registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Výstaviště Lysá nad Labem

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
13.5.2021 11:02

Re: Výstaviště Lysá nad Labem

Vážení středočeští íčkaři, 

po delší době bude zase možné setkávání a tím i pořádání akcí pro členská, ale i nečlenská certifikovaná TIC. Připravil jsem pro Vás několik akcí, na kterých bych Vás moc rád přivítal. Jedná se o Veletrh cestovního ruchu Regiony v Lysé nad Labem ve dnech 15.-18.7.2021, soutěžní výstavu TURISTPROPAG 2021 a v neposlední řadě i dvě školení právě pro pracovníky v TIC. 

Pozvánky najdete zde: 

https://www.survio.com/survey/d/skoleni-atic 

https://www.survio.com/survey/d/lovebrand-cestovniho-ruchu

 https://www.vll.cz/regiony-ceske-republiky 

http://www.turistpropag.cz/priprava-podkladu-pro-porotu-6-rocniku-souteze-turistpropag/

Setkání s porotci a slavnostní vyhlášení výsledků soutěže TURISTPROPAG, která je pod záštitou paní ministryně Kláry Dostálové proběhne dne 15.7.2021 v areálu Výstaviště Lysá nad Labem. Dále jsem pro členská TIC v A.T.I.C. ČR připravil sníženou cenu za pronájem stánku v rámci veletrhu cestovního ruchu REGIONY. 

Spolu se starostou města Lysá nad Labem ing. Karlem Otavou, se také slavnostně otevře nové Turistické informační centrum na Radnici města Lysá nad Labem, kam jste srdečně zváni. 

Na setkání se těším a přeji mnoho spokojených návštěvníků ve Vašem TIC. 

Pavel Hlaváč
Radní za Středočeský kraj

Počet příspěvků: 1069

Horydoly

avatar
28.4.2019 22:28

Výstaviště Lysá nad Labem

Natura Viva

Dvacátá čtvrtá mezinárodní výstava myslivosti, rybářství, včelařství a pobytu v přírodě se blíží! Od středy 22. do neděle 26. května 2019 se Výstaviště Lysá nad Labem promění v centrum toho nejzajímavějšího, co si v těchto oborech dokážete představit. 

Natura Viva je jedinou každoroční odbornou výstavou tohoto typu v České republice, na níž se soustředí takřka všechny významné firmy podnikající v oborech myslivosti, rybářství, včelařství a potřeb pro pobyt v přírodě. Spolupořadatelské svazy, kterými jsou Českomoravská myslivecká jednota, Český rybářský svaz a Český svaz včelařů - připravily pro letošní výstavu opět reprezentativní expozice. Jejich spoluúčast zároveň zaručuje vysokou úroveň a odbornost výstavy,“ říká na úvod ředitel výstaviště Ondřej Matouš.

Ani letos nebude chybět bohatý doprovodný program. Unikátní výstava raritních trofejí daňka evropského, siky japonského a Dybovského, přehlídka shozů, beseda o zbraních a zbraňové směrnici EU, téma problematiky výskytu vlků v ČR, lovecká kynologie, Dětský svět a lesní pedagogika, sokolníci, trubači, vábiči, lovecká lukostřelba a mnoho dalších aktivit bude průběžně doplňovat celých pět dnů výstavy. Nejen pro děti budou určitě zajímavé i živé expozice z našich luk a hájů.

K vidění budou lovecké, sportovní, mechanické, krátké i dekorativní zbraně a repliky, optika, noční vidění, termovize, nože, střelivo, potřeby pro rybářskou a mysliveckou turistiku, batohy, krosny, spací pytle, turistické oděvy a obuv, elektrická ekovozítka do lesa i na farmu, terénní automobily a mnoho dalšího. Zajímavá bude určitě i expozice moderního včelařství. Téma včel a včelařství čím dál tím více rezonuje společností a přibývá začínajících včelařů, kteří na výstavě najdou veškeré pomůcky i poradenství odborníků. „Rád bych ale dodal, že na své si přijde i laická veřejnost, která ráda aktivně tráví volný čas v přírodě. Najde zde spoustu rad, tipů i těch nejkvalitnějších produktů pro svoje vybavení do přírody. Natura Viva znamená příroda živá, přijďte jí zažít s námi,“ zve na závěr ředitel výstaviště Matouš.

Více informací najdete na: www.vll.cz 

Andrea Wolfová

Počet příspěvků: 1069

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se