Ochrana osobních údajů na Horydoly.cz

Ochrana osobních údajů na Horydoly.cz
Mraky - letní beránky.
Autor snímku Mates
SDÍLEJ:

Společnost UpDown Media, s.r.o. se sídlem Sněženková 3097/6, 106 00 Praha 10 je zapsána v OR MS Praha, oddíl C, vložka 107163. Její služby jsou poskytovány v souladu s GDPR a aktuálně platnou národní legislativou.

V oprávněných případech shromažďuje následující osobní údaje:

jméno a příjmení
emailová adresa
telefon

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření obchodních nabídek anebo pro komunikaci s uživateli webové stránky Horydoly.cz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností UpDown Media.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
vznést námitku ke zpracování osobních údajů (čl. 6 odst. 1 písm. e) nebo f) Nařízení o GDPR)

Zároveň vezměte, prosíme, na vědomí, že GDPR se netýká žurnalistické činnosti, která je regulována příslušnými zákony.

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.

Odpovědná osoba pro řešení záležitostí v souvislosti s GDPR je Jakub Turek, jednatel UpDown Media a současně šéfredaktor Horydoly.cz.

E-mail: jakub.turek@horydoly.cz 
Telefon: +420 728 892 898 
Adresa: Sněženková 6, 106 00 Praha 10, Česko

POUŽITÍ COOKIES

Společnost UpDown Media používá na této webové stránce cookies, které jsou používána za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://policies.google.com/privacy?hl=cs#nosharing 

SDÍLEJ:

Diskuse

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvacet-čtyři:

  • Captcha Image

Diskuze k článku

Celkem 0 příspěvků v diskuzi


Zdokonalování kulinářské fotografie

Zdokonalování kulinářské fotografie

Všichni víme, že chuť k jídlu, ale i jeho chuť jsou do značné míry ovlivněny tím, jak vypadá. To je důvod, proč je dobrá fotografie nutností, pokud jde o vaše menu. Výzkumy navíc... celý článek

Odkud se vzal zavináč?

Tiskové konference

registrovat

Hledáte si ubytování v ČR nebo na Slovensku? Doporučujeme chaty a chalupy k pronájmu za nejlepší ceny. I levné ubytování si najdete na portálu MegaUbytko.cz.
Super volbou na letní rekreaci je určitě ubytování Velký Meder. Turistům a nadšencům hor by se mohlo hodit ubytování Vysoké Tatry, kde najdete ty nejlepší chaty a chalupy.
Získejte bonus za vklad v nejlepším online kasinu v České republice.
Cestovní pojištění od Porovnej24.cz
Online cz casino s licenci slot-vegas.cz







Nejčtenější články

Zdokonalování kulinářské fotografie

Zdokonalování kulinářské fotografie

Všichni víme, že chuť k jídlu, ale i jeho chuť jsou do značné míry ovlivněny tím, jak vypadá. To je důvod, proč je dobrá fotografie nutností, pokud jde o vaše menu. Výzkumy navíc
Odkud se vzal zavináč?

Odkud se vzal zavináč?

Už více než půl století používají každý den miliardy lidí na celém světě tento znak. Všechno začalo v roce 1971.
Tiskové konference

Tiskové konference

AKTUALIZACE. Kalendář akcí určených pro žurnalisty v oboru cestovního ruchu, outdoorových aktivit a s tím spojeného byznysu.
Sport Invest ulovil Adama Ondru

Sport Invest ulovil Adama Ondru

Český sportovní lezec Adam Ondra je nově zastupován agenturou Sport Invest. Ta se specializuje na nejlepší tedy i nejvýnosnější české sportovce.
Ruské řádění na Ukrajině

Ruské řádění na Ukrajině

Panoramatické fotografie z Ukrajiny po ústupu ruské armády poskytuje web 360war.in.ua Podívejte na snímky, které vám pomohou dotvořit představu, jak vypadá válka na evropském bojišti.

Kalendář akcí Zobrazit všechny akce

AKCE KDE INFO KDY ČAS
Zahájení lázeňské sezony Poděbrady, kolonáda 20.-22.5. 20.5.
Zahájení lázeňské sezony Lázně Bělohrad 21.5. 10:00
Yachtfestival - veletrh Německo, Hamburg 27.-29.5. Lodě a čluny 27.5.
Dřevolodní sympozium Horka 27.5. 16:00
130 let důlního neštěstí Příbram, Březové Hory 27.-31.5. 27.5.
Ratolest Fest Praha, Rašínovo nábřeží 28.5.
Pražské vinice Praha, Botanická zahrada 28.-29.5. 28.5.
Ukrajina krojů a tradic - výstava Hradec Králové, Muzeum východních Čech 23.4.-29.5. 29.5.
Český kras z ptačí perspektivy - fotovýstava Svatý Jan pod Skálou, infocenrum Českého krasu 9.10.-31.5. Fotografoval Jiří Jiroušek 31.5.
Šlechtické slavnosti a zábavy - výstavy Český Krumlov 1.6.-31.10. 1.6.

Diskuse

Potrava není vždy jídlo Pic, 17.5.2022 0:42, 26 příspěvků
Potrava není vždy jídlo Vendulka, 16.5.2022 16:18, 26 příspěvků
Potrava není vždy jídlo Pic, 16.5.2022 0:05, 26 příspěvků
Potrava není vždy jídlo Vendulka, 15.5.2022 20:16, 26 příspěvků
Potrava není vždy jídlo Michael Beranek, 15.5.2022 16:47, 26 příspěvků
Uherák! Kuchař, 15.5.2022 12:10, 26 příspěvků
zasoby stravování Honza, 13.5.2022 10:44, 26 příspěvků
zasoby stravování Honza, 13.5.2022 10:38, 26 příspěvků
Tomáš Hanák Petr Š., 12.5.2022 10:43, 4 příspěvky
Re: další test Horydoly, 12.5.2022 10:13, 6 příspěvků

Fórum Zobrazit všechny příspěvky

Daily updated super sexy ... billhi18 billhi18, 18.5.2022 7:00
Hello, everyone Elmer1490muple Elmer1490muple, 18.5.2022 4:35
Praha odstraňuje bariéry ... Horydoly Open, 1.5.2022 15:26
Re: Střední Čechy turistické Horydoly , 28.4.2022 10:02
Re: Střední Čechy turistické Horydoly , 28.4.2022 9:59
Praha bude hostit Světový... Horydoly Open, 27.4.2022 11:10
Vodácké závody 2022 Horydoly Open, 27.4.2022 9:05
Češi si již vybírají svou... Horydoly , 26.4.2022 12:40