registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Floating Liberland

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
3.8.2019 11:24

Floating Liberland

Rád bych Vás pozval na první hudební festival v Liberlandu a okolí. Hlavní část programu se bude konat na letišti Cora, které se nachází pouhých 10 km od Liberlandu.
V sobotu se potom festival přesune na lodě před samotný Liberland. Je to skvělá příležitost vidět výstavbu Floating.ll.land a zóny volného obchodu v přístavu Apatin.
 
Inspirovali jsme se ve festivalech jako Burning Man nebo Ephemerisle, přinášíme něco nového do Evropy a na Balkán. Hlavními zásadami těchto událostí je samostatnost účastníků, jejich aktivní zapojení a vysoká ohleduplnost sami k sobě i k životnímu prostředí. Kromě vyhlídkových letů a vodní zábavy se můžete setkat také s umělci, mysliteli a hudebníky Liberlandu. Z České republiky bude například přednášet Vítězslav Kremlík ohledně pozadí politiky klimatické změny. Těšíme se také na Varhana Orchestroviče Bauera, slavného skladatele hymny Liberlandu.
 
Mezi vedlejší akce patří prezentace Liberland Flight Academy, našeho fotbalového týmu a turnaj našeho šachového týmu. Hudební zážitek bude zahrnovat některé z nejlepších Liberland DJs a jazzových interpretů. Vstupenky můžete zakoupit přímo na stránce festivalu nebo tak, že si pořídíte Liberland e-Residency. Ubytování lze zajistit v jednom z okolních hotelů nebo přímo na místě se stany, které budou k dispozici k prodeji. Pro dopravu doporučujeme spolujízdu.
 
Rostislav Varmuža
TPI a CTP
Počet příspěvků: 1077

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se