Ochrana osobních údajů na Horydoly.cz

Ochrana osobních údajů na Horydoly.cz
Mraky - letní beránky.
Autor snímku Mates
SDÍLEJ:

Společnost UpDown Media, s.r.o. se sídlem Sněženková 3097/6, 106 00 Praha 10 je zapsána v OR MS Praha, oddíl C, vložka 107163. Její služby jsou poskytovány v souladu s GDPR a aktuálně platnou národní legislativou.

V oprávněných případech shromažďuje následující osobní údaje:

jméno a příjmení
emailová adresa
telefon

Výše zmíněné osobní údaje je nutné zpracovat pro vytvoření obchodních nabídek anebo pro komunikaci s uživateli webové stránky Horydoly.cz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů.

Zpracování osobních údajů je prováděno společností UpDown Media.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

požadovat po nás informaci o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
vznést námitku ke zpracování osobních údajů (čl. 6 odst. 1 písm. e) nebo f) Nařízení o GDPR)

Zároveň vezměte, prosíme, na vědomí, že GDPR se netýká žurnalistické činnosti, která je regulována příslušnými zákony.

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se na nás obraťte, nebo kontaktujte Úřad pro ochranu osobních údajů.

Odpovědná osoba pro řešení záležitostí v souvislosti s GDPR je Jakub Turek, jednatel UpDown Media a současně šéfredaktor Horydoly.cz.

E-mail: jakub.turek@horydoly.cz 
Telefon: +420 728 892 898 
Adresa: Sněženková 6, 106 00 Praha 10, Česko

POUŽITÍ COOKIES

Společnost UpDown Media používá na této webové stránce cookies, které jsou používána za účelem měření návštěvnosti webových stránek. Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu společnosti.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány zejména prostřednictvím služby Google Analytics, provozovanou společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Prohlášení Google k ochraně osobních údajů při jejich zpracování je dostupné na webové stránce https://policies.google.com/privacy?hl=cs#nosharing 

SDÍLEJ:

Diskuse

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvacet-čtyři:

  • Captcha Image

Diskuze k článku

Celkem 0 příspěvků v diskuzi


Tiskové konference

Tiskové konference

AKTUALIZACE. Kalendář akcí určených pro žurnalisty v oboru cestovního ruchu, outdoorových aktivit a s tím spojeného byznysu.... celý článek

Regulace platforem pro sdílení videonahrávek

Co dělat v září? Podívejte se na nové filmy!

registrovat

Hledáte si ubytování v ČR nebo na Slovensku? Doporučujeme chaty a chalupy k pronájmu za nejlepší ceny. I levné ubytování si najdete na portálu MegaUbytko.cz.
Super volbou na letní rekreaci je určitě ubytování Velký Meder. Turistům a nadšencům hor by se mohlo hodit ubytování Vysoké Tatry, kde najdete ty nejlepší chaty a chalupy.
Získejte bonus za vklad v nejlepším online kasinu v České republice.
Cestovní pojištění od Porovnej24.cz
Online cz casino s licenci slot-vegas.cz







Nejčtenější články

Výstavy hub 2022

Výstavy hub 2022

Přinášíme aktualizované termíny a místa konání výstav hub v celé České republice. Uvádíme je podle toho, jak je pořadatelé zveřejní.
Plzeň a Plzeňsko AKTUÁLNĚ 2022

Plzeň a Plzeňsko AKTUÁLNĚ 2022

LOMANY Novinky ze západočeské metropole a okolí.
Jak používat obrázky v marketingu

Jak používat obrázky v marketingu

Obrázky mají své místo v téměř každém aspektu vašich propagačních strategií. Níže uvádíme nejoblíbenější (a nejjednodušší) místa pro začlenění obrázků a vizuálů do vašeho marketingu.
Horolezecký časopis Hory a Minihory

Horolezecký časopis Hory a Minihory

RETRO Horolezecký časopis Hory, později doplněný o aktuálnější Minihory byl prestižní tiskovinou české horolezecké scény v letech 1975 - 1991.
Co dělat v září? Podívejte se na nové filmy!

Co dělat v září? Podívejte se na nové filmy!

Přemýšlíte, co budete dělat v září? Pokud nepatříte k aktivním sportovním typům, podívejte se na nové filmy v kinech, případně na jedné ze streamovacích platforem (Netflix, HBO Max, …).

Kalendář akcí Zobrazit všechny akce

AKCE KDE INFO KDY ČAS
Černobyl na kolečkách - diashow Prašivá Přednáší Jan Dušek 1.10. 18:00
Siam - diashow Valašské Meziříčí , M-klub Přednáší David Hainall 3.10. 19:00
Siam - diashow Heřmanův Městec, kino Přednáší David Hainall 6.10. 16:00
Signal Praha 6.-9.10. Festival světla 6.10.
POVL - horolezecký festival
Kacanovy 7.-9.10. 7.10.
Festival vína Český Krumlov 7.10.-25.11. 7.10.
To nejlepší z trabantů - diashow Hradec Králové, Aldis Přednáší Dan Přibáň 10.10. 19:00
GO a Regiontour - veletrh Brno, Výstaviště 20.-23.10. 20.10.
Skotské hory - diashow Neratovice, knihovna Přednáší David Hainall 31.10. 18:00
Šlechtické slavnosti a zábavy - výstavy Český Krumlov 1.6.-31.10. 31.10.

Diskuse

tatry Pišišvor, 28.9.2022 21:08, 1 příspěvek
Casino Bonusy Roman, 25.9.2022 1:38, 1 příspěvek
INU Honza, 24.9.2022 11:54, 1 příspěvek
Vlastní bydlení je k neza... Svatava, 22.9.2022 10:38, 4 příspěvky
Žrádlo na cesty Legimnes, 21.9.2022 17:47, 4 příspěvky
Žrádlo na cesty Lumens, 21.9.2022 16:55, 4 příspěvky
Divnej dnešní svět. Honza, 21.9.2022 12:55, 6 příspěvků
Temelín Šlojíř, 21.9.2022 10:34, 2 příspěvky
Velký Kopiniak - zajímavá... Kuba Turek, 20.9.2022 15:16, 9 příspěvků
Velký Kopiniak - zajímavá... Laďa Krejčí, 20.9.2022 14:21, 9 příspěvků

Fórum Zobrazit všechny příspěvky

KLM Premium Comfort Horydoly Open, 23.9.2022 13:41
Portugalský LUGGit vstupu... Horydoly Open, 23.9.2022 13:35
Re: Vysoké Tatry Horydoly , 12.9.2022 11:15
Re: Subscribing to Your S... Kuba Turek, 26.8.2022 0:16
Horydoly.cz Horydoly , 26.8.2022 0:13
Re: Výběr elektrokola linki@krolkaro.pl, 24.8.2022 12:07
Lodě na vltavské vodě Horydoly , 23.8.2022 11:54
Cestovní ruch Česko Horydoly , 23.8.2022 11:16