Ochrana osobních údajů na Horydoly.cz

Ochrana osobních údajů na Horydoly.cz
Mraky - letní beránky.
Autor snímku Mates
SDÍLEJ:

Společnost UpDown Media, s.r.o. se sídlem Sněženková 3097/6, 106 00 Praha 10 je zapsána v OR MS Praha, oddíl C, vložka 107163. Její služby jsou poskytovány v souladu s GDPR a aktuálně platnou národní legislativou.

V oprávněných případech shromažďuje následující osobní údaje:

jméno a příjmení
emailová adresa
telefon

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření obchodních nabídek anebo pro komunikaci s uživateli webové stránky Horydoly.cz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností UpDown Media.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
vznést námitku ke zpracování osobních údajů (čl. 6 odst. 1 písm. e) nebo f) Nařízení o GDPR)

Zároveň vezměte, prosíme, na vědomí, že GDPR se netýká žurnalistické činnosti, která je regulována příslušnými zákony.

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.

Odpovědná osoba pro řešení záležitostí v souvislosti s GDPR je Jakub Turek, jednatel UpDown Media a současně šéfredaktor Horydoly.cz.

E-mail: jakub.turek@horydoly.cz 
Telefon: +420 728 892 898 
Adresa: Sněženková 6, 106 00 Praha 10, Česko

POUŽITÍ COOKIES

Společnost UpDown Media používá na této webové stránce cookies, které jsou používána za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://policies.google.com/privacy?hl=cs#nosharing 

SDÍLEJ:

Diskuse

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvacet-čtyři:

  • Captcha Image

Diskuze k článku

Celkem 0 příspěvků v diskuzi


Tiskové konference

Tiskové konference

AKTUALIZACE. Kalendář akcí určených pro žurnalisty v oboru cestovního ruchu, outdoorových aktivit a s tím spojeného byznysu.... celý článek

Praha AKTUÁLNĚ 2023

Fotbalový atlas Evropy zobrazuje 101 států na 240 stranách

registrovat

Hledáte si ubytování v ČR nebo na Slovensku? Doporučujeme chaty a chalupy k pronájmu za nejlepší ceny. I levné ubytování si najdete na portálu MegaUbytko.cz.
Super volbou na letní rekreaci je určitě ubytování Velký Meder. Turistům a nadšencům hor by se mohlo hodit ubytování Vysoké Tatry, kde najdete ty nejlepší chaty a chalupy.
Získejte bonus za vklad v nejlepším online kasinu v České republice.
Cestovní pojištění od Porovnej24.cz
Online cz casino s licenci slot-vegas.cz







Nejčtenější články

Fotbalový atlas Evropy zobrazuje 101 států na 240 stranách

Fotbalový atlas Evropy zobrazuje 101 států na 240 stranách

RECENZE Pedagoga a geografa Jiřího Tomeše zná velmi dobře několik stovek studentů Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy, kteří mají jeho podpis ve studijním výkazu za zkoušku nebo zápočet. Tomešovou specializací je sportovní
Pour feliciter 2023

Pour feliciter 2023

Dobrý rok 2023 přeje všem čtenářům, spolupracovníkům, inzerentům a kolegům vydavatel tohoto portálu UpDown Media.
Zapadlí vlastenci: Rais nebo Metelka?

Zapadlí vlastenci: Rais nebo Metelka?

Zapadlí vlastenci žijí v díle Karla Václava Raise v jakémsi Pozdětíně, což je fiktivní vesnice někde v Podkrkonoší. Spisovatel využil podrobné zápisky Věnceslava Metelky z Pasek nad Jizerou. Památník zapadlých vlastenců poskytuje vhled do
Praha AKTUÁLNĚ 2023

Praha AKTUÁLNĚ 2023

JEHNĚDY Malé zprávy z velkého města přinášíme pro turisty a návštěvníky.
Tiskové konference

Tiskové konference

AKTUALIZACE. Kalendář akcí určených pro žurnalisty v oboru cestovního ruchu, outdoorových aktivit a s tím spojeného byznysu.

Kalendář akcí Zobrazit všechny akce

AKCE KDE INFO KDY ČAS
Boot - veletrh Německo, Düsseldorf 21.-29.1. 21.1.
Reisemesse - veletrh Německo, Drážďany 27.-29.1. 27.1.
Adventur - veletrh Litva, Vilnius 27.-29.1. 27.1.
Vánoční výstava Sokolov, zámek 23.11.-29.1. 29.1.
Americký severozápad - diashow Hradec Králové, Adalbertinum 19.-21.4. Přednáší Martin Loew 30.1. 18:00
FESPO - veletrh Švýcarsko, Curych 2.-5.2. 2.2.
Vacances - veletrh Belgie, Brusel 2.-5.2. 2.2.
Nepál - diashow Pec pod Sněžkou, Klondajk Přednáší Jan Tráva Trávníček 2.2. 19:00
Balttour - veletrh Lotyšsko, Riga 3.-5.2. 3.2.
Batmassan - veletrh Švédsko, Göteborg 4.-12.2. Lodě 4.2.

Diskuse

Oblečení na zimní koloběž... Bretislav, 29.1.2023 18:56, 1 příspěvek
Člověk nesmí být zhýčkaný... Honza, 29.1.2023 15:11, 13 příspěvků
Skialp Honza, 29.1.2023 14:56, 14 příspěvků
INU Honza, 29.1.2023 14:48, 1 příspěvek
Půjčovna sportovních vozí... Karolína Vorlíčková, 29.1.2023 14:33, 10 příspěvků
Kolobezkou po Praze Bretislav, 29.1.2023 11:14, 1 příspěvek
Skialp Kuba Turek, 28.1.2023 23:42, 14 příspěvků
Skialp Šlojíř, 28.1.2023 22:35, 14 příspěvků
Turek píše kraviny Horydoly - Kuba Turek, 28.1.2023 12:45, 14 příspěvků
Reakce účastnice Presstri... Jitka, 28.1.2023 10:05, 2 příspěvky

Fórum Zobrazit všechny příspěvky

Běžecké závody 2023 Horydoly , 25.1.2023 20:46
Konvenční turismus je passé Horydoly Open, 20.1.2023 18:30
Pojišťovny varují před vý... Horydoly Open, 20.1.2023 18:23
Re: Pojištění Horydoly Open, 20.1.2023 18:21
Re: Pojištění Horydoly Open, 20.1.2023 18:19
Všem! Všem! Všem! Bude po... milan šupa, 14.1.2023 19:43
Sraz na Pražském hradě 8.1. Horydoly , 5.1.2023 20:52
Praha na Silvestra: dopra... Horydoly , 31.12.2022 9:42