registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Brněnské veletrhy

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
19.1.2022 22:03

STYL a KABO ve znamení návratů i novinek

Módní veletrhy STYL a KABO patří stále k oblíbeným B2B veletrhům ve svém oboru, příkladem toho je nejen zájem nových firem, ale i návrat bývalých vystavovatelů.  

Móda zemí vzdálených i blízkých 

V současné chvíli se můžete těšit na 49 vystavovatelů na STYLu, včetně zahraničních firem z Německa, Indie, Polska a Slovenska. Také veletrh KABO bude mezinárodní, mezi 42 firmami nebudou chybět vystavující značky z Rakouska, Německa, Řecka, Maďarska, Polska či Slovenska. 

Bosoboty jsou stále v kurzu 

Velkým trendem v oblasti obuvi je bezesporu Barefoot. Tento obor je i nově zařazen do oborového členění veletrhu a na Kabu jej zastoupí například firma R. Komender se značkou EF Barefoot a dále firmy Freebody a naBOSo ve společném stánku, kde představí značky ANGLES FASHION, Leguano či Xero Shoes. Právě německá značka Leguano nedávno oslavila úspěch více než 3 milionů prodaných párů obuvi. 

Dětské boty top značek 

Sortiment kvalitní obuvi pro nejmenší nesmí na veletrhu chybět. Bude opět hojně zastoupen a dobrou zprávou je, že se po absenci na minulém ročníku vrací společnosti HP Čechtín a Mgr. Heverová, zastupující značku Bundgaard a také firma FTS1. Těšit se můžete i na protiskluzové boty pro děti značky Slipstop Melih Gündogan - www.slipstop.cz 

STYL s novými značkami i styly 

Návrat na STYL hlásí společnosti Fotr Fashion a VIGOSS, který zde představí novinku. Nově totiž zastupuje značku džín Little Big. Nováčkem na veletrhu bude firma ITFutuRe s IT řešením pro textilní obor. Kromě tradičních značek se můžete těšit na luxusní fashion kabáty společnosti Boja s.r.o. www.boja.cz , batikované oblečení od firmy SoNo spol. s r.o. www.bobbatik.cz nebo oblíbené spojení etno a klasické módy, které nabízí SANU BABU, spol. s r.o. www.sanubabu.cz .

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
20.10.2021 13:25

Caravaning Brno

Pokud jste zastánci tzv. road tripů – dovolených na cestě, pak se na veletrhu můžete inspirovat, jak cestovat více pohodlně a moderně.

První takovou inspirací může být offroad karavan či camper na korbu pick-upu, které nabízejí veškerý komfort a zázemí. Jejich provedení si budete moci prohlédnout u BACKI Adventure, která provozuje i půjčovnu těchto produktů.

Pokud potřebujete zjistit, jaké jsou nejvýhodnější autodoplňky, střešní nosiče, autoboxy, autodíly a další příslušenství, určitě zavítejte k Auto Moto Přikryl. V nabídce mají také půjčovnu a desátým rokem se specializují na campingové vybavení, předstany a spoustu campingových doplňků Eurotrail, stejně tak jako na chemii a chemické WC Thetford.

Další campingové doplňky nabídne například OP servis, který se specializuje na střešní stany na auto pro pohodlné přespání. Na cesty jej lze stáhnout a pohodlně převézt a při únavě kdykoliv otevřít.

Na veletrhu se objeví i firma CEIBA, která mimo jiné poskytuje autofólie a ochranu laku karosérií všech typů vozů. Autofólie výrazně snižují přehřívání vozu v letních měsících, poskytují více soukromí nebo zajišťují ochranu proti vyblednutí interiéru, zkrátka zvyšují komfort cestování.

Nebude chybět společnost SINCLAIR, která se zabývá prodejem rezidenčních i průmyslových klimatizací a tepelných čerpadel. Tepelný komfort ale umí zajistit i na cestách, ať už karavanem nebo lodí. Na veletrh Caravaning přichází s novinkou – novou, inovovanou venkovní klimatizační jednotkou pro obytné vozy a karavany.

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
7.10.2021 00:20

Příspěvek byl smazán autorem

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
5.10.2021 17:04

Caravaning Brno 21.-24.10.

Veletrh Caravaning Brno se blíží a my vám
pravidelně přinášíme informace o tom,
na co se zde za měsíc můžete těšit.
 
A bude toho opravdu hodně!



Campingworld Neugebauer se zvedací střechou, tzv. "dětským pokojíčkem"

Česko-rakouská společnost Campingworld Neugebauer, výhradní dovozce obytných vozů Carthago a Malibu do České republiky, v posledním roce, kdy nebylo možné se zúčastnit výstav nezahálela a do nové karavanistické sezóny si připravila mnoho zajímavých novinek. Na brněnském výstavišti, v hale F, představíme nejen obytné vozy Carthago a Malibu, ale na naší expozici najdete nově i značku Etrusco.   Největší změnou pro rok 2022 prošel oblíbený model vyšší střední třídy Carthago Chic C-line, který bude k vidění ve vrcholné verzi Superior. Volit můžete z podvozků Mercedes-Benz a Fiat Ducato, který prodělal výraznou modernizaci, především palubní desky.   Značka Malibu představila v loňském roce také zajímavou novinku, kterou jste neměli možnost na českých výstavách vidět, zvedací střechu. Tato střecha je s váhou pouhých 105kg nejlehčí v kategorii a umožní pohodlné spaní dvěma dalším cestovatelům. Především pro děti je "dětský pokojíček" na střeše obytného auta velkým lákadlem.


Společnost Caretta představí novou generaci kempových přívěsů

Společnost Caretta prodává a servisuje mini karavany CARETTA OFF-ROAD a CARETTA 1500. Mini karavany jsou novou generací kempových přívěsů navržených vždy pro 2 osoby. Brilantně chytrý a ergonomický design maximalizuje prostor pro pohodlné bydlení a poskytuje dostatek úložného místa. Za jízdy poskytne výhody jako skvělá ovladatelnost díky brzdovému systém či výborný výhled díky své kompaktní velikosti. V kempu si tak cestovatelé dopřejí stejné pohodlí, které nabízí větší karavany a na cestách si díky doplňkové výbavě užijí cestu jako nikdy dříve.  

Firma Automoniq jede nonstop

Společnost Automonig má v nabídce spousty karavanů za skvělé ceny. Plátci DPH si navíc mohou vozy zakoupit v netto cenách! Klientům se snaží splnit jejich sen o dokonalém karavanu, co nejrychleji a vybrat ten nejvhodnější! A to včetně montáží doplňků jako jsou mover, markýza, klimatizace či solár a to vše se 100 procentní zárukou! Celý personál firmy Automoniq je proto dispozici 7 dní v týdnu a to i v době svátků!

Zajímavé přednášky na veletrhu Caravaning v hale V

 

 

A na téma: Cesta za dobrodružstvím - české vesnice v Rumunském a Srbském Banátu (české vesnice na březích Dunaje) se v sobotu 23. října ve 14:00 uskuteční přednáška Pavla Chluma a Petra Kvardy. 

 

Nechte se provést Klárou Hájek Velinskou a Michalem Kůrou úžasnou krajinou Slovinska, zemí na pomezí střední a jižní Evropy – 24. října v 10:00 na brněnském výstavišti!

 

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
24.11.2020 15:43

GO a Regiontour 2021

Milí příznivci cestování! Kvůli aktuální situaci musíme veletrhy GO - Regiontour přesunout z původního lednového termínu do listopadu. Těšíme se na vás tedy nově od 4. do 7. 11. na výstavišti. Díky přesunu vám poprvé nabídneme souběžné konání cestovatelských veletrhů s Caravaning Brno, takže si kromě místa na ideální dovolenou můžete rovnou vybrat i obytný vůz či karavan.
Počet příspěvků: 1067

Horydoly Open

avatar
31.1.2020 12:11

STYL a KABO v novém střihu

Mezinárodní veletrhy STYL a KABO se mohou pochlubit skutečně dlouholetou tradicí. V únoru roku 2020 se na brněnském výstavišti koná již jejich 55. ročník a pamětníci jistě potvrdí, že si za dobu své existence udržely prestiž kontraktačních veletrhů, primárně zaměřených na B2B. Ale protože i veletrhy módy stejně jako móda samotná musejí jít neustále s dobou, přinášejí letos mnoho inovací. I díky nim se na únorové veletrhy přihlásily desítky zcela nových firem.

Nově oba veletrhy STYL a KABO obsadí kompletně celou nejmodernější halu brněnského výstaviště, tedy pavilon P. Všechny trendové kolekce budete mít na jednom místě a nemusíte tak přecházet z jedné haly do druhé. Tato podoba veletrhů přilákala i množství nových vystavovatelů, převážně ze zahraničí. Vrátily se však i některé tradiční české firmy. 

Klub návštěvníků přináší řadu výhod při vaší návštěvě veletrhů. Umožní třeba bezplatný vstup na výstaviště i parkování. Před návštěvou už se nemusíte neustále předem registrovat. Stačí, když se svou Klubovou kartou přijdete přímo k turniketům v pavilonu a přiložíte ke snímači její čárový kód. Vstup máte zdarma, a to až do února roku 2020, do kdy karta platí.   Mějte, prosím, na paměti, že Karta opravňuje ke vstupu jednu osobu (majitele karty) a 1 osobu jako doprovod, ale je současně nepřenosná. Nemusíte si ani dělat starosti, kde zaparkujete. Stačí pro vjezd do areálu výstaviště použít bránu číslo 8 nebo 9 a auto zaparkovat na vyznačených plochách. Stejně jako za vstup, ani za parkování nic neplatíte.
Počet příspěvků: 301

Horydoly

avatar
17.1.2020 17:38

Go a Regiontour

    * 16. ledna je veletrh určen výhradně pro profesionály
    * 17. - 19. ledna je veletrh otevřen všem návštěvníků
    * Otevřeno každý den od 10:00 do 18:00, v neděli 19. ledna pouze do 16:00.

V polovině ledna, konkrétně od 16. do 19., se na brněnském výstavišti sejdou milovníci cestování a objevování. Budou se tam totiž konat veletrhy GO a REGIONTOUR. Svoje tradiční místo tam bude mít i společný stánek Brna a Jihomoravského kraje s nabídkou témat, která budou hýbat metropolí a krajem v roce 2020.

Jihomoravský kraj bude stejně jako loni představovat svoje dominanty z jiného úhlu pohledu. Brno zasvětí rok 2020 architektuře. Na tento rok totiž připadá výročí 90 let od dostavby vily Tugendhat a 150 let od narození věhlasného brněnského rodáka, architekta Adolfa Loose. TIC BRNO pak tuto linku doplní o industriální architekturu a o příběhy s ní spjaté. Atmosféru u stánku doplní hudební vystoupení, nebude nouze o kvalitní jihomoravská vína, ZOO Brno představí virtuální realitu a návštěvníci si budou moci koupit vstupenky do Národního divadla Brno za výhodné ceny, včetně vstupenek na festival Janáček Brno 2020, vrchol sezóny. Po únavném chození se návštěvníci mohou zajít občerstvit do pavilonu F, kde bude souběžně probíhat festival Go to FoodPark. Ten se bude skládat ze tří projektů – 65 Gastromapa Lukáše Hejlíka, Ochutnej Svět – Foodtruck Edition a Festival spojenných národů Poddyjí. A to znamená, že o skvělé jídlo rozhodně nebude nouze!

Během veletrhů cestovního ruchu Go a Regiontour proběhnou od pátku do neděle (vždy dvakrát denně) prohlídky Loosova sálu v Bauerově zámečku v areálu výstaviště. Prohlídky s průvodcem budou zdarma pro návštěvníky veletrhu (s platnou vstupenkou). Zájemci se hlásí předem u hlavního informační pultu stánku města Brna a jižní Moravy v pavilonu P.

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
15.1.2020 11:27

GO a Regiontour - akce pro novináře

Akce pro novináře

 

Čtvrtek 16. 1. 2020

 

10.00

zahájení veletrhů REGIONTOUR a GO

pavilon P, centrální pódium

 

10.45 – 11.00

otevření expozice Jihomoravského kraje a statutárního města Brna

pavilon P

 

12.00–13.00

Tisková konference – MIKULOVSKO je regionem mnoha tváří a skvělých zážitků

pavilon P, sál P1

 

13:00–14:00

Expozice Tourism Authority of Thailand

Happy Hour pro média

pavilon P, stánek č. 160

 

14.00–15.00

Tisková konference Jihomoravského kraje a statutárního města Brna

pavilon P, sál P1

 

15.00–15.30

Vyhlášení výsledků novinářské soutěže Czech Travel Press

pavilon P, centrální pódium 

https://www.horydoly.cz/media/novinarska-soutez-czech-travel-press-prijima-clanky-do-15-prosince.html

 

16.00

vyhlášení výsledků soutěže a předání ocenění Velká cena cestovního ruchu

pavilon P, centrální pódium

 

Pátek 17. ledna

 

15.00

slavnostní vyhlášení výsledků soutěží PROFI GO, PROFI GO – turistický produkt

pavilon P, centrální pódium

 

Veletrhy Brno, a.s.
Vystaviste 1
603 00 Brno
Czech Republic
www.bvv.cz

Počet příspěvků: 1067

Sentoln Sentoln

avatar
8.1.2020 17:38

Příspěvek byl smazán autorem

Počet příspěvků: 1

Timmydek Timmydek

avatar
7.1.2020 20:07

Příspěvek byl smazán autorem

Počet příspěvků: 2

Horydoly

avatar
6.1.2020 10:34

Veletrhy GO a Regiontour 2020 mění tvář

Premiéru chystá obří food festival a festival 5 kontinentů 

Brněnské veletrhy cestovního ruchu oblékly nový kabát. Chutnou novinkou je obří food festival, který rozvoní celý pavilon F. Lidé se budou moci pod jednou střechou vydat po stopách Gastromapy Lukáše Hejlíka či ochutnají regionální lahůdky. Po Česku vezme na výlet všechny zájemce veletrh Regiontour zaměřený na domácí cestovní ruch. „Výjezdový“ veletrh GO prémiově představí festival 5 kontinentů – vystoupí například cestovatelé Dan Přibáň a Tomáš Poláček. Tématem festivalu GO KAMERA budou oslavy 100 let Miroslava Zikmunda. Partnerskou zemí cestovatelských veletrhů je Thajsko. Právě tam míří čím dál více Čechů.

Brněnské veletrhy cestovního ruchu GO a Regiontour, které se odehrají 16. až 19. ledna 2020, mění svoji tvář a přecházejí více do festivalového rozměru. Zaplní pavilony P a F. Pod střechou pavilonu P návštěvníci uvidí vychytávky, které si pro ně chystají vystavovatelé výjezdového veletrhu GO a incomingového veletrhu Regiontour. Nově do pavilonu zamíří také cestovatelský festival GO KAMERA.

„Návštěvníci i vystavovatelé se mohou těšit hned na několik zásadních změn a novinek. Lze říci, že naše cestovatelské veletrhy se více přiblíží festivalu. První den bude věnován odborníkům, chystáme unikátní odbornou konferenci Travelevolution. Další tři dny budou cílit na širokou veřejnost. Lidé jistě ocení nový festival 5 kontinentů, na němž vystoupí i známé tváře. A protože s cestováním souvisí i gastronomie, nově se bude hned ve vedlejším pavilonu F odehrávat food festival,“ konstatuje šéf obchodu veletrhu Go a Regiontour Petr Maliňák. Nově mají veletrhy i partnerskou zemi, pro rok 2020 se jedná o Thajsko. Tato destinace je mezi tuzemskými cestovateli stále populárnější.

KOUPIT VSTUPENKU NA GO A REGIONTOUR

 

Festival pěti kontinentů

Co si představit pod pojmem festival pěti kontinentů? Jednotliví vystavovatelé vám podrobně popíšou, co kde čekat, na co se připravit. Pavilon P bude intuitivně rozdělen do pěti kontinentů a návštěvníci mohou doslova projít celý svět na jednom místě. A čekají je zážitky. V expozici Thajska uvidí a zažijí pravé thajské masáže, předvede se jim drsný a přitom krásný thajský box nebo výtvarnice, která ručně maluje vějíře a bambusové deštníčky. Můžete zjistit, jak bude vypadat cestování takzvanými hotelbusy po jižní Americe. Velké dobrodružství zažijete při cestě po Transsibiřské magistrále s CK A-Z Tour, do téměř zakázané KLDR vám dveře otevře CK Nomád, můžete procestovat Čínu s China Tours. Specialista Amerika Tours vás kompletně provede nejen po USA. Do Austrálie můžete cestovat s kanceláří Bon Ton. Afrika je doménou Exim Tours či Grand Afrika. Pomyslně se poleze po nepálských horách, popluje k Antarktidě nebo odpočine na dominikánských plážích. Zážitky návštěvníci načerpají i díky řadě cestovatelských besed a přednášek pod hlavičkou ACKČR a AČCKA.

PODROBNOSTI ZDE 

Kam a jak na dovolenou doma

S pomocí veletrhů nahlédnou návštěvníci do světa vinařů, cestování za vínem je věnována letos velká pozornost. Na své si přijdou též vyznavači wellness a lázeňství, svoje produkty jim zajímavou formou nabídnou například lázeňská města Sklené Teplice, Lednice či Hodonín. V pavilonu P podniknete pomyslný výlet po městech a krajích ČR.

Stále oblíbenější formou cestování je cyklistika, pro zájemce tak v pavilonu vyroste testovací dráha například pro elektrokola, zkusit si mohou i speciální šlapadla. Je toho mnoho, sledujte aktuality veletrhu.

NEUSTÁLE AKTUALIZOVANÉ ZPRÁVY O VYSTAVOVATELÍCH NAJDETE ZDE 

Odborná konference Travelevolution

Odborný doprovodný program je nedílnou součástí každého ročníku veletrhu Go a Regiontour v Brně. Letos ovšem půjde o program kvalitnější. Celkem v sedmi tematických blocích vystoupí odborníci na sociální sítě, komunikaci se zákazníky i inovátoři oboru. Hlavním přednášejícím bude autor knihy Web ostrý jako břitva Jan Řezáč. „Jednotlivé přednášky se budou týkat například práce s Instagramem, interní komunikace v destinaci, tvorby webů nebo marketingových strategií. I toto jsou totiž oblasti, na které je nutné v cestovním ruchu myslet. Chybět nebude ani prostor na diskuzi a networking,“ komentuje program jeden z organizátorů konference Pavel Pichler. Do Brna dle jeho slov zavítají také autoři unikátního turistického chatbotu Klosterman.

KOUPIT VSTUPENKU NA PŘEDNÁŠKY JE MOŽNÉ ZDE 

Provoněný pavilon F – Po stopách Gastromapy Lukáše Hejlíka

Nově si milovníci jídla vychutnají festival GO to FoodPark, jenž odstartuje v pátek 17. ledna. Gastronomický pavilon F přivítá též podniky, které lidé mohou znát z Gastromapy Lukáše Hejlíka. „Tří částí tohoto festivalu provedou návštěvníky, jak mezinárodní gastronomii v sekci Ochutnej Svět, regionálními podniky známé z knižního bestselleru 365 Gastromapa Lukáše Hejlíka, tak i regionálním potravinovým trhem FoodPark,“ přibližuje food festival jeho organizátorka Dana Drásalová. Právě ta má dlouholeté zkušenosti s pořádáním food festivalu třeba na brněnské Malé Americe. Těšit se lze na 3 dny plné vaření a bohatého programu na podiu, gastroknihkupectví, autogramiády a velkou dětskou zónu. Návštěvníky přilákají i největší trendy moderní gastronomie, známé tváře na podiu, a to včetně jmenovaného Lukáše Hejlíka. Nebude chybět i foodtruck zóna, ale i extrémní kuchyně včetně hmyzu a exotických pokrmů. 

Nová kampaň? Známé tváře, emoce i online hra #ZaSedmero

Novinkou je také komunikační kampaň, kterou doprovázejí čtyři ambasadoři. Jedná se o cestovatele Dana Přibáně, novináře a cestovatele Tomáše Poláčka, horolezce Radka Jaroše a herce a autora projektu Gastromapa Lukáše Hejlíka. Vizuály pracují s autentickými fotografiemi, jež podtrhuje heslo založené na emocích. Celkově kampaň doprovází kreativní online soutěž na webu www.zasedmero.cz. Lidé zde mohou „hrát“ o kredit na letenky. Stačí nahrát fotku a přidat krátký cestovatelský příběh. Cílem je najít nové cestovatele, které lidé zatím neznají. 

KDY KAM

GO a Regiontour  

16. - 18. 1.   10.00 - 18.00

 
19. 1.           10.00 - 16.00    
   

GO to FoodPark

 

17. – 18. 1.   10.00 - 21.00

 
19. 1.           10.00 - 16.00  
   

Travelevolution

 
17. 1.            10.00 - 15.30  
   
GO Kamera  
16. 1.            16.00 - 22.00  
17. 1.            16.00 - 22.00  
18. 1.            10.00 - 22.00  
19. 1.            10.00 - 22.00
Počet příspěvků: 1067

Horydoly Open

avatar
31.10.2019 16:21

Přehlídka nejnovějších trendů cyklistiky a elektrokol

Ochutnávku toho nejzajímavějšího, co současný český trh nabízí, najdeme na festivalu Life! v jeho staronové divizi BIKE Life! Vystavovatelé nejrůznějších značek, z nichž řada je ryze českých, vám připravili opravdu skvělou nabídku nejrůznějších modelů kol a vybavení. Nechybí zde úplné novinky a většinu z nich si můžete na výstavišti v pavilonu V přímo otestovat. Připraveny jsou i diskuse na téma elektrokol, e-bike konference a další zajímavý program. Jsme moc rádi, že se cyklistika do Brna vrátila a doufáme, že si ji ani Vy nenecháte ujít!

Bohemia Bike, AXON, CRUSSIS

Bohemia Bike, jihočeský výrobce kol a elektrokol značky Leader Fox, vám nabídne desítky modelů kol v různém barevném provedení. Kromě elektrokol, která jsou čím dál oblíbenější nejen u starších zákazníků, se Leader Fox zaměřuje na dětská kola, ale i kola horská, crossová a trekingová, kola skládací i tříkolky pro dospělé.

Česká firma AXON se může pochlubit nepřetržitou tradicí účasti na veletrhu po dobu posledních 20 let. Opět vám představí svoji kompletní nabídku oblečení, doplňků a vybavení zaměřenou na cyklisty, outdoor, běžecké a sjezdové lyžování.

CRUSSIS, český výrobce elektrokol a koloběžek, vám představí na veletrhu novou devítkovou řadu elektrokol. Novinkou pro sezonu 2020 budou také juniorská elektrokola této renomované značky.

Cycle Trade, Canyon, HAVEN SPORT

Firma Cycle Trade s.r.o., výhradní distributor italských značek Atala, Whistle a Carraro a elektrokol Colnago pro ČR a SK se specializuje výhradně na prodej těchto značek. V sortimentu elektrokol si na veletrhu můžete vybrat z horských, trekingových, krosových, ale také z městských či variant nabízejících co nejdelší dojezd.

Firma Canyon neprodává kolo „tradiční“ cestou přes velkoobchody a maloobchody, ale pouze prostřednictvím e-shopu. Kolo vám tak dojde přímo domů, kde si ho během chvilky vybalíte a připravíte pro jízdu. Kola tak nejsou nikde k vidění, jen na veletrzích a vy máte nyní příležitost si je prohlédnout!

Velkoobchodní dodavatel cyklovybavení HAVEN SPORT s.r.o. zastupuje v České a Slovenské republice značky Haven, Slime, Joe´s, FOSS, Gipiemme, FLR, Recon, CamOne a Jetblack. Přijďte se podívat na jejich cyklooblečení, příslušenství a vybavení nejen pro cyklistiku.

Cyklospeciality, CYKLO best, PELLS Distribution

Cyklospeciality s centrálou v Brně na Bike Life! připravují prezentaci prémiových značek jako Moustache, Brompton, Rascal, Pashley a Strida. Představí také vlastní novou značku dětských extra lehkých kol, jež byla vyvíjena a designována v Brně a v rámci projektu CZECH MADE uvedou i dlouho očekávanou novinku, elektrokolo Brompton.

CYKLO best s.r.o. z Brna vystaví na veletrhu renomované oblíbené značky, jako jsou BIANCHI, KTM či ROCKY MOUNTAIN. Kromě toho se chystají se ukázat i svůj top produkt - BIANCHI E-SUV, tedy špičkové futuristické elektrokolo.

Brněnská společnost PELLS Distribution, s.r.o. přiveze na letošní BIKE Life! jízdní kola, doplňky, komponenty a oblečení značky PELLS. Představí nové závodní modely, jako např. karbonové 29“ MTB, nová silniční závodní kola a několik dalších novinek na příští sezónu.

Endorphin Republic, CYKLOŠVEC, Mountfield

Endorphin Republic jsou multibrendové prodejny v Praze, Brně a Olomouci nabízející vše pro cyklistiku, lyžování, skialpining, outdoor a běh. Mezi hlavní prezentované značky patří SCOTT, BERGAMONT, DOLOMITE, OUTDOOR RESERCH, STOCKLI, DYNAFIT, KARPOS a OAKLEY. Provádí také kvalitní servis kol a odpružení nebo lyžařský servis a Fischer Vacuum fit, tvarování skeletů lyžařských bot. Nenechte si je ujít na veletrhu!

Společnost CYKLOŠVEC s r.o. představí rozsáhlý sortiment kol, cyklistického zboží a doplňků. Nejvýznamnější v nabídce je vlastní značka kol, elektrokol, odrážedel, koloběžek a dílů Galaxy, německá značka Stevens i elektrokola Totem.

Díky novému fenoménu elektrokol na BIKE Life! najdeme i renomovanou firmu Mountfield. Se svou značkou MTF bude prezentovat novou modelovou řadu 2020 včetně elektrokol s nejsilnějšími integrovanými bateriemi na trhu. Pokrývá tak sortiment od městských elektrokol až po celoodpružená horská elektrokola do nejtěžšího terénu.

KCK Cyklosport-Mode - LAWI, KASTAR, Světelektrokol.cz, Moolbike

KCK Cyklosport-Mode, s.r.o. vystavují na letošním BIKE Life hned několik renomovaných značek. Především jde o oblíbenou značku FORCE, pod kterou tato česká společnost vyvíjí a vyrábí produkty už od roku 1991. Kromě nové kolekce oblečení FORCE se můžete těšit na WILIER, UNIOR, HUTCHINSON, PROLOGO, CONNEX, RIDEA, CONTROLTECH MINOURA, TIME, SOLESTAR, VELOTOZE, TUFO, NUTREND či ITM. Spoluvystavovatelem budou i firmy Remerx, Gepida, Sigma.

Značka KASTAR patří od roku 1990 k fenoménu české cyklistiky. Ruční česká výroba bude k vidění i na letošním BIKE Life! A na co konkrétně se můžeme těšit? Na zapletená kola ruční výroby Kastarwheels (Czech made), na komponenty KCNC, která mají Alu komponenty ve všech barvách, na top závodní galusky FMB či protidefektní systém do plášťů INTYRE.

Světelektrokol.cz se profiluje jako největší specializovaná prodejna a prodejní portál elektrokol v ČR, se zázemím v Brně a v Praze. Je autorizovaným prodejním a servisním centrem značek Haibike, Lectron, Crussis, BH bikes, Leader Fox, Bulls, Reise & Muller a dalších. Skladem mají přes 2000 elektrokol a řadu z nich najdete i na veletrhu BIKE Life!

V nabídce Moolbike najdete horská/MTB, treková, silniční i dětská kola. Vyberete si třeba z jízdních kol značek Felt, Kellys, Giant, Author či elektrokol Apache. Nechybí však ani doplňky a potřeby pro cyklistiku a také vybavení pro cyklisty.

Electric Bike Action magazine

Electric Bike Action magazine – inspirace v oboru elektrokol. Informuje o elektrokolech a všem ostatním, co s nimi souvisí. Médium Electric Bike Action je reakcí na tento obor, kterému zasvěcuje redakční práci a zabývá se i osvětovou činností. Tak aby se mezi širší veřejnost dostaly tolik potřebné informace, které mnohdy chybí jak zákazníkům nebo laikům, tak lidem v oboru. Přímo na BIKE Life! vám redaktoři magazínu rádi pomohou s výběrem vhodného elektrokola.

Počet příspěvků: 301

Horydoly

avatar
8.2.2019 23:06

Přednášky, které se na STYL a KABO vyplatí navštívit

Vážení vystavovatelé a návštěvníci veletrhů módy, připravili jsme pro Vás přednášky, workshop a jeden seminář na aktuální a žádaná témata, které Vám mohou pomoci rozvinout podnikání. Trendy 2019 Nejdůležitější prvky módních trendů pro obchodníky (styly, tvary, barvy a materiály pro dámskou a pánskou módu, obuv a doplňky). Přednáška je spojená s módní přehlídkou trendových kolekcí vystavovatelů. Tlumočení do češtiny zajištěno. Kdo: Ellen Haeser – Studio Haeser / Holandsko Kdy: sobota 16. 2. 2019, 13:30 – 14:30 hod. Kde: pavilon P – PROGRAMOVÉ CENTRUM Víme o sobě? Workshop odborných škol pro obuvnický a galanterní průmysl s potenciálními zaměstnavateli v oboru. Cílem workshopu je získat kompletní přehled o možnostech středoškolského studia uvedených oborů v České republice. Program: Prezentace výukového programu jednotlivých odborných škol Beseda se zaměstnavateli (výrobci a prodejci obuvi a kožené galanterie) Kdo: ČOKA Zlín Kdy: neděle 17. 2. 2019, 13:00 – 15:00 hod. Kde: pavilon F – KABO LOUNGE Poznejte svého zákazníka Každý máme nějakou povahu a různé představy o tom, co je a není příjemné. Právě z tohoto úhlu pohledu se budeme věnovat psychologii zákazníka a tomu, jak ji přenést do marketingových praktik prodeje. Věřte, že pocit při nákupu oděvů i spodního prádla je zásadní rozhodující faktor. Kdo: Jarmila Krahulcová – poradkyně v oblasti styling a podpora prodeje Kdy: neděle 17. 2. 2019, 13:30 – 14:00 hod. Kde: pavilon P – PROGRAMOVÉ CENTRUM Mistrovská zkouška v oboru KREJČÍ Přijďte zjistit nejnovější informace o znovuzavedení prestižního označení oboru Mistr řemesla v oboru krejčí. V těchto dnech se finalizují podmínky a pravidla pro spuštění odborných zkoušek. Přijďte diskutovat se členy Sektorové rady TOK, kteří připravují hodnotící standard pro Mistry krejčí a koordinátory projektu mistrovských zkoušek. Můžete se tak aktivně podílet na vzniku pravidel, pro hodnocení a zároveň i propagaci špiček oboru. Kdo: Sektorová rada textilního, oděvního a kožedělného průmyslu pověřená Hospodářskou komorou a Svazem průmyslu k vytváření Národní soustavy kvalifikací. Kdy: pondělí 18. 2. 2019, 10:30 – 12:30 hod. Kde: pavilon P - sál P4
Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
17.1.2019 02:12

Vyhlášení výsledků novinářské soutěže CTP a FIJET v Brně

Tradičně pořádá Czech Travel Press na mezinárodních veletrzích cestovního ruchu GO a REGIONTOUR v Brně slavnostní vyhlášení výsledků novinářské soutěže pořádané asociací Czech Travel Press a klubem FIJET Slovakia v průběhu roku 2018. Uskuteční se ve čtvrtek 17. ledna v 15:15 hod. na hlavním pódiu v pavilonu P. Věříme, že slavnostních 45 minut, velmi prestižních, nevynecháte.

Počet příspěvků: 1067

Kuba Turek

avatar
15.1.2019 22:08

Re: Kalendář akcí

Dobrý den Martino,

článek je zde: https://www.horydoly.cz/cestovatele/cestovatelsky-festival-go-kamera-2019.html 

V Kalendáři doporučených akcí je hromadně uveden veletrh GO a Regiontour, pod jehož hlavičkou se GO kamera koná: https://www.horydoly.cz/kalendar-akci 

Počet příspěvků: 83

Horydoly

avatar
15.1.2019 22:06

Kalendář akcí

Dobrý den, 

před časem jsem psala článek o kulturní akci v Brně na Váš web, ale nyní ji tam nemohu najít. Jakým způsobem tedy mohu doplnit akci do Kalendáře akcí? 

Předem děkuji za odpověď 

Martina Roubíčková
Livingstone s.r.o., Marešova 14, 602 00 Brno, Czech Republic

Počet příspěvků: 1067

NerazumB NerazumB

avatar
7.11.2018 23:24

Příspěvek byl smazán autorem

Počet příspěvků: 3

Horydoly

avatar
7.11.2018 18:31

Re: Brněnské veletrhy

Listopad na brněnském výstavišti je každoročně věnován sportu, tanci a zábavě. Od 9. listopadu zde totiž začíná oblíbený festival Life!, který nabídne zábavu doslova pro celou rodinu. Konat se bude až do neděle 11. listopadu a zábava a sport pro děti jsou připraveny po celém výstavišti. Pro rodiny a hlavně děti to bude skvělý víkend, kdy se představí mnoho forem hodnotného a zdravého trávení volného času.   Své místo mají na veletrhu i tradiční sporty. Ty najdou lidé v pavilonu G2 (FAMILY HALL), kde se prezentuje město Brno a Jihomoravský kraj. Vyzkouší si zde například florbal, basketbal, badminton a další sporty. Děti určitě potěší i ninja dráha a nafukovací atrakce známé z televizních soutěžních pořadů. V expozicích Jihomoravského kraje a města Brna navíc návštěvníci potkají slavné sportovce.   V pavilonu V bude letos k dispozici i kluziště se speciálním povrchem LIKE-ICE, na místě si budete moci půjčit brusle. Uskuteční se zde i krasobruslařské exhibice a show. Kromě kluziště budou v pavilonu i speciální sportoviště pro korfball, ping-pong, jugger, frisbee nebo headis.   SPORT Life! 2018 oživuje tradici běhů na brněnském výstavišti. Během festivalového víkendu se uskuteční několik běhů, ten pro děti SPORTLife Run proběhne v pátek odpoledne a na „pětistovce“ se děti mohou seznámit s půvabem přirozeného pohybu.   Nejen děti si mohou užít lanové atrakce v pavilonu V. Zajímavá je především dlouhá lanovka vedoucí přes celý pavilon nebo barmský most. Nejzajímavější je asi „urban“ zážitek z této atrakce, obvykle jsou lanové parky instalovány v přírodě, tento je instalován nad výstavními expozicemi.   V adrenalinové hale G1 si mohou děti zapůjčit freestylové koloběžky nebo malá BMX kola a pod vedením zkušených instruktorů si okusit extrémní sporty. V hale A si zase děti mohou v rámci speciálního programu Jumping Kids užít netradičního skákání na malých trampolínách. V pavilonu V je pro děti velkým zážitkem i skok do obřího polštáře z výšky.   Sobota s pokusem o překonání tanečního rekordu se už bez nadsázky dá označit za tradici. Letos je laťka hodně vysoko, v roce 2017 se totiž sešlo 2052 tanečníků. Letos vypukne davové taneční šílenství v pavilonu A v sobotu v 15 hodin a účastníci to rozbalí s Ondřejem Sokolem, Romanem Šebrlem a Andreou Verešovou. Součástí pokusu o překonání tanečního rekordu budou další představení - například fire show nebo šálová akrobacie.   Festival Life! je herní událostí roku. V pavilonu B si návštěvníci vyzkoušejí například brýle pro virtuální realitu nebo si zahrají na výkonných herních počítačích. Těch bude v pavilonu připraveno více než sto. Dvě pódia pak nabídnou finále Mistrovství ČR v počítačových hrách a Vodafone Mistrovství ČR v mobilních hrách. Fanoušci PC hraní mohou přihlížet jako diváci nebo vyzkoušet nejnovější edice PC her.   Program s YouTubery začíná v sobotu 10. listopadu v 9:30 a potrvá zhruba do dvou hodin. Každý fanoušek si už při nákupu vstupenky vybere, s kterým youtuberem se chce setkat, přičemž v programu jsou samozřejmě i společné části, na kterých se sejdou všichni přítomní youtubeři. Dostatek času bude i na selfíčko nebo popovídání.   Na výstaviště přijedou House, PedrosGame, Anna Sulc, GetTheLouk, Stejk, Fatty Pillow, Jmenuju se Martin, Pimps a Luboš Je Celkem Fajn. Vstupenka na program youtuberů platí pro dvě osoby - jednu mladší osmnácti let a jednoho zákonného zástupce (rodiče).   Výstaviště je otevřeno v pátek a v sobotu od 9 do 18 hodin, v neděli do 16 hodin.Vstupenky je nejvýhodnější pořídit si přes web. Ceny programu s youtubery, tanečních workshopů a dalších druhů vstupenek najdete v ceníku vstupného na www.festivallife.cz.
Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
18.1.2018 02:03

GO Kamera 2018

Cestovatelský festival GO Kamera  téma VÝCHODNÍ AFRIKA

18.-21.ledna 2018 se uskuteční již 21. ročník oblíbeného cestovatelského festivalu GO KAMERA, který tradičně pořádá CK LIVINGSTONE. Zvláštním tématem je Východní Afrika. Nejlepší snímky, filmy i zážitky z cest předvedou zajímavé osobnosti - cestovatelé, horolezci, dobrodruzi, fotografové, umělci, hudebníci. GO KAMERA vyrostla v největší cestovatelské setkání v Čechách i na Slovensku. Čtyřdenní maraton přednášek představí na 50 osobností.

PROGRAM
Hlavní hvězdy festivalu lákají. Jdou návštěvníkovi naproti z různých směrů.

Čtvrtek slavnostně zahájí KATEŘINA CHAUVEAU, která je dnes aktivitami Bwindi Orphans synonymem Východní Afriky. Ex ředitelka největšího safari DANA HOLEČKOVÁ navíc zajímavě maluje. Horolezec JOSEF ŠIMŮNEK je lídr úspěšných expedic na osmitisícovky. Slavný mořeplavec RUDOLF KRAUTSCHNEIDER dosáhl věhlasu v širokém vodním světě.

Pátek startuje MUZEUM REKORDŮ s kuriozitami. LADISLAV a KATKA BEZDĚKOVI v projektu BIG TRIP podnikli českým vozem nejdelší cestu kolem světa přes všechny kontinenty. Podmanivý hudebník JURA PAVLICA okouzlil svým hraním Jižní Afriku stejně jako DIVADLO HUSA NA PROVÁZKU. Divadelníci přijdou v silné sestavě 10-ti vybroušených osobností. Věhlas českých egyptologů přiblíží MIROSLAV BÁRTA. O drsné ženské obřízce povypráví LEJLA ABBASOVÁ. Po dlouhých letech se zdařil českým horolezcům výstup na obávaný Huascarán. Úspěšné dobrodružství přiblíží PAVEL BÉM a RUDA ŠVAŘÍČEK.

Sobotní program odstartuje výborná charita KOLA PRO AFRIKU. Novinářka Reflexu a LN VERONIKA BEDNÁŘOVÁ prožila zajímavě i africký jih. Tibetský umělec TASHI NORBU maluje fantastické obrazy. Návštěvníci budou svědky kreativního kvasu. Jak dopadne tibetská dražba? Japonolog MARTIN VAČKÁŘ organizoval cesty do Japonska pro prezidenta Václava Havla. Zemí vycházejícího slunce provede i vás. Prostor dostanou i nekomerční země jako Afghánistán v podání RADKY PODANÉ a RUDY ŠVAŘÍČKA. Všechny překvapí výtvarník a pilot DAVID ČERNÝ. Režisér VÁCLAV MARHOUL pozve do severní Afriky i poodhalí novinky z připravovaného velkofilmu Nabarvené ptáče. Zpěvák ONDŘEJ HEJMA pozve na koncert MARUSH. KAREL WOLF zpracoval nepálský Mustang i shůry, za pomocí dronu. Vrcholem dne je RADEK JAROŠ a jeho nový projekt Koruna planety.

Nedělní vstup tvoří unikátní projekce 3D. Specielní brýle si k prostorovému promítání nasadíme hned na 4 zajímavé osobnosti. Speleolog MAREK AUDY provede tajemnými jeskyněmi Venezuely. JAN TRÁVNÍČEK jako první v Česku ukáže snímky osmitisícovek 3D. Davy fanoušků zaslouženě strhává hvězdný LÁĎA ZIBURA. Zkušený fotograf ZDENĚK THOMA získal prestižní řád. Zaslouženě za japonské variace. Režisér PETR HORKÝ odhalí STOLETÍ MIROSLAVA ZIKMUNDA. Filmař MIREK NÁPLAVA prezentuje "zikmundovské" Afrika snů a skutečností. Nejznámější fotograf JAN ŠIBÍK předvede projekt 10 LET. TIBOR NYITRAY je prezident Svazu vinařů. 

DALŠÍ ZAJÍMAVÉ BESEDY A PROMÍTÁNÍ CK LIVINGSTONE BĚŽÍ V SÁLE C
KONCERTY V LIVINGSTONE ETHNO PUB v 21.00:

18.1. Čtvrtek - KUKULÍN - JAN HRUBÝ A SPOL...
19.1. Pátek - ECHT! (KAREL MALÍK z Hudba Praha a spol...) + TUBABU FILA
20.1. Sobota - MARUSH - ONDŘEJ HEJMA, OSKAR PETR...hrají songy skupiny ŽLUTÝ PES a další hity
CENTRÁLNÍ PROGRAMOVÉ PODIUM: PAVILON P - GO A REGIONTOUR
18.1. Čtvrtek 15.15: DANA HOLEČKOVÁ, malířka: NÁVRAT NOSOROŽCŮ
19.1. Pátek 16.15: KATEŘINA CHAUVEAU, BWINDI ORPHANS: UGANDA
20.1. Sobota 13.00: TASHI NORBU, tibetský malíř: PŘÍBĚH TIBETU - OBRAZY A PERFORMANCE
21.1. Neděle 13.00: RADKA PODANÁ, koučka na cestách: VÝCHODNÍ AFRIKA

Doprovodné výstavy:
• RUDOLF ŠVAŘÍČEK, cestovatel: 25 LET PUTOVÁNÍ AFRIKOU
• BWINDI ORPHANS: UGANDA + RWANDA
• JAN ŠIBÍK, fotograf: 10 LET
• DANA HOLEČKOVÁ, malířka: MALOVANÁ AFRIKA
• KOLA PRO AFRIKU: CESTA KOLA
• TASHI NORBU, tibetský malíř: OBRAZY I PERFORMANCE
• CTIBOR OSTRÝ, historik: JEDEN KMEN
CUPPING – DEGUSTACE 5-TI DRUHŮ KÁVY VÝCHODNÍ AFRIKY
EXOTICKÉ STÁNKY NABÍDNOU KULINÁŘSKÉ SKVOSTY AFRIKY. OCHOTNUJTE Východní Afriku všemi smysly!
Další rozměr festivalu dává charita. BWINDI ORPHANS se úspěšně stará o školu v Ugandě i adopce na dálku. Výbornou kávu i skvělé čokolády ze srdce Afriky ochutnáte i vy!

INFO: www.gokamera.cz 

Počet příspěvků: 1067

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se