registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Ascendero.com - hledá se obchodník/spoluzakladatel, který miluje hory

Autor Zpráva

Petr Písek

avatar
27.1.2022 11:24

Ascendero.com - hledá se obchodník/spoluzakladatel, který miluje hory

Ascendero.com hledá spoluzakladatele nebo spoluzakladatelku. Jsme online booking outdoorových aktivit vedených horskými vůdci, průvodci a instruktory, který má ambici stát se za pár let pro horaly tím, čím je Airbnb dnes pro turisty. Než se tam dostaneme, čeká nás hromada práce, na který tu už poslední rok a půl makáme. Nejsme studenti s nápadem, jsme zkušení profesionálové v IT a komunikaci, tržby už naše MVP generuje a obchodník nám začíná citelně chybět. Proto vyhlašujeme hledání toho pravého člověka, který s námi tenhle vlak rozjede!

 

  • Chce makat na něčem, co dává primárně smysl a baví ho

  • Má rád lidi, prodej, business development strategie a plánování. Cestu hledá tak dlouho, dokud ji nenajde.

  • Nebojí se řešit netradiční problémy a zvládne s námi projít akcelerátory i sezeními s investory.


Platforma je už dnes plně funkční, používá ji přes 100 aktivních vůdců a počty zákazníků pomalu narůstají. Musíme do toho ale šlápnout a k tomu potřebujeme obchodníka, který převezme iniciativu a pomůže nám vytvořit obchodní a marketingovou strategii, rozšířit nabídku a využít možnosti, které jako digitální marketplace můžeme využít. Především ale někoho, kdo se pro Ascendero nadchne a doplní founding tým.

 

Představujeme si zkušeného profíka s angličtinou, němčinou, vztahem k prodeji, marketingu i horám, ale jsme nohama na zemi. Mnohem důležitější je, aby měl podnikatelský drive a odvahu stát se spoluzakladatelem inovativního projektu. Zatím ti kromě podílu ve firmě nemůžeme slibovat hory doly, ale jsme v procesu hledání investora a obchod tedy musíme mít co nejdřív luxusně vymazlený. Na odměně se domluvíme, máme představu, že by šlo o kombinaci stabilní odměny (pokud ji budeš potřebovat) a postupné načítání podílu. Hned potom startujeme.


Jdeš do toho? Napiš nám stručně o sobě a oťukáme se :)

Počet příspěvků: 1

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se