům rychlý proud a pěkné vlny od Modřan do Podbaby. Přečtěte si fotoreportáž.

27. září
Ploučnice a Smědá
Povodně zasáhly povodí střední Ploučnice a dolní Smědé. Plavba po nich je nebezpečná.

Smědá / Witka.

26. září
Liberecký kraj
Řeky Libereckého kraje se naplnily vodou. Zatím jsou pod hranicí záplav a dá se na nich proto dobře pádlovat. Je nutné počítat s deštěm a kalnou vodou. Týká se to například těchto řek a říček: Smědá z Frýdlantu k soutoku s Nisou v Polsku. Ploučnice ze Stráže a Svitávka z Lindavy. Lužická Nisa z Liberce do nížiny na německo-polské hranici. Zábrdka z Mukařova. Jizera z Mýta.

21. září
Vltava
Přečtěte si návod na splutí propusti jezu nad Karlovým mostem v Praze na Vltavě.

20. září
Ploučnice
Ploučnice je pořád sjízdná. I teď na podzim.

8. září
Krušné hory
Flájský potok je díky upouštění přehrady těsně pod splavností. Na hranici splavnosti pro kajaky je nedaleký potok Černá. Splouvat se dá v meandrech od Hory Svatého Šebestiána k lesní přehradě Kühnhaide. Pokud naprší, lze očekávat dalším nadlepšení hladiny.

6. září
Vltava
Přečtěte si podrobný návod na splutí jezu Jelení lávka v Českém Krumlově na Vltavě.

4. září
Ohře
Ohře má ideální stav vody na rychlé splutí a v peřejích i na jezech pěkné vlny.

1. září
Úhlava
Přehrada Nýrsko na Úhlavě vypouští vodu již od včerejška a snižování hladiny bude pokračovat do 5. září.

Úhlava.

31. srpna
Botič
"Letošní Rio Botičo bylo zrušeno. Důvodem je čištění Hostivařské nádrže, kde není voda pro vypouštění," oznamuje Vojta Jančar z HG Sportu. "Jednání o akci na Rokytce stále pokračují a jakmile dojde k dohodě s majitelem vody a bude určen pořadatel, dáme vědět." Pro individální splutí Botiče je ovšem ideální rok, protože stačí aby trochu zapršelo, a koryto potoka se na následujících několik dní naplní vodou.

25. srpna
Drina
Při vypouštění přehrady Peručac na řece Drina na hranicích Srbska a Bosny se na hladině a na březích objevují mrtvoly z mnoha balkánských válek od 1. světové války do roku 1999.

24. srpna
Vltava
Po úpravách koryta Vltavy v Českém Krumlově se změnil proud řeky pod jezem Jelení lávka. Voda žene vodáky na opěrnou zeď.

21. srpna
Střela a Teplá
Vypouštění vody z přehrad a Český pohár vodáků na Teplé a Střele se přesouvají na 2.-3. října. Důvodem je úprava koryta Střely.

16. srpna
Pitkovický potok
Pro ultraextrémní sběratele potočních splavů nabízíme jeden tip. Už druhý den teče hodně vody v Pitkovickém potoce z Pitkoviček na okraji Prahy a zároveň není příliš zapadaný stromy a křovím. Na jeho meandry je potřeba co nejkratší kajak. Končit je nutné na Botiči u bývalého Fantova mlýna, neboť dál je v korytě málo vody.

14. srpna
Berounka
Berounka má hodně vody, a proto je po ní příjemná a relativně rychlá plavba z Plzně až do Prahy. Před jezy je nutno přistávat kvůli silnému proudu dost brzy a všechny pečlivě prohlédnout. Mohou v nich být naplaveniny.

Berounka.

13. srpna
Jizera
Horní a střední Jizera nemá dost vody. Splouvat lze až z Malé Skály. Dá se doplout na soutok s Labem.

12. srpna
Vltava
V Praze na Vltavě se jako obvykle za velké vody vytvořily dvě mohutné vlny vhodné na vodácké hrátky. Karlovka je pod celým jezem u Novotného lávky a Štvanice v pravém rameni vedle slalomové trati.

11. srpna
Jižní Čechy
Lužnice způsobuje stále záplavy a mnoho kempů podél řeky je zatopených. Splutí nelze doporučit. Vltava a Otava mají vody akorát a je radost po nich plout.

10. srpna
Botič
Hostivařská přehrada vypouští do koryta Botiče velké množství teplé vody, mírně zabarvené do hněda. Letos je to již několikátá možnost, jak se svézt na tomto populárním pražském potoku mimo hromadné listopadové splutí.

10. srpna
Labe
Horní Labe pod přehradou ve Špindlerově Mlýně má právě hodně vody pro splutí na zavřených lodích. Podmínkou je zkušenost a kompletní vybavení vodáků.

9. srpna
Traun
Díky dlouhým dešťům je sjízdný nejhornější tok rakouské řeky Traun. Z jezera Grundlsee vytéká dost vody, aby naplnila řečiště. Pro kajaky je dokonce sjízdných i několik set metrů potoků stékajících z Totes Gebirge do jezera a tvořících tak zdrojnice Traunu.

Grundlsee.  

Řeka Traun nad Aussee.

7. srpna
Nepředvídatelné povodně
Vzhledem k nepředvídatelným dešťům, povodním a bleskovým záplavám nelze doporučit ke splutí o tomto víkendu žádnou řeku. Nelze odhadnou, kdy a kde voda neočekávaně a nebezpečně nastoupá.

23. července
Botič
Pražský potok Botič je na hranici splutí. Podívejte se na aktuální snímky z Hostivaře.

22. července
Noce
Italská raftovací řeka Noce má v okolí lyžařského střediska Marilleva dostatek vody pro vyžití na kajacích.

21. července
Bílina
Tři muži z výroby Unipetrol byli obviněni policií, že vloni kvůli technologické nekázni vypustili do Bíliny ropné látky. S firmou souběžně probíhá správní řízení.

20. července
Berounka
Aktuální vodáckou mapu Berounky vydala na začátku prázdnin Kartografie Prahe.

17. července
Labe
Dolní tok Labe od Ústí do Hřenska je téměř bez vody a je obtížně sjízdný dokonce i pro kanoe a kajaky.

16. července
Lužnice
Hladina Lužnice je místy pod hranicí sjízdnosti.

15. července
Rujána
Obeplutí největšího německého ostrova Rujána (Rügen) na kajaku je příjemnější než kdy jindy. Baltské moře má právě 22 stupňů Celsia, což odpovídá teplotě Středomoří.

13. července
Schwarza
Domovská říčka vídeňských vodáků teče mezi úžasnými bílými skalami. Táboření zdarma je možné v místě Kaiserbrunn se záchody a umývárnami.

23. června
Lužnice
Podívejte se, jak to právě vypadá na Lužnici. Fotogalerie z úseku Dvory - Suchdol - Majdalena.

22. června
Belá a Váh
Z dôvodu majstrovstiev sveta juniorov v love rýb udicou na umelú mušku nebude možné prevádzať rafting a splavovanie na úseku rieky Belá od obce Dovalovo po sútok riek Belá a Váh a na rieke Váh od vtoku rieky Bocianky do Váhu po sútok riek Belá a Váh v dňoch 4.-7.8.

7. června
Jizera
Dolní Jizera od Turnova do ústí má hodně vody, mělčiny jsou zalité a tady sjízdné. Voda je teplá a má barvu kakaa. Přes nedávné deště jsou pod hranicí sjízdnosti malé přítoky Mohelka, Zábrdka a Kněžmostka.

3. června
Sázava
Dolní Sázavou teče obrovské množství vody. Stvořidla hlásí 100 kubických metrů za vteřinu, Týnec 133 kubických metrů a má ještě stoupat. Bisport přestal ráno půjčovat už i rafty. Řeka je velmi nebezpečná i pro zkušené vodáky s perfektním vybavením, pro začátečníky na otevřených kanoích by byl pokus o splutí sebevražedným kouskem.

3. června
Hornád
Hornád má opravdu vysokou vodu. K povodním není daleko.

2. června
Záplavy se sunou do Čech
Střední a jižní Morava je zase pod vodou. Povodně se přesouvají do Čech.

1. června
Orlice
Nad Potštejnem se na Divoké Orlici se opravuje silniční most. Lešení sahá až do vody a nelze ho objet. Jedinou možností je přenášení.

1. června
Váh
V Trenčíně na Váhu se vytvořily velké vlny vhodné na rodeo. Podívejte se na video.

31. května
Sázava
Po víkendovém dešti je sjízdná horní Sázava ze Ždáru přes Přibyslav a Havlíčkův Broud. Samozřejmě také dál na středním toku. Večer byl sjízdný pro kajaky i Losenický potok ústící do Sázavy v Ronově a Borovský potok u Stříbrných Hor. Oba potoky měly dost vody jen posledních pár kilometrů před ústím

Sázava, historický most v Ronově.

27. května
Lužnice
Do Staré řeky na Lužnici teče dost vody. Podívejte se na snímek z rozvodí.

20. května
Severní Morava
Podívejte se na aktuální fotogalerii z řek a říček na severní Moravě. Na snímcích je vidět kulminace všech toků za povodně.

19. května
Moravice
Plánované víkendové hromadné splutí nazvané tradičné Májová Moravice pořadatelé odvolali. Důvodem jsou povodně na Moravě.

15. května
Oleška
Říčku Olešku je na dolním toku možné splout. Voda ovšem obvykle rychle opadává.

14. května
Libuňka
Potok Libuňka tekoucí okolo Hruboskalska v Českém ráji do Jizery, je na hranici splutí. Jestli ještě trochu zaprší, bylo by možné ji splout na kajaku.

Libuňka.

13. května
Víkendové povodně
Od dnešní noci bude až do konce víkendu pršet. Meteorologové očekávají zvednutí hladin především menších řek na jihu a západě Čech, na Vysočině a také na střední Moravě až do povodňových stupňů.

10. května
Botič a Rokytka
Dva pražské potoky mají dost vysokou hladinu na splutí. Odhadujeme, že zítra ale už voda opadne. Hostivařská přehrada vypouští do Botiče kalnou vodu. Do Rokytky stéká voda z jejího povodí přes výpust Kyjského rybníka. Oba potoky jsou sjízdné až do Vltavy.

10. května
Belá
Slovenská říčka Belá má právě ideální vodu. Sníh ve Vysokých Tatrách rychle taje.

8. května
Mže
Dnes 8. května je naplánováno zvýšení hladiny Mže z nádrže Lučina. Ideální časy vyplutí: Tachov 8 hodin, Klíčov 9-10 hodin, Kočov 10-11 hodin.

6. května
Ohře
Nechvalně známý Tuhnický jez - smrťák v Karlových Varech se přestavuje. Buduje se v něm vodácká propust kombinovaná s rybím přechodem. V provozu bude příští rok. Do té doby je možné přenášení pouze po levém břehu. Ve válci pod Tuhnickým jezem zemřely již dvě desítky vodáků.

2. května
Plzeň
V Plzni byl slavnostně otevřen nový playspot Kalíkovák. Pokřtil ho rodeový šampion Peter Czonka.

30. dubna
Sázava
Na Sázavě jsou uzavřeny do června vodácké propusti na jezech Budín, Černé Budy a Pyskočely. Důvodem je průzkum rybích přechodů Výzkumného ústavu vodohospodářského.

26. dubna
Jevišovka
Plánovaná plavba po Jevišovce 8. května se nekoná. Organizátoři se nedohodli se správcem toku na množství vypouštěné vody.

21. dubna
Otava
V sobotu 24. dubna se jedou vodácké závody na úseku horní Otavy z Čeňkovy pily. Turisté by se neměli plést závodníkům do cesty, nebo ještě lépe na vodu vyrazit až příští víkend.

20. dubna
Sázava
Na Stvořidlech v posledním vlno-válci je zaklíněná mohutná větev. Především malé kajaky dokáže převrátit.

19. dubna
Cidlina
Dolní Cidlina má hodně vody a díky tomu je po ní příjemná a rychlá plavba. Podívejte se na fotogalerii z okolí jezu Sánského kanálu mezi Opolánkami a Sány.

Cidlina. Vodáci plují okolo Opolan.

18. dubna
Sánský kanál
Přečtěte si fotoreportáž ze splutí Sánského kanálu.

Sánský kanál.

17. dubna
Krkonošské řeky vyschly
Většina krkonošských toků na české i polské straně je v horních tocích nesjízdných. Pokud nepřijdou velké deště, tak je to konec tamní vodácké sezony. Je to způsobeno malým množstvím sněhu napadlého tuto zimu, který již roztál.

16. dubna
Moravice
Předem ohlášené vypouštění přehrady Kružberk zvedne hladinu Moravice více než obvykle. Pořadatelé doporučují velkou opatrnost a od Podhradí jízdu na uzavřených nebo nafukovacích lodích.

13. dubna
Sázava
Největší jarní voda na sázavských Stvořidlech už opadla.

11. dubna
Jizera
Dokončovaná rekonstrukce vakového jezu v Turnově na Jizeře nepočítá s vodáky. Nelze ho sjet a ani lodě nijak rozumně okolo něj přenést. Doporučit lze ukončení plavby v Dolánkách nad jezem a případně začínat splutí dolního toku až pod Turnovem například v Březině nebo Svijanech.

9. dubna
Mořské kajaky na Slezské Hartě a na Lipně
Chcete si vyzkoušet mořské kajaky? Zadarmo? Pod vedením zkušených? Na jaře se koná setkání na Slezské Hartě pod taktovkou Vodák sportu (24.4.) a v létě tradiční sympozium na Lipně v režii HG sportu (4.-6.6.).

2. dubna
Jizerské hory
Všechny řeky a říčky v Jizerských horách a Krkonoších tečou na české i polské straně hor. 

1. dubna
Zdobnice
Horní tok Zdobnice je zapadaný mnoha stromy v korytě.

1. dubna
Skalice
Jihočeská řeka Skalice se dá splout při tání nebo po velkých deštích. Tato příznivá situace trvá už několik dní.

31. března
Labe a Úpa
Server Raft.cz varuje před nebezpečnými jezy s železy, které mohou zničit loď. Podžalý je ve Vrchlabí na Labi a Zlič v Babiččině údolí na Úpě.

30. března
Sázava
Peřeje Stvořidla na střední Sázavě nabízejí ideální stav vody pro kajakáře a raftery.

29. března
Rokytka
Pražský potok Rokytka se dá jakž takž splout skrz Libeň. Voda ale ubývá.

26. března
Kocába
Středočeská trampská říčka Kocába je na minimu vhodném ke splutí.

Kocába.

25. března
Mohelka
Mohelka se dá na kajacích splout z Radostína a na kánoích z Libíče.

Mohelka.

22. března
Otava
Jez ve Štěkni a jeho vorová propust na dolní Otavě mají sloužit po přebudování jako malá vodní elektrárna. Proti tomu protestují místní občané. Pro vodáky by to znamenalo, že jez bude většinu roku suchý a nesjízdný.

20. března
Sázava
"Chceme se s vámi podělit o velmi příznivou předpověď Českého hydrometeorologického ústavu na tuto neděli 21. března 2010: Teploty lehce pod 10 stupňů celsia, polojasno. Je jasné, že sněhu z hor bude ubývat a vody v korytech řek přibývat. Dnešní vodočet v Nespekách ukazuje aktuální průtok kolem 33 kubíků za sekundu. Nedělní výhled roste až na 45 kubíků, což nám vytváří ideální vodácké podmínky pro splutí Sázavy na úseku Týnec nad Sázavou – Kamenný Přívoz," informuje Markéta Pazderová z Adrenaline Centre.

17. března
Doubrava
"Zítra 18. března od 9:00 h začnou testy turbín v Pařížovské přehradě na Doubravě a bude se postupně zvyšovat průtok, který by se v průběhu dne měl dostat až na 25 m3/s," uvádí server Raft.cz. "Pro porovnání při odemykání se pouští 9 - 10 m3/s."

16. března
Ploučnice
Klasický úsek Ploučnice z Novin do Brenné už je splavný. Led se drží jen v bočních ramenech.

15. března
Kamenice
Tradiční splutí divoké Tanvaldské Kamenice a s ním spojené závody pořadatelé odvolali. V přehradě je málo vody, v okolí málo sněhu, a proto vodohospodáři v dubnu koryto toku nenaplní. Také horní Labe není zatím potvrzené a hrozí, že se závody začátkem května nepojedou. V Krkonoších letos napadlo málo sněhu.

13. března
Pstruhová sezona ve Francii
V Savojských Alpách začala pstruhová sezona. Vodáci se tedy musejí dělit o malé říčky ve Francii s rybáři a navzájem se vyhnout.

12. března
Doubrava
Dolní Doubrava má dost vody, ale je nutno přenést nebezpečný jez.

3. března
Klejnárka
Říčka Klejnárka je sjízdná nad Starým Kolínem i na turistických kanoích.

2. března
Botič
Hostivařská přehrada vypouští do Botiče dvakrát větší objem vody, než při podzimním organizovaném splutí. Válce pod stupni mějí větší sílu, a proto jsou obtížněji průjezdné. Pro splutí doporučujeme větší skupinu a vzájemné jištění.

28. února
Kysuca a Čierňanka
Řeky Kysuca a Čierňanka jsou pro kajaky a kanoe sjízdné již vysoko nad Čadcou, kde se slévají. Na březích je ještě led a sníh, ale koryta jsou plná vody a až na výjimky v nich neleží padlé stromy.

26. února
Olše
Hraniční polsko-česká řeka Olše je splavná minimálně od Jablunkova do Těšína. Na březích ještě leží sníh.

25. února
Moravské řeky
Řeky na jižní i severní Moravě tečou! O nadcházejícím víkendu lze splouvat nejen velké toky, ale také skoro každou meliorační strouhu. Pozor dávejte především na umělé stupně v řečištích! Voda má tah a rychlost, válce pod nimi jsou smrtelně nebezpečné. Českomoravská vrchovina je zatím pod sněhem a vody je v korytech málo nebo je dokonce zamrzlá.

7. února
Opava
Řeka Opava pod městem Opava je průjezdná i nad jezy. Pozor na zamrzlé břehy a led po stranách koryta.

6. února
Vltava
Vltava skrze Prahu je bez ledu. Ledový příkrov je jen někde na klidné vodě u břehů a v přístavech.

18. ledna
Jizera
Jizera je více či méně zamrzlá od pramene až do Benátek. Dolní tok se dá splout až k ústí do Labe.

9. ledna
Benátky
Na mořském kajaku v Benátkách na Silvestra.

4. ledna
Vltava a Malše
Soutok Vltavy a Malše v Českých Budějovicích je částečně zamrzlý.

1. ledna
Zábrdka
Zábrdka má ideální vodu na splutí dolního toku. Podívejte se na fotoreportáž z prvosjezdu tohoto potoka.

Zábrdka / Kleine Iser.

Horydoly.cz Řeky AKTUÁLNĚ

2022 - 2021 - 2020 - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014
2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007 - 2006

Prozkoumejte rubriku ŘEKY: Vodácké průvodce

SDÍLEJ:

Diskuse

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvacet-čtyři:

  • Captcha Image

Diskuze k článku

Celkem 0 příspěvků v diskuzi


Kdo otrávil orly mořské pod Brdy?

Kdo otrávil orly mořské pod Brdy?

Dravce a šelmy, které zřejmě někdo otrávil, našli ornitologové u Jesenice na Příbramsku koncem února. Případ vyšetřují kriminalisté. Policie se zabývá nálezem dvou uhynulých orlů mořských, lišky a dalších šelem. Policisté žádají o pomoc... celý článek

České hory AKTUÁLNĚ 2023/2024

Ze Satana se zřítil 49letý Čech

registrovat

Podívejte se na inspiraci k cestování po Evropě.
Hledáte si ubytování v ČR nebo na Slovensku? Doporučujeme chaty a chalupy k pronájmu za nejlepší ceny. I levné ubytování si najdete na portálu MegaUbytko.cz.
CHORVATSKO 2024 levné ubytování v apartmánech a pokojích po celém Jadranu bez provize cestovkám.







Nejčtenější články

Přírodní atrakce zadarmo v Nassfeldu

Přírodní atrakce zadarmo v Nassfeldu

Jestli znáte lyžařské středisko Nassfeld-Hermagor v zimě, vězte, že si ho můžete v létě užít zadarmo. Všichni ubytovaní hosté dostávají k dispozici kartu na vstupné do lanovek, na bobovou dráhu, do lanového parku
Jak se obléct na ryby?

Jak se obléct na ryby?

RADY DO OBCHODU Letošní teplé počasí již vylákalo ortodoxní rybáře k vodě. Na pstruhové potoky a řeky vyrazí v polovině dubna. Je proto nejvyšší čas na kontrolu rybářského vybavení, oblečení a obutí. Co chybí, je
Milovníci sportu, je sázení na sporty v Nomini casino a dalších kasinech náročné?

Milovníci sportu, je sázení na sporty v Nomini casino a dalších kasinech náročné?

Jste sportovní nadšenci? Sport rádi praktikujete i sledujete? Pokud jste do nějakého sportu opravdu zbláznění a vyznáte se v něm, dost možná vás už napadlo vyzkoušet sportovní sázení. Sázet na výsledky zápasů je
Raspberry Pi jako monitorovací a bezpečnostní nástroj

Raspberry Pi jako monitorovací a bezpečnostní nástroj

Raspberry Pi, malé a levné zařízení, způsobilo revoluci v mnoha aspektech DIY technologií, včetně monitorování a zabezpečení. Díky své všestrannosti a snadnému programování se Raspberry Pi stal oblíbenou volbou pro amatérské uživatele i profesionály, kteří
Jarní sjezd ze Zbojnické chaty do Tatranské Lesné

Jarní sjezd ze Zbojnické chaty do Tatranské Lesné

SKI GUIDE Do Vysokých Tater přišlo jaro velmi brzy. Ze Zbojnické chaty tedy sjíždíme na lyžích jarní trasou. Nahoře projíždíme Generál Šús, ve středu kličkujeme Húpačky a dole jdeme pěšky podél

Kalendář akcí Zobrazit všechny akce

AKCE KDE INFO KDY ČAS
Stones, Trees, Clouds - fotovýstava Praha, Tibet Open House 26.3.-17.4. Fotografoval Petr Králík 26.3.
Rychlebské stezky - začátek sezony Černá voda Horská kola 29.3.
Šemberské stezky - otevření Tuchoraz 29.3.
Velikonoce Turnov, Dlaskův statek 30.3.
Lužnice - odemykání
Suchdol 30.3. 10:00
Chrudimka - splutí Seč 30.3.
Pool Party Špindlerův Mlýn, Svatý Petr 8.-9.12. 31.3.
Mastník - splutí Sedlčany, kasárna 31.3.
Island - diashow Domažlice, Čakan Přednáší Martin Loew  3.4. 19:00
Banální situace, fatální následky - přednáška Praha, Městská knihovna Prevence úrazů páteře 3.4. 17:00

Diskuse

strašná rychlost Skiák, 26.3.2024 17:25, 1 příspěvek
INU Horydoly - Andrea Černá, 25.3.2024 13:57, 2 příspěvky
INU Honza, 25.3.2024 13:26, 2 příspěvky
Nebudeme přece poukazovat... Michael Beranek, 25.3.2024 9:42, 5 příspěvků
INU Pišišvor, 24.3.2024 23:21, 2 příspěvky
INU Honza, 23.3.2024 20:40, 2 příspěvky
INU Honza, 23.3.2024 16:35, 5 příspěvků
re kladivo, 23.3.2024 14:08, 2 příspěvky
O otázku jak se nám všem ... Michael Beranek, 23.3.2024 13:49, 6 příspěvků
Holandsko - země byciklů Michael Beranek, 23.3.2024 13:15, 5 příspěvků

Fórum Zobrazit všechny příspěvky

Re: Karel IV. Horydoly , 28.3.2024 15:06
Re: Karel IV. Kuba Turek, 28.3.2024 14:46
Re: Karel IV. Horydoly Open, 28.3.2024 14:45
Re: Karel IV. Kuba Turek, 28.3.2024 14:42
Re: Karel IV. Horydoly Open, 28.3.2024 14:40
Re: Karel IV. Kuba Turek, 28.3.2024 14:37
Re: Karel IV. Horydoly Open, 28.3.2024 14:36
Re: Karel IV. Kuba Turek, 28.3.2024 14:35