Ochrana osobních údajů na Horydoly.cz

Ochrana osobních údajů na Horydoly.cz
Mraky - letní beránky.
Autor snímku Mates
SDÍLEJ:

Společnost UpDown Media, s.r.o. se sídlem Sněženková 3097/6, 106 00 Praha 10 je zapsána v OR MS Praha, oddíl C, vložka 107163. Její služby jsou poskytovány v souladu s GDPR a aktuálně platnou národní legislativou.

V oprávněných případech shromažďuje následující osobní údaje:

jméno a příjmení
emailová adresa
telefon

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření obchodních nabídek anebo pro komunikaci s uživateli webové stránky Horydoly.cz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností UpDown Media.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
vznést námitku ke zpracování osobních údajů (čl. 6 odst. 1 písm. e) nebo f) Nařízení o GDPR)

Zároveň vezměte, prosíme, na vědomí, že GDPR se netýká žurnalistické činnosti, která je regulována příslušnými zákony.

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.

Odpovědná osoba pro řešení záležitostí v souvislosti s GDPR je Jakub Turek, jednatel UpDown Media a současně šéfredaktor Horydoly.cz.

E-mail: jakub.turek@horydoly.cz 
Telefon: +420 728 892 898 
Adresa: Sněženková 6, 106 00 Praha 10, Česko

POUŽITÍ COOKIES

Společnost UpDown Media používá na této webové stránce cookies, které jsou používána za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://policies.google.com/privacy?hl=cs#nosharing 

SDÍLEJ:

Diskuse

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvacet-čtyři:

  • Captcha Image

Diskuze k článku

Celkem 0 příspěvků v diskuzi


Náčelník Miloslav Nevrlý

Náčelník Miloslav Nevrlý

RECENZE Miloslav Nevrlý je turistická legenda. Jeho publikace Karpatské hry a Kniha o Jizerských horách inspirují už půl století další a další generace romantických turistů, trampů, skautů, junáků, cestovatelů, milovníků a ochránců přírody. Aleš... celý článek

Výstavy hub 2024

Novinářská soutěž Czech Travel Press 2023

registrovat

Podívejte se na inspiraci k cestování po Evropě.
Hledáte si ubytování v ČR nebo na Slovensku? Doporučujeme chaty a chalupy k pronájmu za nejlepší ceny. I levné ubytování si najdete na portálu MegaUbytko.cz.
CHORVATSKO 2024 levné ubytování v apartmánech a pokojích po celém Jadranu bez provize cestovkám.







Nejčtenější články

Výstavy hub 2024

Výstavy hub 2024

Přinášíme aktualizované termíny a místa konání výstav hub v celé České republice. Uvádíme je podle toho, jak je pořadatelé zveřejní.
Náčelník Miloslav Nevrlý

Náčelník Miloslav Nevrlý

RECENZE Miloslav Nevrlý je turistická legenda. Jeho publikace Karpatské hry a Kniha o Jizerských horách inspirují už půl století další a další generace romantických turistů, trampů, skautů, junáků, cestovatelů, milovníků a ochránců přírody. Aleš
Sociální sítě Horydoly. Kde nás sledujete?

Sociální sítě Horydoly. Kde nás sledujete?

7 hlavních sociálních sítí slouží čtenářům Horydoly. Využívejte, které se vám hodí.
Kde se natáčel film Na západní frontě klid?

Kde se natáčel film Na západní frontě klid?

Oskaaaaaar! A hned čtyřikrát. Pro film Na západní frontě klid, který se natáčel ve Středočeském kraji a na kterém se podílela tipováním lokací Středočeská filmová kancelář a Martina Kuncová. Film se natáčel roku
Novinářská soutěž Czech Travel Press 2023

Novinářská soutěž Czech Travel Press 2023

Czech Travel Press - Česká asociace novinářů a publicistů cestovního ruchu vyhlašuje soutěž pro novinářské autorské práce uveřejněné v roce 2023 v České republice.

Kalendář akcí Zobrazit všechny akce

AKCE KDE INFO KDY ČAS
BTL - veletrh Portugalsko, Lisabon 28.2.-3.3. 28.2.
Reise Camping - veletrh Německo, Essen 28.2.-3.3. 28.2.
Horolezecký večer - přednáška Praha, Národní muzeum Přednáší Robo Gálfy a Mára Holeček 29.2. 19:00
Dovolená - veletrh Ostrava, Černá louka 1.-2.3. 1.3.
Knižní veletrh Ostrava, Černá louka 1.-2.3. 1.3.
Cestobraní - festival Uherské Hradiště, Hvězda 2.3.
Lazy Tele Day Rakousko, Hochkar Telemarking 2.3.
Bike Show - veletrh Dánsko, Kodaň 2.-3.3. 2.3.
Vídeňský ledový sen - bruslení Rakousko, Vídeň 19.1.-3.3. 3.3.
Valašsko, domov můj - fotovýstava Praha, Leica 19.1.-3.3. Fotografoval Josef Vrážel 3.3.

Diskuse

The most apt unadorned pr... Michaelgak, 28.2.2024 22:11, 1 příspěvek
solving captcha WilliamRhisy, 28.2.2024 21:18, 18 příspěvků
solving captcha WilliamRhisy, 28.2.2024 21:18, 18 příspěvků
solving captcha WilliamRhisy, 28.2.2024 21:18, 18 příspěvků
solving captcha WilliamRhisy, 28.2.2024 21:18, 18 příspěvků
Kdo? Pavka, 26.2.2024 23:51, 2 příspěvky
Kdo? Skiák, 26.2.2024 22:59, 2 příspěvky
Pojištění na hory Oldřich, 25.2.2024 17:07, 1 příspěvek
INU Honza, 25.2.2024 15:52, 3 příspěvky
dilema jako Brno jezdič a lokál, 25.2.2024 15:04, 3 příspěvky

Fórum Zobrazit všechny příspěvky

Jak na nepravidelnou mens... Horydoly , 26.2.2024 12:31
Nejčastější sexuální strachy Horydoly , 26.2.2024 12:28
Tradiční akce v Kaiserwinklu Horydoly , 25.2.2024 14:00
Re: Dolní Morava foto Horydoly , 21.2.2024 23:49
Zahrádky v Peci jdou k zemi Horydoly , 21.2.2024 18:46
Zahrádky v Peci jdou k zemi Horydoly , 20.2.2024 15:53
Dolní Morava Horydoly , 20.2.2024 14:15
Barefoot fitness Xero Horydoly Open, 15.2.2024 8:57