registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Práce v reklamě a marketingu

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
22.12.2021 16:31

Časopis lidé&HORY hledá redaktora

Časopis lidé&HORY hledá zájemce na pracovní pozici redaktor, budoucí šéfredaktor.


Přednost mají uchazeči se zájmem o alpinismus a volnočasové aktivity a se znalostí redakční činnosti, kteří ovládají buď angličtinu, nebo němčinu. Práce na plný pracovní úvazek, po zapracování možnost home office. Zajímavá pracovní náplň, možnost vzdělávání, velmi dobré finanční podmínky, progresivní systém odměňování.
Zájemci se mohou hlásit na lideahory@lideahory.cz, zaslání CV podmínkou.

Společnost ALPY hledá posilu na trvalý pracovní poměr.


Hledáme komunikativní a flexibilní zájemce pro zajímavou pracovní náplň se zaměřením na oblast cestovního ruchu a outdooru vč. registrací členství v ALPENVEREIN.CZ. Možnost vzdělávání i po linii Alpenvereinu se zaměření na instruktorství AV. Podmínkou je znalost angličtiny nebo němčiny.
Více o pracovní pozici najdete na www.alpy.cz.

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
16.7.2021 16:40

Nova casting na cestovatelskou reality show Asijský expres

Zažijte dobrodružství svého života! 

Televize Nova dnešním dnem spouští casting na novou fenomenální cestovatelskou reality show Asijský expres, která měla obrovský úspěch už v řadě jiných zemí. Její podstata je jednoduchá – ve dvojici se co nejrychleji dostat z místa A do místa B, to vše jen s velmi omezeným rozpočtem a v krásném a exotickém prostředí. Hraje se o 1 milion korun. Zájemci o účast v tomto velkém dobrodružství se mohou hlásit již nyní!

Asijský expres je o výzvách, spolupráci, vynalézavosti i poznávání místních kultur a tradic. Dvojice (partneři, příbuzní, kolegové nebo třeba kamarádi) se vydají na cestu po jihovýchodní Asii, musejí procházet určitými úseky a vystačit si pouze s omezeným rozpočtem. A to tak omezeným, že budou muset přespávat u místních lidí nebo stopovat. Je jen a pouze na nich, jak s přidělenými penězi naloží. Na cestě k cíli je navíc potká mnoho nečekaných úkolů, netradičních zastávek a důležitých rozhodnutí. Poznají místní kuchyni a regionální zvyky a plnými doušky si užijí i úchvatnou krajinu, pulzující města či poklidné vesničky mezi rýžovými políčky. 

„V průběhu hry dochází k postupnému vyřazování jednotlivých dvojic. Ta, která dorazí na místo srazu poslední, vypadává ze hry. Ale co by to bylo za reality show, kdybychom se nedočkali i řady různých zvratů a překvapení!“ říká Jakub Strýček, marketingový ředitel TV Nova. 

Soutěžící se mohou těšit na přírodní krásy, regionální kuchyni, proslulou pohostinnost, kulturní rozmanitost, ale i adrenalin nebo zajímavé zkušenosti s dopravou.

„Pokud vás nenapadá nikdo, kdo by s vámi chtěl do této úžasné reality show jít, přihlaste se sami a my vám pomůžeme najít toho správného parťáka na cestu za největším dobrodružstvím vašeho života. Chceme motivovat a inspirovat,“ dodává Strýček, „přesný čas natáčení budeme teprve potvrzovat, musíme samozřejmě respektovat aktuální situaci ve světě.“

Přihlašovací formulář je k dispozici už nyní na stránkách https://nova.cz/casting

Barbora Dlabáčková
Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
26.5.2021 01:14

IAM_HANNAH

Je venku tvůj svět? Tvůj život? Nevynecháš jediný výlet do přírody a ráda se posouváš a překonáváš své limity? Každá minuta venku je pro tebe největší odměnou? Ze všeho nejvíc tě baví pohyb a stále hledáš příležitosti, jak se učit novým věcem, sportům, dovednostem? Chceš běhat po loukách, lézt po skalách a chodit po lesích i jindy než o víkendu? Chceš se každý den zlepšovat a být lepší než včera? Cítíš, že v nitru potřebuješ volnost a svět přírody kolem sebe? 

Chceš konečně celý den dělat, co tě baví nejvíc? 

Pak hledáme tebe. 

Co bude Hannah dělat?

Objevovat krásy přírody u nás i v zahraničí. S přáteli, s přítelem nebo i sama. Chodit po horách, běhat po lesích, lézt po skalách, sjíždět hory, koupat se v jezerech. Jezdit na kole, běhat na běžkách, šlapat na skialpech, řezat oblouky na lyžích. Fotit, natáčet a psát. Sdílet své zážitky a organizovat je pro druhé. Každý den se bude snažit posouvat své dovednosti a překonávat své limity, jako to my děláme už 30 let. 

Jaká by Hannah měla být? 

Nejlépe se cítí venku v přírodě a nevynechá jedinou příležitost, kdy tam může být. Je přátelská, má ráda lidi a chce jim být nablízku. Má neustále chuť objevovat svět a nová místa. Má touhu učit se novým věcem a sportům a chce se neustále zlepšovat v těch, co už umí. Má sportovního a týmového ducha. Má potřebu neustále rozvíjet sebe i lidi kolem. Chce být každý den lepší než včera. 

Co Hannah nabízíme? 

Neobyčejnou práci v nejkrásnějším prostředí – venku v přírodě. Maximální svobodu bez pevné pracovní doby. Podporu a veškeré vybavení pro vše, co se bude chtít naučit. Skvělý tým, který ji bude podporovat a doprovázet na jejích cestách.

Hannah

Původem česká značka Hannah vznikla v roce 1991. Jejím hlavním cílem je vyrábět kvalitní oblečení pro profesionální sportovce, a také vyhovět potřebám outdoorových nadšenců, od milovníků procházek, přes náročné lyžaře, až po vysokohorské turisty, kteří se chtějí stoprocentně spolehnout na své vybavení. Hannah se stala progresivní a stabilní outdoorovou značkou na českém trhu a své produkty vyváží do 30 dalších zemí. Vyvíjí vlastní funkční materiály, jako například membránový materiál Climatic pro komfortnější pobyt v přírodě. Nabízí širokou škálu produktů, od ryze technických, které ochrání i v tom nejnepříznivějším počasí, až po pohodlné oblečení atraktivních střihů pro volný čas. Hannah nevyrábí jen kvalitní funkční oblečení, ale i kompletní vybavení pro výlety do přírody jako batohy, spacáky, karimatky nebo stany. Na webu hannah.cz najdete, kromě nejnovějších kolekcí i články z expedic a inspiraci na výlety. Tak se stavte!

Hledá se Hannah!

Výběrové řízení na práci snů: sportujte, zlepšujte se, posouvejte se a objevujte 

Jste outdoorový nadšenec a využijte každé chvíle, abyste trávila čas venku? Neumíte si představit den bez sportu? Věříte, že život začíná za komfortní zónou, kterou pravidelně překračujete? Pokud jste odpověděla ano, splňujete podmínky na práci snů! Hledá se nová Hannah, žena či dívka, která bere každý den jako výzvu být lepší a chce cítit, že je naživu. Při sjezdu na lyžích, stoupání k vrcholcích hor nebo při běhu lesem. To jsou chvíle, kdy se dotýkáte absolutní svobody. Nenechte se brzdit rutinní prací. Pracujte na sobě, to bude vaše nové zaměstnání.

Vítězku výběrového řízení čeká spousta sportovních zážitků! 

Místo výkonu práce? Příroda!

„Vše, co zažijeme venku, nás zoceluje a posouvá dál. Venku je náš svět, ať už ho poznáváme pěšky, na kole, na lyžích, lezeme, brodíme se nebo skáčeme. Vše, co zažijeme venku nás posiluje. Čím víc překážek překonáme, tím víc žijeme. Tak tomu věříme v Hannah a hledáme ženu či dívku, která to cítí stejně,“říká Tomáš Šebesta za značku Hannah. Výherkyně výběrového řízení se stane ambasadorkou tradiční české značky outdoorového vybavení, která funguje na našem trhu již od roku 1991.

Co novou Hannah čeká?

Náplní práce bude život v přírodě. Hory, kopce, les. Nepůjde jen o sbírání kilometrů, ale o opravdový nature office. Práci v přírodě. Ze stanu, skály, od jezera. A při sportovních aktivitách: při lezení, trecích po horách, trailech na kole, se skialpy na nohách, s lyžemi na sjezdovkách i upravených běžkařských tratích. Při objevování koutů naší země i v zahraničí. Důležitá bude i ochota sdílet své zážitky, být komunikativní a umět nadchnout ostatní, aby následovali příkladu Hannah. „Může se přihlásit opravdu kdokoliv, kdo se nebojí výzev a chce žít aktivně. Naší nové ambasadorce kromě platu poskytneme také outdoorové a technické vybavení. Svojí dobrodružnou životní cestu bude sdílet s ostatními a inspirovat je tak k tomu, aby žili o kousek víc, probudili své vnitřní já a poznali jeho sílu a vydávali se za dobrodružstvím do přírody,“ doplňuje Tomáš Šebesta.

Uzávěrka do konce července

Přihlásit se můžou ženy nad 18 let, z jakéhokoliv konce České republiky. Výběrové řízení bude mít tři kola, v tom první stačí sepsat, proč právě vy byste byla ideální adeptkou a připojit pár vašich fotek, ideálně při outdoorových aktivitách. Uzávěrka prvního kola je 31. července.

https://www.hledasehannah.cz/ 

Počet příspěvků: 1067

Horydoly Open

avatar
10.2.2021 01:12

Práce v reklamě a marketingu

Dobrý den,

u nás v Adventure Menu hledáme do týmu Marketingového boha/bohyni. Přikládám inzerát zde: https://adventure-menu.com/cs/inzerat-marketer/

Hledáme outdoorového nadšence, kterých, věřím, je mezi čtenáři a fanoušky Horydoly.cz, tisíce :-) 

krásný zasněžený den.--

Gabriela Slabá | Finance&Human Resources
M: 00420 733 652 305
E: gabriela.slaba@adventure-menu.com
W: www.adventure-menu.com
Počet příspěvků: 301

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se