registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Veletrhy na Slovensku

Autor Zpráva

Pivon

avatar
25.1.2019 02:32

Veletrhy na Slovensku

Ve dnech 24. – 27. ledna se střední Čechy představí na slovenském veletrhu cestovního ruchu ITF Slovakiatour Bratislava 2019. Návštěvníci se mohou těšit na nový propagační stánek Středočeské centrály cestovního ruchu pro rok 2019. Středočeský kraj představí také nového maskota – pratura Karlíka. Expozici kraje uvedou zástupci SCCR společně se zástupci vedení Středočeského kraje v čele s radním pro oblast regionálního rozvoje, cestovního ruchu a sportu Martinem Draxlem. Pan radní bude mít v rámci veletrhu také setkání s mimořádným a zplnomocněným velvyslancem České republiky na Slovensku panem Tomášem Tuhým. 

Středočeská centrála cestovního ruchu bude návštěvníkům veletrhu představovat novinky a tematické průvodce pro letošní turistickou sezonu ve středních Čechách. Mezi další témata, se kterými se návštěvníci stánku mohou seznámit, patří nová brožura Za zvířátky do středních Čech, stylové ubytování s rodinnou atmosférou nebo luxusní zámecké hotely. Pro fanoušky počítačových her bude k dispozici mapa po stopách středověkého příběhu Jindřicha z RPG hry Kingdom Come: Deliverance, která láká do Posázaví. Nejen díky spojení ubytování s širokou nabídkou dalších aktivit chce SCCR na veletrhu ukázat, proč by měli turisté strávit ve středních Čechách více dní. 

Cílem je představit kraj z pohledu cestovního ruchu, gastronomie, ale i regionu obchodních příležitostí. Střední Čechy budou prezentovány jako zajímavá turistická destinace, která se pyšní rozmanitou škálou historických, kulturních, přírodních i technických památek. 

Lucie Vurbsová
lucie.vurbsova@4pr.cz

Počet příspěvků: 34

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se