Boj o peníze pro skialpinismus se přiostřuje

Boj o peníze pro skialpinismus se přiostřuje
Skialpová půjčovna v Peci pod Sněžkou.
Autor snímku Kuba Turek
SDÍLEJ:

Skialpinistický klub AKLVK a firma Rock Point se nedohodly na penězích. Klub donutil firmu k opuštění tradičního místa na startu svého závodu. Nebylo by na tom mnoho zajímavého, kdyby se nejednalo o největší závod Českého poháru ve skialpinismu Noc tuleních pásů a generálního sponzora tohoto poháru.

Jak na to

Michal Němec vyhrožuje trestním oznámením

From: Tomas Dolezal [mailto:tomas.dolezal@zdravotnictvi.cz] Sent: Thursday, January 24, 2008 9:59 AM To: jakub.turek@horydoly.cz Subject: Neoprávnené zverejnení písemností osobní povahy JUDr. Tomáš Doležal, Ph.D., advokát U Hranic 3221/16, Praha 10, 100 00 tel : 608 702 878, 267 184 055, fax : 267 184 052, email : tomdol@tiscali.cz IČO : 64739287, zapsán v seznamu advokátů u České advokátní komory pod ev.č.11014

Vážený pane, převzal jsem právní zastoupení pana Michala Němce ve věci neoprávněného zveřejnění písemností osobní povahy bez souhlasu, resp. přes výslovný zákaz mého klienta. Vyzývám Vás k okamžitému stažení diskuze mého klienta s Vámi, zveřejněné na Vašich internetových stránkách http://www.horydoly.cz/vypsat.php?id=11040.

Současně Vás žádám o zveřejnění omluvy ne Vašich internetových stránkách za neoprávněné zveřejnění těchto písemností.

V opačném případě jsem oprávněn podniknout další právní kroky /včetně podání žaloby na ochranu osobnosti a trestního oznámení/

JUDr. Tomáš Doležal, Ph.D., advokát

From: Jakub Turek, Horydoly.cz [mailto:jakub.turek@horydoly.cz] Sent: Thursday, January 24, 2008 12:31 PM To: 'Tomas Dolezal' Subject: RE: Neoprávnené zverejnení písemností osobní povahy  E: jakub.turek@horydoly.cz | T: +420 728 892 898| Skype: jakub_turek | ICQ: 344-733-643 Turek Media, s.r.o. | Sněženková 6 | 106 00 Praha 10 | www.horydoly.cz

Vážený pane, děkuji za e-mail. Nemohu však Vašemu klientovi Michalu Němcovi vyhovět. Nejedná se totiž o materiály osobní povahy.

Zveřejněná elektronická korespondence není soukromé povahy, ačkoliv její forma by tomu napovídala. Veškeré e-maily byly zaslané na můj pracovní e-mail a polemizují s uveřejněným článkem. Nikdy jsem s Vaším klientem nejednal jinak než v rámci pracovních vztahů. Nikdy jsem s ním nebyl v osobním kontaktu.

Pro dokreslení situace ještě uvádím, že druhý autor Štěpán Pleskač včera 23. ledna při naší pracovní schůzce tvrdil, že se jednalo o obchodní korespondenci. Ačkoliv ani s tím nemohu souhlasit, protože se nejednalo o žádné obchodní vztahy, ale pouze kritiku mého článku, utvrzuje mne tento fakt v přesvědčení, že nejde o nalezení pravdivého vysvětlení, ale pouze o mé zastrašení.

Prosím navíc o jednu laskavost. Doporučte svému klientovi, aby vůči mé osobě ani nikomu z okruhu Horydoly nepoužíval vulgární a hrubá vyjádření. Na to jsme zatím nereagovali, ale pokud budeme nuceni, budeme se bránit proti nadávkám a urážkám, které použil v e-mailech, telefonátech i v internetové diskusi. Totéž se týká jeho přítelkyně.

Na závěr uvádím, že pokládáme e-maily od Michala Němce a Štěpána Pleskače za svérázný příspěvek do pomyslné rubriky "Dopisy čtenářů." Proto jsme je také uveřejnili. Oba pánové dobře věděli, že píší své názory do médií a museli počítat s jejich zveřejněním. K tomuto tvrzení nás opravňuje skutečnost, že jsou oba svéprávní (pokud je nám známo), mají zkušenosti ze spolupráce s médii jako pořadatelé významného skialpinistického závodu i jako závodníci, mají minimálně středoškolské vzdělání a v jednání s námi vždy vystupovali jako příčetní lidé.

Vaše požadavky i naši odpověď v nejbližších okamžicích zveřejníme jako součást článku "Boj o peníze pro skialpinismus se přiostřuje." Pokud byste potřeboval další podrobnosti, případně doplnění jakýchkoliv informací, jsem Vám k dispozici. Mohu Vám také přeposlat veškeré e-maily, které jsem si pro případ budoucího sporu uložil. Zůstávám s pozdravem

Jakub Turek, šéfredaktor Horydoly a jednatel Turek Media, s.r.o.

From: Tomas Dolezal [mailto:tomas.dolezal@zdravotnictvi.cz] Sent: Monday, January 28, 2008 3:24 PM To: Jakub Turek, Horydoly.cz Subject: Re: Neoprávnené zverejnení písemností osobní povahy

Vážený pane Turku, díky za Váš názor na danou věc. Bohužel jsem přesvědčen, že se jednalo o e-mailovou korespondenci soukromé povahy a její zveřejnění pouze svědčí o Vašem smyslu pro novinářskou etiku. Samozřejmě i nadále trvám na stažení té části korespondence, která se týká mého klienta. S pozdravem

JUDr. Tomáš Doležal, Ph.D., advokát

From: Jakub Turek, Horydoly.cz [mailto:jakub.turek@horydoly.cz] Sent: Monday, January 28, 2008 11:55 PM To: 'Tomas Dolezal' Subject: RE: Neoprávnené zverejnení písemností osobní povahy

Vážený pane, děkuji za zopakování Vašeho názoru na danou věc. Nepřipsal jste bohužel žádné nové argumenty, a proto trvám na svém předchozím stanovisku. Ohledně etiky vycházím především ze svobody slova, kterou zaručuje Ústava. Z hlediska své profese se opírám o Etický kodex Syndikátu novinářů České republiky. Dovoluji si z něho ocitovat první odstavec, který se týká Vámi rozporovaného článku.

1. Právo občanů na včasné, pravdivé a nezkreslené informace

Občané demokratického státu bez rozdílu svého společenského postavení mají nezadatelné právo na informace, jak jim je zajišťuje čl.17 Listiny práva svobod, jež je součástí Ústavy České republiky. Novináři toto občanské právo realizují svou činností. Nezbytně proto přejímají plnou odpovědnost za to, že informace, které předávají veřejnosti, jsou včasné, úplné, pravdivé a nezkreslené. Občan má právo na objektivní obraz skutečnosti. Novinář je proto povinen:

a. zveřejňovat jen informace, jejichž původ je znám, nebo v opačném případě je doprovodit nezbytnými výhradami,

b. respektovat pravdu bez ohledu na důsledky, které to pro něj může mít,

c. vyhledávat informace, které slouží všeobecnému zájmu, i přes překážky,

d. dbát na rozlišování faktů od osobních názorů,

e. hájit svobodu tisku i svobodu jiných medií,

f. neodchylovat se věcně od pravdy ani v komentáři z důvodu zaujatosti, nepřipustit, aby domněnka byla vydávána za ověřený fakt a zprávy byly deformovány zamlčením důležitých dat,

g. odmítat jakýkoli nátlak na zveřejnění nepravdivé, nebo jen částečně pravdivé informace,

h. odmítat jakékoli zásahy státních orgánů, jež by mohly ovlivnit pravdivost sdělení,

i. přijímat pouze úkoly srovnatelné s jeho profesionální důstojností,

j. nepoužívat nepoctivé prostředky k získání informace, fotografie nebo dokumentu nebo využívat k tomu dobré víry kohokoliv. Nepoctivost prostředků je při tom třeba posuzovat v souvislosti s veřejným zájmem na publikování příslušné informace. Mé i Vaše vyjádření jako obvykle rádi zveřejníme.

S pozdravem
Jakub Turek, šéfredaktor Horydoly

Boj o sponzorské peníze se tedy přiostřuje. Usuzujeme tak z emocionální reakce pořadatelů na zprávu, kterou Horydoly o tomto tématu uveřejnily. Do boje se právě vložil také advokát.

 

Pořadatelé Noci tuleních pásů v Janských Lázních z klubu AKLVK podle vyjádření Rock Pointu neúnosně navýšili na poslední chvíli své požadavky.

Ztráty na všech stranách

S tím Rock Point nesouhlasil. Jako generální partner Českého poháru ve skialpinismu by však byl vyšachován z reklamních pozic na startu a v cíli závodu, a tak přemístil svůj stánek a reklamní oblouk o kousek dál na pozemek města Janské Lázně, který si řádně pronajal.

Je jasné, že to nebylo dobré řešení pro tento malý sport, pořádající oddíl ani samotný Rock Point. "Letos jsme byli i díky Rock Pointu lehce ztrátoví," dnes uvedl jeden z organizátorů Noci tuleních pásů Michal Němec.

Jeho kolega Štěpán Pleskač dnes při osobním setkání tvrdil, že je všechno jinak, než jsme uvedli v dotčeném článku, ale odmítl upřesnit, v čem se skutečnost liší od popsaného stavu. Požadoval, aby se o tomto problému již nepsalo. V tom mu nemůžeme vyhovět

Přečtěte si argumenty proti článku Rock Point půjčuje lyže. Text ponecháváme v původním emotivním znění. E-mailovou debatu vyvolal Michal Němec (AKLVK), připojil se k němu Štěpán Pleskač (AKLVK) a za redakci se jí zúčastnil šéfredaktor Kuba Turek (Horydoly). Probíhala během včerejšího večera a noci.

Předesíláme, že nejde o příliš veselé a záživné čtivo.

Zbohem podivný individum!

Michal: Dnes v noci jsem se vratil z Bormia a ted si ctu co plkas na svojich strankach za nesmysly o Noci a RP, aniz by ses predtim poradil s nekym kdo o tom ma sajn a s kym v tyhle veci spolupracujes. Co si o sobe myslis ty pisalku??? Ted sem fakt rad, ze sem se s tebou v JL. nesetkal. Mnoho lidi me pred tebou varovalo, ja sem bohuzel zdedil spolupraci s tebou po Pavlovi Vondrovi, a tak sem ti dal sanci, nicmene jak se ukazalo ses absolutne neschopnej bulvarni plkal, kterej si nezaslouzi spolupracovat s oddilem, kterej zene ceskej skialp dopredu, podporuje mladez a porada jeden z nejlepsich zavodu v ČR. Nemas o vecech prehled, nevyznas se v tom a skodis jak se da lidem, ktery s tebou chtej spolupracovat. Moc dobre VIM proc to delas "Cejtis prachy z RP co...??? Zbohem ty podivny individum.

Kuba: Nezlob se, ale teď opravdu nevím, o co jde. Tvůj mail je legrace, nebo to myslíš vážně? Pokud ano, můžeš mi osvětlit, co jsme plkali a co není pravda?

Michal: Prijde ti slusnej dopis ve formatu *.doc od Stepana Pleskace, kterej ti vse osvetli!!! Fakt si me nastval a nechapu jak se vubec muzes ptat proc? Preju ti hodne stesti ve spolupraci s rockpointem, kteru predpokladam navazes velmi brzo$$$!!! Kdyz do neceho nevidim, nepisu o tom, a ctenarum predlozim zpravu o tom do ceho vidim. Napr. Ze zavodu o zavode, sportu a atmosfere akce, ktera byla opet letos perfektni. Nechapu, ze ses obratil jako prvni na RP a na nas VUBEC, myslel jsem ze jses medialni partner Noci tulenich pasu, ne RP., a ze mas zajem o sportovni reportaze, ne o bulvar??? At se tedy HoryBlesku dari oslovovat svou skupinu ctenaru. :-( PS: Jen abys byl v obraze, mam hodne prace, sportuju, studuju, pracuju, do diskuznich for typu (lezec, horydoly) neprispivam, a tak nemam zajem pokracovat ani v tyhle komunikaci, JEDNOU PRO VZDY KONCIM.

Kuba: Na vysvětlenou: 1) Štěpán Pleskač mě odkázal právě na vyjádření v tiskové zprávě, kterou jsme citovali. Více odmítl komentovat. 2) Poté jsem samozřejmě kontaktoval druhou stranu sporu Rock Point. Aleš Holub mi podrobně osvětlil jejich stanovisko. Že jsme mediální partneři závodu ještě neznamená, že nebudeme psát i o problematických záležitostech. Zvláště když se o nich zmiňuje i oficiální tisková zpráva. Rock Point u nás již drahnou dobu nezadává žádnou reklamu, protože si myslí, že jsme proti němu zaujatí a píšeme záměrně proti němu. Teď aby se v tom čert vyznal - jsme proti Rock Pointu nebo Noci tuleních pásů? Ne, referujeme o věcech, tak jak leží a běží. Je mi líto, že chceš ukončit několikaletou spolupráci Horydoly - Noc tuleních pásů. Myslím, že zatím prospívala oběma stranám. Pokud z tohoto stanoviska do budoucnosti ustoupíš, rádi budeme ve spolupráci i nadále spolupracovat. Přeji hodně organizačních i sportovních úspěchů ve skialpu i kdekoliv jinde.

Štěpán: Milý Jakube Turku, nemůžu, než zareagovat na tvůj článek, který se zakládá na spoustě nejasností a nepravd. Schválně neužívám termín lživých a zavádějících informací, z toho bych tě nechtěl vinit.... (Celý dopis nakopíroval Štěpán Pleskač do diskuse, přečtěte si ho zde.)

Michal: Kurnik šopa Kubo, to co pises v mailech se da diskutovat, nicmene to co si publikoval na webu je nevysvetlitelny. Za druhe nechapu proc se venujes na svojem webu sporum RP, mel sem za to ze te zajimaj sportovni reportaze. Pokud ti Ales Holub rikal co jsi psal, je to lhař, kterej pracuje pro stroj jmenem RP. Mimochodem tandem Holub_Kaskoun je fakt na zavodech CP spis k smichu. (Pomalu ale jeste se jim dostava prezdivky PAT a MAT).

Kuba: Do osobních věcí nebudu strkat nos. A tedy ani do jakéhokoliv dua PAT a MAT. Kromě sportu nás také zajímají mnohé další věci včetně firemních záležitostí. Máme na to dokonce rubriku Outdoor Business www.horydoly.cz/firmy. Znovu opakuji, že mi dosavadní několikaletá spolupráce přišla zajímavá pro obě strany. Velmi neradi bychom ji přerušili. Pokud byste měli jakékoliv konkrétní požadavky, můžeme o nich jednat. Není ovšem možné zasahovat do redakčního obsahu. Za ten plně zodpovídá a ručí redakce (vedená mnou). Navrhuji proto nechat vychladnout emoce a o celé věci se pobavit osobně třeba za měsíc. Během dneška vaše argumenty uveřejníme na Horydoly jako reakci na uvedený článek.

Štěpán: Kubo, Kubo, to nemůžeš myslet vážně. Na vysvětlenou: 1) Štěpán Pleskač mě odkázal právě na vyjádření v tiskové zprávě, kterou jsme citovali. Více odmítl komentovat. Na to jsi přiše kde? To je přece nehorázná lež. Nikdo mě ohledně ničeho podobného nekontaktoval, proto jsem nic nemohl komentovat. Oficiální tisková zpráva určená pro média, kterou jsi dostal i ty, nic o problémech nepopisovala. Bohužel už po těchto zkušenostech nemáme zájem o jakoukoli spolupráci s horydoly.cz.

Michal: Jednomyslne souhlasim se Stepanem, jedeme dal svoje, taky si jed dal svoje. Nebudeme se dal obtezovat vzajemnou spolupraci. Bude to tak lepsi.

Kuba: Ale vždyť jsem Ti psal mail, ale nedostal jsme odpověď.... Ptal jsem se také Michala Němce a nic víc mi také nenapsal. Žil jsem tedy v domnění, že stačí tisková zpráva. Že je to vaše stanovisko. Jestli ne, tak je mi líto. Mohl bych Ti zavolat (nemám Tvé číslo) a vyjasnit si konkrétně, co je v naší zprávičce špatně a jak to tedy ve skutečnosti bylo? Uvedli bychom to na pravou míru.

Michal: Na nic si se me neptal!!! psal jsi oznamovacim zpusobem!!! "Ohledně RP - budeme v internetové verzi citovat Vaši zprávu z internetu. Ještě se spojíme s panem Martincem." Kdyz pominu tenhle fakt, nevim proc resis veci hekticky hned, byl jsem do dnesniho rana v Italii na mezinarodnim meetingu SKI TRABU, urcite bych te kontaktoval, kdyby jsi nebyl tak hekticky rychlej. Pokud vim tak email je elektroniska posta, sice elektronicka, ale porad posta!!! neni to mobil, kde dostanes odpoved na svou otazku hned a nebo nikdy. Zkus o tom premejslet.

Kuba: Tak prostě média fungují. Zvláště internetové deníky. Hned anebo nikdy.

Michal: Tim potvrzujes jen to, ze jsi se optal jen jedne strany a nepockal jsi na vyjadreni strany druhe!!! dekuji za toto ujisteni!!! Hodne stesti zavisly novinari. Uz mi prosim nepis, musim pracovat, dalsi tvuj mail mazu aniz bych ho cetl.

Kuba: Promiň, ale stále mi chybí nejdůležitější věc: co jsme napsali špatně? Co nesplnil Rock Point, co jste po něm chtěli a v čem jste se nedohodli?

Štěpán: Tvým článkem na horydoly.cz se cítím poškozen, nechci tam zveřejňovat už žádné další stanovisko, ani reakci, jak už jsem psal v prvním emailu. Nemám na to čas. Budu rád, pokud naše jakákoli spolupráce a jakékoli mé citace skončí. Do budoucna ti přeju hodně čtenářů a hodně obchodních úspěchů, my půjdeme radši svoji cestou.

Kuba: Ohledně citací nemohu sloužit - již v minulém mailu jsem Ti psal, že korespondenci uveřejníme.

Štěpán: Ještě jednou opakuji, že si nepřeju žádné zveřejňování jakýchkoli reakcí, ani citací.

Michal: Prosim nech uz nas zavod na pokoji!!! poradame ho pro radost a nemame cas ztracet cas uvadenim veci na pravou miru. Vis neni to pro nas vec penez, ale lasky a nadseni poradat tuhle super akci pro lidi. Snad umis pocitat a vis kolik takova akce stoji, letos sme byli i diky RP. lehce ztratovy. Jak vis vse jednou vysumi, nech vysumet i tohle a uz se v tom dal nehnipej. Timto si taky nepreju, abys cokoliv kamkoliv psal. Moje korspondence s tebou byla ciste soukroma, nestydim se za ni, ale nechci to dal rozmazavat. Slusne receno, z pravniho hlediska je to pro tebe zavazne.

Horydoly jsou mediálním partnerem Noci tuleních pásů 2006 a 2007. 

Horydoly.cz Noc tuleních pásů na Horydoly

Noc tuleních pásů se stala kořistí Grohových 2020 

Noc tuleních pásů 2014 

Noc tuleních pásů 2013 

Noc tuleních pásů 2010 

Boj o peníze ve skialpinismu se přiostřuje 2008 

Rock Point půjčuje lyže 2008 

Místní borci vyhráli Noc tuleních pásů 2008 

Začíná skialpová sezóna 2008 

Posvítí na skialpinistickou špičku 2008 

Noc tuleních pásů 2007 

Noc tuleních pásů 2006 

Noc tuleních pásů 2005

SDÍLEJ:

Diskuse

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvacet-čtyři:

  • Captcha Image

Diskuze k článku

Re: Týden poté
Synku a něco k věci nemáš? Místo obecných frází a úrážek reaguj na konkretní detaily z článku. Pravděpodobně to neuděláš, i při svojí inteligenci si uvědomuješ jistotu usvědčení ze lži. Takže ti nezbývá nic jen fňukání. Přiznám se, že mě realita zajímá, proč ji neposkytneš nebo nemáš možnost? Proč se bojíš?
  • Autor milan
  • Datum a čas 2.2.2008 18:54
Reaguj
Re: Týden poté
Michale, vy si sám nabíháte na vidle - víte jak skončil v onom filmu onen člověk, co odhadoval onen rok?
  • Autor Novinář
  • Datum a čas 1.2.2008 15:15
Reaguj
Co na srdci, to na jazyku?
Michale, jenom stud mi velí, abych nezveřejňoval děkovné maily, které jsem od Tebe i od Tvých kolegů dostal po uveřejnění různých článků o Nocích tuleních pásů v letošním i minulém roce. Bohužel jste teď otočili o 180 stupňů. Doporučuji tedy, abys svoje selhání už nerozmazával. Prostě jsi si myslel, že v soukromí můžeš být sprostý a demagogický a můžeš lhát a urážet, myslíš si že média nemohou citovat tvůj oddílový veřejný web, že mediální partneři jsou poslušné ovce, atd... Jenže jsi si nevšiml, že se jedná o pracovní komunikaci a že Horydoly uveřejní i takové věci, jaké jste spáchali spolu se Štěpánem Pleskačem, ne ze své zábavy, ale aby ukázaly pozadí Noci tuleních pásů. Stačí do vyhledávače na Horydoly napsat Dopis čtenáře a vyjede Ti pár obdobných nenávistných mailů, které jsme obdrželi a zveřejnili, protože vyjadřují stanoviska některých čtenářů.
Reaguj
Re: Týden poté
Portál Horydoly.cz ani tištěný magazín Horydoly nemá žádné sponzory - to bude zřejmě nějaké nedorozumění, jsme naprosto nezávislým médiem. Pokud máte na mysli inzerenty, chcete-li zákazníky, ti směrem k námi zastupovaným médiím neprovozují jakýkoli sponzoring, nýbrž našemu vydavatelství platí za řádné inzertní služby. Tedy za reklamu, kterou ukazujeme našim čtenářům, ať již formou reklamních bannerů, textových odkazů či - v případě měsíčníku Horydoly - tiskových inzerátů a vkládané inzerce.Vše se odehrává transparentně, na základě ceníku, kde jsou jasně dané reklamní formáty, ceny za ně a zásah našich titulů. Nemáme potřebu nabízet cokoli, co zavání netransaprentními praktikami, skrytou reklamou nebo "sponzorstvím" ve smyslu ovlivňování redakčního obsahu ve prospěch jednotlivé firmy nebo nějaké značky.Dovoluji si neskromně tvrdit, že zákazníci našeho obchodního zastoupení to vědí a oceňují. Bez striktního lpění na redakční nezávislosti bychom nebyli tím, čím jsme, tedy daleko nejčtenějším a nejdůvěryhodnějším médiem v oblasti sportovních a rekreačních aktivit.
Reaguj
Týden poté
Pekny den, dekuji Vsem zastancum nasich nazoru na novinarskou etiku pana Turka a potazmo cele redakce serveru HoryDoly. Nicmene Vas vsechny prosim o to, aby jste uz do tohoto blogu neprispivali a zaroven, aby jste tento blok nenavstevovali. Strategie redakce HoryDoly je totiz jasna, 1)urcitou vec bulvarne rozmaznout, 2) nalakat na ni diskutujici, kteri pravidelne tyto diskuse sleduji, 3) vykazat navstevnost webu, 4) navstevnosti webu se ohanet pred moznymi sponzory webu. Takze pokud chcete panu Turkovi ukazat co si o nem myslite, prestante tyto stranky navstevovat, udelate nejlip. Jak bylo receno v jednom ceskem filmu "Davam HoryDoly rok, maximalne dva!" Jeste jednou diky za podporu a Smejte>:-)se fajn. Michal Nemec PS: do tretice vseho dobreho, aneb muj opravdu posledni prispevek do diskuse.
Reaguj
Re: Re: Re: Znechucení z pana Turka
...další anonym.
Reaguj
Re: Re: Znechucení z pana Turka
Ale Kubo ty rozhodně mezi slušný lidi nepatříš, je mi z tebe na zvracení.
  • Autor sup
  • Datum a čas 30.1.2008 13:21
Reaguj
Re: Znechucení z pana Turka
Trochu si to pletete. 1) Kuba Turek není Novinář. Nevím o koho jde, já se podepisuji všude svým jménem a e-mailem. 2) Na mé kariéře jistě není nic obdivuhodného, ale v minulém příspěvku jste psal o mé dobré právnické průpravě, tak jsem se pokusil Vaši domněnku vyvrátit. 3) Nikdy jsem na nikoho nepodal žalobu ani trestní oznámení, nemám to v úmyslu ani ve Vašem případě, jak se mi snažíte podsunout. Z diskusních příspěvků Novináře také nevyplývá, že by se s Vámi chtěl soudit. Kde jste na to přišel? 4) Na závěr bych připomněl, že vyhrožování inzultací byť u kultovního Peňáka v Ádru, rozhodně nepatří mezi slušné lidi, jichž se dovoláváte.
Reaguj
Znechucení z pana Turka
1. neobdivuji Vaše právní vědomí ani Vaše novinářské výtvory2. netykám si s Vámi, nechci a nikdy nebudu chtít3. nezajímá mne Vaše kariéra4. Je mi z Vás, Vašeho stylu útočení, intrikaření a překrucování faktů na zvracení.5. Výše uvedený článek je hloupý, jednostranný, zbytečný, bulvární a nedůstojný mých dalších reakcí. Defacto všechny sprosté a anonymní reakce jsou pouze upřímně míněné názory, psané na úrovni pana novináře. Takže je neodsuzuji a plně jim rozumím. Tímto končím rozpravu s panem "novinářem" a lámu hůl nad tímto bulvárem.V případě potřeby se se mnou soudit mne jistě pan novinář může lehce vypátrat, neboť se nezkrývám za neznámé nicky a smyšlené adresy. Do hor a skal chodím i proto, abych utekl před lidmy jako je on. A proto doufám, že jej tam a raději i nikde jinde nepotkám. Zvláště po 22 h u Peňáka hrozí, že bych se už neudržel a klesnul k fyzické inzultaci, za což by se se mnou jistě rád pan Turek soudil pro těžké ublížení na zdraví:.)NazdarCába
  • Autor Cába
  • Datum a čas 30.1.2008 11:47
Reaguj
Re: Re: RE: Novinář
Je zajímavé, že někteří diskutující, co vášnivě odvádějí pozornost od ostudné komunikace dvou vedoucích organizátorů Noci tulenních pásů s nic zlého netušícím zástupcem mediálního partnera této akce, jsou opět anonymové se stejným slovníkem, jako většina předchozích majitelů kuřích ok, na která kdy Kuba šlápnul. Doména houmles.cz, tedy ani mail houmles@houmles.cz neexistují. :-) Viz www.nic.cz/whois.
Reaguj
Celkem 41 příspěvků v diskuzi


Jaro začíná dnes nad ránem

Jaro začíná dnes nad ránem

Jarní rovnodennost nastává v okamžiku, kdy střed slunečního kotouče stane přesně nad rovníkem a Slunce vstoupí do znamení Berana. Den a noc jsou stejně dlouhé (12 hodin). Od této chvíle se Slunce vrací... celý článek

Výbava na hory na dluh? Někdy dává smysl. Jenže kdy?

Dvě smrti na rakouských ferátách řeší český soud

registrovat

Podívejte se na inspiraci k cestování po Evropě.
Hledáte si ubytování v ČR nebo na Slovensku? Doporučujeme chaty a chalupy k pronájmu za nejlepší ceny. I levné ubytování si najdete na portálu MegaUbytko.cz.
CHORVATSKO 2024 levné ubytování v apartmánech a pokojích po celém Jadranu bez provize cestovkám.







Nejčtenější články

Dvě smrti na rakouských ferátách řeší český soud

Dvě smrti na rakouských ferátách řeší český soud

SLEDUJEME SOUDNÍ PROCES Urban a Linhart stojí před okresním soudem v Českých Budějovicích. Viní je ze smrti dvou mladých žen, které se pod jejich vedením zřítily na ferátách v Rakousku. Hlavní líčení skončí nejdříve
Výbava na hory na dluh? Někdy dává smysl. Jenže kdy?

Výbava na hory na dluh? Někdy dává smysl. Jenže kdy?

Pořídit výbavu na hory, s sebou obnáší značnou vstupní investici. Když přidáme ještě cenu ubytování, skipasů a vůbec cest za lyžováním, jsme na vyšších desítkách tisíc, které se v osobním rozpočtu nemusí podařit
Švýcarský alpský klub měl finančně úspěšný rok 2023

Švýcarský alpský klub měl finančně úspěšný rok 2023

Schweizer Alpen-Club (SAC) zaznamenal v roce 2023 velký hospodářský úspěch.
Nové technologie v módě

Nové technologie v módě

Vývoj oděvních technologií je tak rychlý, že jej ani nestačíme sledovat. Co je nového v textilním oboru? Společným jmenovatelem novinek je udržitelnosti a zákaznickýmu zážitek.
Exstarosta Pece vrací peníze z lanovky na Sněžku

Exstarosta Pece vrací peníze z lanovky na Sněžku

Bývalý starosta Pece pod Sněžkou Alan Tomášek konečně vrací peníze, které pobíral z lanovky na Sněžku a které měl jako volený zastupitel ze zákona zakázáno inkasovat. Udělala to až na druhou výzvu

Kalendář akcí Zobrazit všechny akce

AKCE KDE INFO KDY ČAS
Velikonoce Turnov, Dlaskův statek 30.3.
Banální situace, fatální následky - přednáška Praha, Městská knihovna Prevence úrazů páteře 3.4. 17:00
Hannibal - sněhové divadlo Rakousko, Sölden 5.4.
Myslivost a příroda - veletrh Kroměříž, Výstaviště 6.-7.4. 6.4.
Vars - konec lyžování Francie, Vars 7.4.
Silva Regina - veletrh Brno, Výstaviště 7.-11.4. Myslivost a lesnictví 7.4.
ILTM - veletrh luxusního cestování Jižní Afrika, Cape Town 7.-9.4. 7.4.
Slovakiatour - veletrh Bratislava, Incheba 11.-14.4. 11.4.
Regiony České republiky - veletrh Lysá nad Labem 11.-14.4. 11.4.
Valná hromada ČHS Praha 13.4.

Diskuse

strašná rychlost Skiák, 26.3.2024 17:25, 1 příspěvek
INU Horydoly - Andrea Černá, 25.3.2024 13:57, 2 příspěvky
INU Honza, 25.3.2024 13:26, 2 příspěvky
Nebudeme přece poukazovat... Michael Beranek, 25.3.2024 9:42, 5 příspěvků
INU Pišišvor, 24.3.2024 23:21, 2 příspěvky
INU Honza, 23.3.2024 20:40, 2 příspěvky
INU Honza, 23.3.2024 16:35, 5 příspěvků
re kladivo, 23.3.2024 14:08, 2 příspěvky
O otázku jak se nám všem ... Michael Beranek, 23.3.2024 13:49, 6 příspěvků
Holandsko - země byciklů Michael Beranek, 23.3.2024 13:15, 5 příspěvků

Fórum Zobrazit všechny příspěvky

Re: Karel IV. Horydoly , 28.3.2024 15:06
Re: Karel IV. Kuba Turek, 28.3.2024 14:46
Re: Karel IV. Horydoly Open, 28.3.2024 14:45
Re: Karel IV. Kuba Turek, 28.3.2024 14:42
Re: Karel IV. Horydoly Open, 28.3.2024 14:40
Re: Karel IV. Kuba Turek, 28.3.2024 14:37
Re: Karel IV. Horydoly Open, 28.3.2024 14:36
Re: Karel IV. Kuba Turek, 28.3.2024 14:35