Festival zimních radovánek Après Ski Praha

Festival zimních radovánek Après Ski Praha
SDÍLEJ:
Na všechny lyžaře, snowboardisty, sáňkaře, bobaře, rolbaře, stavitele sněhuláků, profesionální i amatérské koulovače a milovníky mnoha dalších zimních radovánek se žene programová lavina. Do centra Prahy přichází nultý ročník akce Après Ski. Na náplavce Rašínova nábřeží se návštěvníkům otevře svět nadcházející zimní sezóny. Poctivá pražská dlažba se na víkend 15. a 16. října přemění ve skiareál.
Jak na to Horydoly jsou mediálním partnerem Aprés Ski Praha.

Tradičním veletrhům nudy v průmyslových halách na okrajích měst zvoní hrana. Únavné bloudění labyrintem neosobních stánků můžete hodit za hlavu. Après Ski Praha připraví na zimní sezónu celou rodinu bez stresů a s úsměvem.

Otevřeno bude na Rašínově nábřeží 15.-16. října od 10 do 18 hodin a vstupné se neplatí.

Na své si přijdou všichni od těch úplně nejmenších až po pamětníky kandahárů. Pořadatelé nezapomínají ani na kratochvíle pro maminky a zahuštěné rozptýlení pro tatínky.

Dva dny budou plné exhibic, soutěží, hudebních i sportovních vystoupení, prezentací novinek, akčních nabídek, odborných konzultací, autogramiád a hlavně zábavy.

Triky na trampolíně
Spousta triků na lyžích i snowboardech se nejlépe natrénuje na trampolíně. Exhibice profesionálů ukáže, co všechno je možné, a pak už si to s odborným dozorem vyzkoušíte na vlastní prkno.

Sněhová poradna
V záplavě novinek a nejrůznějších trendů není lehké se zorientovat. Každý si navíc svou ideální zimní zábavu představuje trošku jinak. Odborníci na slovo vzatí zhodnotí vaši stávající výbavu a pomohou vybrat to nejvhodnější od spodního prádla, přes bezpečnostní prvky až po "dopravní prostředek" přesně pro váš styl i úroveň.

Sladká koulovačka
Vždycky jste se chtěli zúčastnit pravé šlehačkové bitvy, ale nikdy jste žádnou nezažili? Na Après Ski se to změní.

Přežít v lavině
Jen málokdo z běžných smrtelníků si umí představit jaké to je, být vydán na milost a nemilost obrovské masy sněhu, která se řítí do údolí. Ostřílení instruktoři horolezectví a skialpinismu z Horydoly.cz o zásadách chování v takové situaci řeknou vše. Zároveň si můžete vyzkoušet roli hledače zasypaného kamaráda.

Domácí servis
Všichni tu situaci známe, za pár dní se odjíždí na hory, všechny servisy jsou plné, hrany tupé a vázání volné. Na Après Ski Vás profesionálové naučí, jak si můžete pomoci sami doma nebo na přímo horách.

Snowpark u vody
Společně se serverem Freeride.cz budujeme snowpark otevřený pro exhibice profesionálů i soutěže návštěvníků. Přineste si prkna a lyže.

Zapomeňte na vleky
Česká republika neoplývá vysokými horskými štíty, ale za to je ideálním místem pro kite-surfing. Když vane vítr tak akorát, můžete si pocit u jízdy užít třeba i u Kolína. Na Après Ski Vás o tom přesvědčí přední česká kite-surfingová škola.

Nevzdávat se
Tělesně postižení lyžaři včetně českých paralympioniků předvedou své vybavení a umožní vžít se alespoň na chvíli do jejich pozice na trati.

Chuckbuddies Park
Když zahalí hory mlha a nedá se jezdit, je tu dokonalá hračka pro snowboardisty všech věkových kategorií. Na Après Ski bude navíc k vidění luxusní dráha a zkušený team jezdců.

Vybavení za babku
Vhodné vybavení na zimu nemusí zruinovat rozpočet. Na Après Ski připravujeme bleší trh zimní výstroje a výzbroje. Rádi vás přivítáme jako zákazníky i jako prodejce.

Bezpečné hory
Součástí pobytu na horách mohou bohužel být i nepříjemné mezní situace, o jejichž řešení většina z nás poprvé přemýšlí, až když se stanou. Jak se říká: štěstí přeje připraveným. Proto je součástí Après Ski i série přednášek na téma bezpečné sjezdovky, bezpečný freeride nebo třeba exkurz do základů právní pomoci či výběru pojištění.

Autogramiáda hvězdy českého lyžování Martina Koukala
Není co dodat. Mistr světa v bílé stopě přijde mezi nás.

Závod sáňkařů
Aby se na Après Ski nenudili ani ti nejmenší, připravujeme pro ně i jejich rodiče sáňkařskou dráhu plnou známých pohádkových postaviček.

Nintendo Winter Games
Provozování zimních aktivit v polovině října uprostřed Prahy samozřejmě naráží na určité limity. Ty však zcela padnou, když se do hry vloží konzole Nintendo.

Autem na hory
Často opomíjeným prvkem zimních radovánek bývá auto. Většinou v něm nesjíždíme sjezdovky ani nestoupáme po hřebeni k boudě. Občas ale při cestě na zimní dovolenou může dojít na nějaký ten nedobrovolný freeride. Být si jistý, že jste svého čtyřkolého miláčka připravili na zimu správně, nezabere moc času. Ukážeme vám, jak na to.

Jak se správně namazat
Vyznat se v záplavě nejrůznějších opalovacích, předopalovacích a poopalovacích krémů není hračka. Od renomovaného kožního lékaře se na Après Ski dozvíte, co a jak dělat při opalování. Pro zájemce připravujeme také možnost nechat si přímo na místě zkontrolovat svá mateřská znaménka.

Kašpárek v rohlíku na zimu
Zimním programem potěší děti i rodiče oblíbená bejbypunková kapela.

Kdo maže, ten jede
Na Après Ski se přesvědčíte, že mazání už dávno není jen doménou běžkařů. Ať je vaše skluznice na čemkoliv, naučíme vás ji upravit tak, aby na sněhu letěla jako namydlený blesk.

První pomoc na horách
Na sjezdovkách i běžkařských tratích se členové Horské služby setkávají s celou řadou specifických zranění. Klíčovým prvkem je první pomoc poskytnutá laiky. Větrem ošlehaní horalové vás naučí jak se chovat, když se v podobné situaci ocitnete.

DJ Akvamen
Jeden ze zásadních stavebních kamenů večírků současné české taneční scény vás na Après Ski chytne a nepustí.

Freestyle exhibice
Myslíte-li si, že frisbee nebo třeba footbag jsou čistě letními činnostmi? Team freestylistů včetně několikanásobných mistrů Česka i světa vás vyvede z omylu. Zahřát se před jízdou můžete třeba dřepováním, ale existují i mnohem zábavnější způsoby

Střediska lákají
Česká i zahraniční střediska se každý rok perou o návštěvníky. Zlepšují vybavení areálů a přichází s výhodnými balíčky. Jaká bude letos v zimě nabídka, zjistíte na Après Ski jako první.

Pure Boarding
Když se řekne snowboarding, jen málo lidí si představí nohy v přezkáčích a jezdce, kterým na sjezdovce od skluznic létají závěje sněhu, zatímco oni v oblouku zcela leží. O tom, že svět snowboardingu je bohatší, než jste si mysleli, vás přesvědčí čeští pureboardisté. A možná přijede i guru ze Švýcarska.


Zobrazit místo Praha - město na větší mapě
SDÍLEJ:

Diskuse

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvacet-čtyři:

  • Captcha Image

Diskuze k článku

Celkem 0 příspěvků v diskuzi


Lyžařský slang v USA / Ski Slang in the US

Lyžařský slang v USA / Ski Slang in the US

Talk Like a Skier More than any other winter discipline, skiing has its own lingo.... celý článek

České hory AKTUÁLNĚ 2023/2024

Slovensko AKTUÁLNĚ 2024

registrovat

Podívejte se na inspiraci k cestování po Evropě.
Hledáte si ubytování v ČR nebo na Slovensku? Doporučujeme chaty a chalupy k pronájmu za nejlepší ceny. I levné ubytování si najdete na portálu MegaUbytko.cz.
CHORVATSKO 2024 levné ubytování v apartmánech a pokojích po celém Jadranu bez provize cestovkám.







Nejčtenější články

Emerich Rath: olympionik, všestranný sportovec, Evropan

Emerich Rath: olympionik, všestranný sportovec, Evropan

NOVÉ FOTKY Český lyžařský mistr Bohumil Hanč umírá na Velikonoce roku 1913 během prestižního závodu na 50 km v Krkonoších. Ztráta kondice a nečas způsobí, že vysílený padne na sníh a zemře. Jediný, kdo
Obří důl v Krkonoších

Obří důl v Krkonoších

Obří důl je divoké strmé údolí mezi Sněžkou a Studniční horou. Vodopády a nad nimi vysokohorské rašeliniště vytvářejí nejdivočejší kout krkonošské přírody.
Výbava na hory na dluh? Někdy dává smysl. Jenže kdy?

Výbava na hory na dluh? Někdy dává smysl. Jenže kdy?

Pořídit výbavu na hory, s sebou obnáší značnou vstupní investici. Když přidáme ještě cenu ubytování, skipasů a vůbec cest za lyžováním, jsme na vyšších desítkách tisíc, které se v osobním rozpočtu nemusí podařit
TEST Sportique Century Riding Cream proti otlačeninám a puchýřům

TEST Sportique Century Riding Cream proti otlačeninám a puchýřům

Po letech trápení jsem objevila krém na nohy, který mě zbavil otlačenin, odřenin a puchýřů na nohách. Při skialpinismu, horolezectví a náročnější turistice mažu chodidla, prsty, paty i nárty českým výrobkem s cizokrajným jménem
Palán vyhrál stříbro a bronz ve speed skiing

Palán vyhrál stříbro a bronz ve speed skiing

Fantastický úspěch vybojoval rychlostní lyžař Radim Palán. Na mistrovství světa ve Vars získal stříbrnou medaili a na stejném místě potom ještě bronzovou ve světovém poháru. Je to nejlepší výsledek v disciplině speed

Kalendář akcí Zobrazit všechny akce

AKCE KDE INFO KDY ČAS
Tourbusiness - veletrh Bělorusko, Minsk 18.-20.4. 18.4.
Nauticampo - veletrh Portugalsko, Lisabon 17.-21.4. Turismus a karavaning 21.4.
Spezi - veletrh Německo, Lauchringen 27.-28.4. Alternativní cyklistika 27.4.
Lodě na Labi Nymburk 29.4.-8.5. 29.4.
Hobby - veletrh České Budějovice, výstaviště 9.-12.5. 9.5.
Cestoslet - festival Běšiny 9.-12.5. 9.5.
Rodina a volný čas - veletrh Louny 17.-19.5. 17.5.
ITE - veletrh Hong Kong 13.-16.6. Cestovní ruch 13.6.
BITE - veletrh Čína, Peking 14.-16.6. 14.6.
Outdoor Retailer - veletrh USA, Salt Lake City 17.-19.6. 17.6.

Diskuse

xokiobmu prinivil coupon, 18.4.2024 21:46, 121 příspěvků
oxtpvlbr tadalafil tablets 10mg in india, 18.4.2024 21:43, 121 příspěvků
ojjbfsom synthroid 125, 18.4.2024 21:28, 13 příspěvků
kiyishna american pharmacy, 18.4.2024 21:08, 121 příspěvků
nukvlpgg the pharmacy, 18.4.2024 20:50, 121 příspěvků
twzsnqqiz cheap generic valtrex online, 18.4.2024 20:49, 121 příspěvků
dkyakdoh lisinopril 40 mg price, 18.4.2024 20:12, 13 příspěvků
Nedej na nějaké rádobychy... Michael Beranek, 18.4.2024 17:34, 10 příspěvků
Prostě nehoda Horydoly, 18.4.2024 11:52, 10 příspěvků
Prostě nehoda EH, 18.4.2024 11:41, 10 příspěvků

Fórum Zobrazit všechny příspěvky

S Winterbergem na Dobešku Horydoly , 11.4.2024 0:02
Re: Praha Horydoly Open, 10.4.2024 10:32
Tipy na dámské běžecké bo... Horydoly Open, 10.4.2024 10:11
Zákolany Horydoly , 8.4.2024 18:24
Lojzovka Horydoly , 8.4.2024 18:23
Re: Praha Kuba Turek, 8.4.2024 18:13
Re: Praha Horydoly Open, 8.4.2024 18:09
Re: Divoká Šárka Kuba Turek, 6.4.2024 19:21