registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Volejbal superveteránů

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
3.4.2018 15:48

Volejbal superveteránů

Liberec uvítá volejbalové superveterány – Svijany CUP 2018 

Sportovní hala Technické Univerzity bude v sobotu 7.4.2018 dějištěm druhého kvalifikačního turnaje Mistrovství České republiky volejbalových veteránů nad 50 let. Jubilejní, v řadě již dvacátý ročník dlouhodobé soutěže svede do města pod Ještědem dvanáct týmů této soutěže, které se i jinak říká superveteránská. 

Turnaj začne v 8.30 hodin a na palubovce se představí družstva Pivovaru Náchod, Sokolu Vyschlo, Volejbalu Brno, VČV Hradec Králové, Pozdního sběru, Pražského výběru, Sršáňů, Středočeských tuláků, Staročechů, TJ Frenštátu pod Radhoštěm, Zvičiny a Pivovaru Svijany. Pořadatelem této kvalifikace je tým obhájce loňského mistrovského titulu Pivovar Svijany. V jednotlivých týmech se představí řada bývalých reprezentantů a ligových hráčů, kteří ze svého umění určitě nic nezapomněli, namátkou jmenujme Josefa Smolku, Jana Kvapila, Jaroslava Emra a další. Po první letošní kvalifikaci, kterou byla Velká cena Prahy, průběžnou tabulku pořadí vede tým Pražského výběru před Pivovarem Primátor Náchod, domácí Pivovar Svijany je prozatím až na čtvrtém místě a bude si chtít v domácím prostředí určitě vylepšit své postavení. Turnaj se bude hrát ve třech základních skupinách po čtyřech týmech systémem každý s každým a podle výsledku těchto skupin se pak bude hrát o konečné pořadí v turnaji. Každé družstvo odehraje pět utkání. 

Seriál kvalifikačních turnajů se pak přesune na severní Moravu do Fryštáku. Po skončení všech šesti kvalifikací postoupí 8 nejlepších týmů do finále, které přivítá Jindřichův Hradec.

Počet příspěvků: 1078

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se