Ochrana osobních údajů na Horydoly.cz

Ochrana osobních údajů na Horydoly.cz
Mraky - letní beránky.
Autor snímku Mates
SDÍLEJ:

Společnost UpDown Media, s.r.o. se sídlem Sněženková 3097/6, 106 00 Praha 10 je zapsána v OR MS Praha, oddíl C, vložka 107163. Její služby jsou poskytovány v souladu s GDPR a aktuálně platnou národní legislativou.

V oprávněných případech shromažďuje následující osobní údaje:

jméno a příjmení
emailová adresa
telefon

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření obchodních nabídek anebo pro komunikaci s uživateli webové stránky Horydoly.cz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností UpDown Media.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
vznést námitku ke zpracování osobních údajů (čl. 6 odst. 1 písm. e) nebo f) Nařízení o GDPR)

Zároveň vezměte, prosíme, na vědomí, že GDPR se netýká žurnalistické činnosti, která je regulována příslušnými zákony.

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.

Odpovědná osoba pro řešení záležitostí v souvislosti s GDPR je Jakub Turek, jednatel UpDown Media a současně šéfredaktor Horydoly.cz.

E-mail: jakub.turek@horydoly.cz 
Telefon: +420 728 892 898 
Adresa: Sněženková 6, 106 00 Praha 10, Česko

POUŽITÍ COOKIES

Společnost UpDown Media používá na této webové stránce cookies, které jsou používána za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing 

SDÍLEJ:

Diskuse

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvacet-čtyři:

  • Captcha Image

Diskuze k článku

Celkem 0 příspěvků v diskuzi


Mezinárodní festival outdoorových sportů byl zahájen v Ostravě

Mezinárodní festival outdoorových sportů byl zahájen v Ostravě

V Domě kultury města Ostravy byl slavnostně zahájen 19. ročník Mezinárodního festivalu outdoorových filmů.... celý článek

Trampské Pikovice

Houbařské a mykologické akce 2021

registrovat

Hledáte si ubytování v ČR nebo na Slovensku? Doporučujeme chaty a chalupy k pronájmu za nejlepší ceny. I levné ubytování si najdete na portálu MegaUbytko.cz.
Super volbou na letní rekreaci je určitě ubytování Velký Meder. Turistům a nadšencům hor by se mohlo hodit ubytování Vysoké Tatry, kde najdete ty nejlepší chaty a chalupy.
Cestovní pojištění od Porovnej24.cz







Nejčtenější články

Český ráj AKTUÁLNĚ 2021

Český ráj AKTUÁLNĚ 2021

CHUCHELNA Zprávy z kraje pískovcových skal, rybníků a hradů. Prachov, Hrubá Skála, Skalák, Trosky, Příhrazy, Drábské světničky, Valečov, Jičín, Sobotka, Turnov, Kozákov, Zlatá stezka Českého ráje... To jsou pojmy, které zná každý turista
Ochrana osobních údajů na Horydoly.cz

Ochrana osobních údajů na Horydoly.cz

Společnost UpDown Media, s.r.o. se sídlem Sněženková 3097/6, 106 00 Praha 10 je zapsána v OR MS Praha, oddíl C, vložka 107163. Její služby jsou poskytovány v souladu s GDPR a aktuálně platnou národní
Czech Travel Press zvolil staronové vedení

Czech Travel Press zvolil staronové vedení

Valná hromada Czech Travel Press ponechala ve vedení většinu členů svého výboru. Dnes proběhly volby v Praze.
Slavnostní zahájení Mezinárodního festivalu outdoorových filmů v Ostravě

Slavnostní zahájení Mezinárodního festivalu outdoorových filmů v Ostravě

Slavnostní zahájení Mezinárodního festivalu outdoorových filmů se koná 22. října v Ostravě. Festival poté putuje po městech v Česku během října a listopadu.
Praha má novou vizuální identitu

Praha má novou vizuální identitu

Prague City Tourism představil nové logo a na něj navázaný vizuální styl určený pro turistiku. Tuzemští i zahraniční návštěvníci se s ním budou setkávat již teď, ale jeho začlenění do nejdůležitějších činností turistické

Kalendář akcí Zobrazit všechny akce

AKCE KDE INFO KDY ČAS
Mezinárodní festival outdoorových filmů Ostrava 22.-30.10. 22.10.
Stíny na hradě - prohlídky Svojanov 29.-30.10. 29.10.
Kolem světa Brno, Výstaviště 11.-13.11. Cestovatelský festival 11.11.
Obzory - cestovatelský festival Praha, Filozofická fakulta 13.-14.11. 13.11.
Touristik a Caravaning - veletrh Německo, Lipsko 17.-21.11. 17.11.
Horolezecká fotografie - výstava Turnov, Muzeum Českého ráje 16.9.-17.11. Fotografoval Karel Vlček 17.11.
Advent v proměnách času - výstava Mělník, Regionální muzeum 18.11.-2.1. 18.11.
Bastlfest Brno, Vida 20.-21.11. Festival kutilství 20.11.
TT - veletrh cestovního ruchu
Polsko, Varšava 24.-26.11. 24.11.
EurAsia Rail - veletrh Turecko, Istanbul 25.-27.11. Železnice 25.11.

Diskuse

Jak se ten svět mění RK, 27.10.2021 17:33, 7 příspěvků
Jak se ten svět mění Kuba Turek, 27.10.2021 11:35, 7 příspěvků
GR20 Petr, 27.10.2021 8:04, 8 příspěvků
Pěkně napsáno Petr, 27.10.2021 7:41, 1 příspěvek
Jak se ten svět mění. RK, 26.10.2021 22:45, 7 příspěvků
GR20 Michael Beranek, 26.10.2021 21:43, 8 příspěvků
GR20 Kuba Turek, 26.10.2021 15:54, 8 příspěvků
GR20 Šlojíř, 26.10.2021 8:53, 8 příspěvků
GR20 Horydoly, 25.10.2021 11:07, 8 příspěvků
GR20 Petr, 24.10.2021 22:43, 8 příspěvků

Fórum Zobrazit všechny příspěvky

Plnost času nastává! Před... milan šupa, 28.10.2021 18:36
Mnichovo Hradiště - diashow Horydoly , 27.10.2021 13:56
Železnice Horydoly , 26.10.2021 15:57
Doporučení na výlet v Alpách Kuba Turek, 26.10.2021 1:12
Doporuceni na vylet v Alpach Horydoly , 26.10.2021 1:09
Caravaning Brno Horydoly , 20.10.2021 13:25
Festival otevřených sklep... Horydoly , 11.10.2021 13:14
Caravaning Brno - doprovo... Horydoly , 7.10.2021 0:20