registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Běžecké závody 2019

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
1.10.2019 23:17

Běh o koláč panny z Dívčích hradů

Dovolte, abych vás pozval jménem vodáckého oddílu SK Zlíchov Praha na již 36. ročník tradičního přespolního běhu O koláč panny z Dívčích Hradů určeného všem běžeckým kategoriím.

Závod se koná v sobotu 2. listopadu tohoto roku, sraz závodníků a registrace je od 9:00 v naší loděnici na Zlíchově (nejpozději do 10:00). Start závodu se očekává v 10:30 (výklad trati od 10:15), rozdílení cen a vyhlášení výsledků ve 12:12.

Startovné činí 30 Kč.

Nejdelší trasa závodu měří něco okolo 5450m, nejkratší 1000m. Trať vede všemi terény od asfaltky po polní cestu, zahrnuje stoupání, klesání i rovinky. Běhají dvouletí i kmeti. Spojení k naší loděnici: jakýmkoliv autobusem ze stanice metra Smíchovské nádraží na zastávku Lihovar, přes Strakonickou ulici je již vidět naše loděnice SK Zlíchov Praha.

Další informace naleznete na našich www stránkách na adrese https://skzlichov.us2.list-manage.com/track/click?u=5cf7e72cad1f51d9e4fb3efa0&id=a1da95386b&e=d84ece9464.

S heslem Sportem k trvalé invaliditě se s Vámi loučím a těším se na případné setkání
Martin Humpolec SK Zlíchov Praha

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
2.9.2019 12:29

Pivní běhy: Hostivař

Dva fenomény – běhání a lokální pivovary dohromady vytvořily jedinečný koncept, seriál běžeckých závodů “Pivní běhy“

Pivo a běh, dvě zdánlivě k sobě nepatřící slova, našla spojení právě v sérii běžeckých závodů s názvem Pivní běhy. Oba pojmy v reálném provedení dávají pocit volnosti. Ale co jiného pojí dohromady běh a pivo? Myšlenka Pivních běhů je prostá, přeměnit prastarou lež „jdu na jedno“ v senzační realitu „běžím na jedno“. Již 15. září chystají další zastávku v pivovaru Hostivar v Praze.

Závod podle vlastních představ

Jak závody pojmete, záleží čistě na vás, protože občerstvovací stanice nabízí oba typy “ionťáku“ – sladký i hořký. A tak je možné běžet na čas jako o život, nebo si užívat závodní trasu plnými doušky, popovídat si s dalšími běžci a těšit se z každé občerstvovací stanice. Organizátoři odmění nejrychlejší běžce, ale i závodníky, kteří nejlépe odhadnou sami sebe. Co to znamená? Hodnotné pivní i sportovní ceny dostanou kromě prvních třech žen a mužů v každé věkové kategorii také ti, kteří se rozhodnou běžet závod na pohodu dle svých možností a odhadnou co nejpřesněji svůj čas v cíli bez použití jakékoli měřící techniky. A tak bude do poslední chvíle překvapením, kdo stane na stupni nejvyšším! 

Magická 15

Každý závod seriálu Pivní běhy také spojuje magické číslo – typický stupeň piva, datum konání závodu i počet kilometrů. V případě Hostivařské patnáctky je to závod dne 15. září na 15 kilometrů v okolí Prahy 15 a Hostivařské přehrady, který hostí pivovar Hostivar. A za odměnu na vás samozřejmě čeká točené 15° pivo. 

Boříme mýty

Držet se myšlenky, že na závod jako občasný sportovec a milovník dobrého piva nepatřím, by byla škoda. Na rozdíl od řady jiných závodů Pivní běhy jsou určeny i pro naprosté začátečníky a navnadily nazout běžecké tenisky nejednoho hospodského povaleče. Jedná se o společenskou událost, příležitost se sejít s přáteli při sportovní události a zároveň u točeného zlatavého moku. 

Slova organizátora

„Snažíme se závodní ochutnávkou přilákat k pravidelnému sportování širší spektrum veřejnosti a dokázat, jak je příjemné běhat pro radost. Názorně ukazujeme, že každý závod nemusí být „na krev“, ale že existují i ty s rodinnou atmosférou spojené s poznáním zákoutí republiky a ochutnávkou místního piva. Na každé zastávce seriálu má daný pivovar připraveno překvapení pro závodníky, které je v ceně startovného. Na Trautenberkově třináctce to byla prohlídka pivovaru s ochutnávkami. Jaké překvapení čeká závodníky na Hostivařské patnáctce? To se musí přijít přesvědčit sami!“ říká ředitel závodu Lukáš Netík. Jako je běžné si zajít na jedno, by mělo být běžné si zajít zasportovat. A to ať už v jakékoli formě. Když si člověk jde s chutí dát pivo, měl by mít na mysli, že i sport dělá hezká těla“ dodává.

 

Co nabídne trasa Hostivařské patnáctky?

Krásná trasa v přírodě a podél vodních toků, na které ani neuvěříte, že jste ve městě!

Start je u pivovaru Hostivar 2, který vyrostl na Praze 15 jako bráška Hostivaru 1. Vyběhneme přes krásný areál golfu Hostivař a milovníky piva v prvních kilometrech čeká občerstvovací stanice u Hostivaru 1, kde se budou moci posilnit na následující kilometry. Trasa vede Hostivařským lesoparkem podél přehrady a z velkých cest se zužuje na pěšinky lemující meandry Botiče a vede závodníky krásnou přírodou až do Újezdu. Fakt, že trasa vede stále podél vody napovídá jediné, bude to po rovině! A tak převýšení závodu je zanedbatelné. V polovině trasy bude další bohatě vybavená občerstvovačka, na které závodníci mohou doplnit energii a směle doběhnout do cíle, který bude v areálu Hostivaru 1. 

Dětské závody se uskuteční před startem hlavního závodu a hostí je maskot lev Alex. Děti běží na “limču“ a rozběhnou každý závodní den Pivních běhů! Vzdálenosti a kategorie budou upřesněny na místě podle počtu startujících dětí, ale jedno je jasné – každý malý závodník se může těšit na krásnou medaili! Startovné pro online přihlášené děti je ZDARMA. 

Startovné hlavního závodu, Hostivařské patnáctky, je 350 Kč pro všechny online registrované závodníky, na místě 500 Kč. A proč se vyplatí se zaregistrovat předem? Protože tito závodníci obdrží praktický pivní dárek – stylovou magnetku na lednici jako otvírák na pivo!  

Odměna pro nejrychlejšího

Nejrychlejší závodník si vyběhne hned celý SUD, vítězové jednotlivých věkových kategorií získají stylové pivní i sportovní ceny. Kromě jistoty, že „běžím na jedno“, je pro všechny, kdo úspěšně dokončí závod, připravena nejen překrásná medaile, ale také bohatá tombola. 

Poslední štace

Poslední zastávkou Pivních běhů v roce 2019 je Konradova 11 dne 10. listopadu, kde závodníky čeká již třetí ročník terénního závodu s krásnými výhledy v Liberci-Vratislavicích.

Historie pivovaru Konrad v Liberci-Vratislavicích sahá až do roku 1872, kdy byl založen. V průběhu svého působení své výrobky exportoval do Evropy i Spojených států. Proč se pivo zde vařené neprodává pod původní značkou Vratislav, ale pod aktuálním jménem Konrad, to si přijďte poslechnout s jedním čerstvě točeným mokem v cíli. 

Ať vás běh na pivo baví, dokažte manželce, že heslo “běžím na jedno“ má zcela nový rozměr! 

Už jste si někdy kupovali dohromadypivo, sportovní zážitek a překvapení online? Všechno má být jednou poprvé, a tak běžte poklusem na www.pivnibehy.cz !

INFO: Doběhni si na jedno!

Hsnka Topolovová 

Počet příspěvků: 1067

Horydoly Open

avatar
27.8.2019 10:04

B7: poprvé závodí jednotlivci

B7 SLAVÍ 10 LET NOVINKAMI

Vrcholem letošního beskydského léta bude jubilejní 10. ročník extrémního závodu. První kulaté narozeniny legendární B7 přinese řadu novinek a především mimořádné sportovní výkony. 

Premiérově se na start B7, v pátek 30. srpna večer (22:00) na atletickém stadionu v Třinci, postaví závodníci v kategorii jednotlivců, kteří budou bojovat o titul Mistra České republiky v UltraSkyMarathonu. Organizátoři pro více než 400 registrovaných solitérů přichystali trať v délce 101,5 kilometrů a na její zdolání budou mít pouhých 23 hodin. „Je to z důvodu bezpečnosti. Nechceme, aby se jednotlivci pohybovali druhou noc na trati sami a v terénu bez dozoru,“ vysvětluje horolezec a hlavní organizátor Libor Uher. O patnáct minut později (22:15), vstříc beskydským vrcholům, vyrazí z Třince do Frenštátu pod Radhoštěm dvojčlenné týmy (1320 párů). Na 92,5 kilometrů dlouhou trasu mají časový limit 29 hodin. Poslední závodníci tak projdou cílovým prostorem na frenštátském náměstí Míru v neděli 1. září ve 3:15 hodin.

Pořadatelé B7 museli tento rok upravit podobu trasy, aby vyšli vstříc CHKO Beskydy. V itineráři proto chybí vrchol Travný. „Věříme, že do trasy budeme v budoucnu zasahovat už jen minimálně a letošní model se nám podaří prosadit dlouhodobě,“ přeje si Libor Uher. Ten společně se svým týmem výrazně posunul závod B7 ekologickým směrem - poprvé nebudou mít účastníci k dispozici jednorázové plastové kelímky ani igelitové startovní tašky. „Byla to obrovská ekologická zátěž, proto jsme kelímky zrušili. Každý účastník dostane před startem bonusový dárek, skládací silikonový kelímek, který by ho měl doprovázet po celou dobu závodu,“ říká hlavní organizátor. Každoročně závodníci spotřebovali 25 až 30 tisíc kelímků. „Ze stejného důvodu jsme odbourali také předzávodní plastové igelitky. Naši generální partneři, společnosti Renault a Kilpi, podpořili výrobu textilních bagů,“ poodhalil další eco-friendly novinku pořadatel Tomáš Pastrňák.

Po loňské výborné zkušenosti bude také 10. ročník RENAULT – KILPI BESKYDSKÁ SEDMIČKA 2019 startovat ve sportovním areálu STaRS Třinec, a protože B7 slaví první kulaté narozeniny, vzdají organizátoři hold nejvěrnějším účastníkům extrémně náročného přechodu nejvýchodnějšího pohoří České republiky. „Máme připravené překvapení pro členy nového klubu Hrdinové B7 – OLD STARS TEAM. V naši databázi, čítající tisíce jmen, jsme našli pět lidí, kteří absolvovali všech devět ročníků B7 a postaví se i na ten desátý,“ prozradil Libor Uher. 

Tři tisíce účastníků B7 se vydá na extrémní závod v pátek 30. srpna večer z Třince a ti nejrychlejší ho zvládnou absolvovat přibližně za 11 hodin. Absolutního vítěze jubilejního ročníku budou fanoušci i pořadatelé vyhlížet v sobotu na frenštátském náměstí od 8:30 hodin.

Adam Knesl
tiskový mluvčí závodu
 

Počet příspěvků: 301

Horydoly

avatar
3.8.2019 11:36

Krkonošská 50

Krkonošská 50 se víc poběží, vypustila dva těžké kopce 

Státní svátek českých trailových běžců je tady. V sobotu se běží Krkonošská 50, královský podnik a pátý díl letošního zážitkového Mizuno Trail Running Cupu. 

„Trať je vyznačena a můžu potvrdit, že i tady v Krkonoších, stejně jako letos na našich ostatních tratích, jsme běhavější, opustili jsme některé strmé kopce,“ říká Martin Dvořák, ředitel závodu, po několika dnech usilovné práce v terénu. 

Po tříletém flirtu se skyrunningem padesátka přišla o závěrečné stoupání do sjezdovky Hromovky, z centra Špindlu se poběží rovnou do Skiareálu, převýšení činí i tak 2350 metrů. A půlmaraton oproti dosavadní pětadvacítce vynechává brutální výšlap do stěny Stohu, na zpáteční cestě půjde od chaty Dias, kde se natáčel film Jak vytrhnout velrybě stoličku, do cíle svatopetrským údolím, přesto si uhájil 1347 výškových metrů. Slaví se pátý ročník závodu! 

První část trati, společná pro padesátku i do seriálu MTRC taktéž bodovaného půlmaratonu, zůstává nedotčená. Tedy Mechovou stezkou vzhůru na Pláně, pak ke Klínovkám se stádem skotských Highlandů, dechberoucím trailem z vrcholu Stohu do Svatého Petra a odtud zase nahoru ke Kozím hřbetům a dolů přes kameny a kořeny zpět. Ještě na zhruba 17. km po seběhu můžete na poslední kontrole u hotelu Horal změnit trať z 50 na 21 a doběhnout bez obav do výsledkové listiny. 

Anebo vytrváte na padesátce a vydáte se k Boudě U Bílého Labe, k Erlbachově a Špindlerově boudě, odtud přes Davidovy boudy a Medvědí potok k Patejdlovce. „Seběh podél Labe úvozem, používaným pouze v zimě jako skialpová cesta, považuju za nejlepší úsek celé trati,“ říká její tvůrce Martin Dvořák. Tím se ale nekončí, zbývá ještě výšlap na Medvědín do 1101 metrů, pak k Mísečkám a na Mechovinec, odtud už vážně dolů… 

„Komplet běžecký charakter, žádné pochoďáky, ale přesto dost náročný. Krásný a logický okruh pro výchozí bod ze Špindlu. Ideální poznávačka, pořád se můžete snadno vrátit, když vám dojde, nebo se zhorší počasí,“ doporučuje i jako tip na nezávodní výlet Tomáš Maceček, chlapík, který sám pochází z Beskyd a běhá nejlepší horské traily po celé Evropě.

Kompletní trať včetně vyznačení odboček už visí na webu www.trailrunning.cup.

Na koho se můžete těšit? Každoročně se v Krkonoších zjeví nečekaný hrdina. Loni vyhrál polský premiant Andrzej Witek (4:15:04) právě před Tomášem Macečkem a Michaela Mertová (5:29:00) před Kateřinou Matrasovou. 

Mezi přihlášenými jsou teď třeba špičkový vytrvalec Jiří Petr, poprvé se chystá rychlík Michal Procházka. Na půlmaratonu pak obhájce prvenství Radek Hübl, naposledy vítěz letošní Dolní Moravy, nebo Iveta Vlčková, čerstvě třetí na sobotních 30 km Grossglockner Ultra Trailu v rakouských Alpách. 

Bohatý závodnický servis rozšiřuje kola a nealko pivo na sedmi občerstvovacích stanicích a unikátní finišerské triko pro „padesátníky“. Objednávat můžete vyhlídkovou jízdu na trať s aktuálním modelem Subaru Impreza. 

Prezentace bude otevřena dole ve Skiareálu už v pátek od 18 do 20, v sobotu pak od 6 ráno. Startuje se společně v 8 (doprovodná pětka údolím Svatého Petra ve 12). Podmínkou výbavy je nabitý mobilní telefon – podle předpovědi šest dní před startem se na dopoledne očekává teplo, ale déšť… 

Další podrobnější informace nebo přihlášky najdete na www.trailrunningcup.cz nebo www.sportovniservis.cz 

Tomáš Nohejl

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
3.8.2019 11:21

Beskydská sedmička (B7)

PLASTOVÝM KELÍMKŮM JE NA B7 KONEC

Jubilejní 10. ročník RENAULT – KILPI BESKYDSKÉ SEDMIČKY (B7) posune extrémní závod kupředu nejen sportovně (kategorie jednotlivců), ale také ekologicky (eco-friendy). Závodníci už nebudou mít na občerstvovacích stanicích k dispozici jednorázové plastové kelímky. Každý účastník B7 bude muset mít kelímek u sebe jako součást povinné výbavy.

„Byla to obrovská ekologická zátěž,“ přiznává hlavní organizátor legendárního závodu Libor Uher. „Každoročně jsme spotřebovali 25 až 30 tisíc kelímků na osmi občerstvovačkách, které jsme měli rozseté po trati Beskydské sedmičky,“ pokračuje. Během 95 kilometrové trasy pořadatelé připravují občerstvovací depo v každém údolí a v minulosti se na každém stanovišti hromadily odpadky. Drtivou většinu z nich tvořily právě haldy jednorázových plastových kelímků.

„Od letošního ročníku rozšiřujeme povinnou výbavu o kelímek. Musí ho mít u sebe každý závodník po celou dobu závodu. Na občerstvovacích stanicích pro ně připravíme barely, ze kterých si naberou vodu do kelímků,“ vysvětluje dále Libor Uher.

Je volbou každého účastníka B7, zda bude mít vlastní, nebo si pořídí originální kelímek za zvýhodněnou cenu přímo od pořadatelů. Díky podpoře generálního partnera KILPI a finančního příspěvku Moravskoslezského kraje se podařilo organizačnímu týmu zajistit vlastní skládací silikonové kelímky B7 o objemu 350 ml. Závodníci si je mohou předobjednat přes registrační formulář za zvýhodněnou cenu za 95 Kč (1 Kč za 1km). Praktický kelímek pak bude přibalen do startovní tašky. Sportovci si ho mohou zakoupit také před startem v prodejním stánku B7 za 110 Kč a samozřejmě mohou mít i kelímek vlastní.

Ze stejného důvodu pořadatelé nově odbourali také předzávodní plastové igelitky. „Naši generální partneři, společnosti Renault a Kilpi, podpořili výrobu textilních bagů, do kterých připravíme závodníkům vše potřebné k registraci do závodu,“ poodhalil další eco-friendly novinku Tomáš Pastrňák, z pořadatelského týmu B7.

Desátý ročník extrémního závodu Beskydská sedmička se letos uskuteční od pátku 30. srpna do neděle 1. září. Start tisíce závodníku, po loňské úspěšné premiéře, bude opět na atletickém stadionu v Třinci, cíl pak tradičně na náměstí Míru ve Frenštátě pod Radhoštěm.

Adam Knesl 

Počet příspěvků: 1067

Horydoly Open

avatar
24.7.2019 11:28

Kitz Alps Trails

Nejdelší horský běh v Rakousku KAT100 o délce 100 mil, resp. 166 kilometrů, s převýšením 9600 metrů slaví svoji premiéru od 8. do 10. srpna 2019 v obci Fieberbrunn. Tímto se Kitz Alps Trails stává nejdelším a nejnároičnějším závodem v horách Rakouska. Na premiéře pořadatelé očekávají asi 400 účastníků. https://kat100.at  

Počet příspěvků: 301

Horydoly

avatar
20.5.2019 22:16

Trail Praha na Petříně dál hledá romantičtější zákoutí (i profily)

Ač v centru milionové metropole, bývala to jedna z nejtvrdších běžeckých tratí české trailové série. Ale loni vypustila finální stěnu nad Kinského zahradou a letos se ještě víc zaklikatí do romantických zákoutí petřínského parku. Ochutnejte Trail Praha na Petříně v neděli 26. května.

„Nechceme se tlačit do skyrunningu, ale zůstat zážitkovými běhy v přírodě, ať už ve městě, nebo hlavně v kopcích a horách,“ vysvětluje Martin Dvořák, hlavní organizátor i tvůrce tratí Mizuno Trail Running Cupu, který se nedávno na ostravské haldě Ema rozběhl už do devátého ročníku.

A jak tedy v Praze? Zubatice profilová vertikální se dál mění na horizontální. Epicentrum zůstává na Strahově u studentské menzy mezi ulicemi Šermířská a Jezdecká. Základní okruh měří 5 kilometrů a stejně nastoupáte 200 metrů převýšení, v hlavním závodě na 10 km vás čeká dvakrát.

Vyráží se směrem k Štefánikově soše a horní stanici lanovky. Do terénu se klesne do Velké strahovské zahrady a pokračuje se jako obvykle ke švédské ambasádě, pak znovu vzhůru po schodech ve Vlašské a traverzem Seminářskou zahradou nad Újezdem a přes Nebozízek okolo Myslbekovy sochy Karla Hynka Máchy.

Změna přichází až v Kinského zahradě, kde se nespadne až dolů skoro k růžovému tanku, ale pokračuje se ve svahu ke kostelu svatého archanděla Michaela, jezírku Lach-tan a strážnímu domku u hradeb až zpátky ke startu/cíli ve výšce 327 metrů. Každo-pádně pořád velmi zajímavá a náročná túra plná dechberoucích výhledů na Hradčany i celou Prahu. Takový pohled na Pražský hrad, nebo respektive v takovém stavu těla a ducha, jinde/y nenajdete.

V pětileté historii jej pochválili a ocenili i horalové Ondřej Fejfar, Petr Pechek, Jan Zemaník nebo Tomáš Maceček. Loni tu v téměř třicetistupňové horúčavě, která snad letos nehrozí, kralovali právě Maceček (37:57) a Tereza Kalousová (46:31). Ale zvládne ji každý i jen mírně zdatný běžec, předloni to potvrdily finalistky České miss. Ve 13 hodin se vyráží společně buď na 5 nebo 10 km.

Bohatý závodnický servis obsahuje finisherskou medaili, fotografii, certifikát i rizoto. Ve stánku titulárního partnera značky Mizuno si můžete poměřit došlap a pak nakoupit za velmi výhodné ceny. Doprovod stihne i projížďky vozem Subaru na exponovaná místa trati.

V červnu už se Mizuno Trail Running Cup vydá do hor za půlmaratony, 8. 6. na Dolní Mo-ravu a Králický Sněžník, 30. 6. na Ještěd.

Více informací a přihlášky najdete na www.trailrunningcup.cz 

Tomáš Nohejl

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
31.3.2019 00:54

Recode Running Festival

Adidas

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
31.3.2019 00:10

Běžecké závody 2019

ZAČÍNÁ NOVÁ ÉRA BĚHU! POZNEJTE JI PŘI BĚŽECKÉM FESTIVALU

adidas Recode Running Festival ovládne 25 světových metropolí včetně Prahy 

Běh vstupuje do své nové éry. Při adidas Recode Running Festivalu, který se uskuteční v celkem 25 městech po celém světě, bude povýšen na novou úroveň. Promění se v kulturu i životní styl. Pražské ulice ovládne běžecký festival od 4. do 6. dubna.

Novou podobu běhu můžete určovat také vy, když se stanete součástí adidas Recode Running Festivalu a připojíte se k běžcům, mezi kterými nebude chybět například olympionička Eva Vrabcová Nývltová či nejlepší český vytrvalec Jiří Homoláč. Budete běhat, objevovat nová místa, fotit, inspirovat, fandit, závodit a čerpat motivaci při projekci unikátních běžeckých filmů.

Tři dny plné běžecké inspirace:

  • Recode Prague: Víte, kde je v Praze robot R2D2 nebo Stínadla z Rychlých šípů? Poznejte české město z běžeckých bot, užijte si jeho fantastické kulisy a podělte se s ostatními o místa, která jste sami objevili. Inspirujte pak ostatní běžce sdílením své fotky na Instagramu s hashtagy #adidasrunnersprague a #ultraboost. Autoři dvou fotek vyhrají běžecké boty adidas Ultraboost 19 nebo účast na speciálním eventu s filmovou projekcí. Všechny tipy na originální místa pak najdete v mapě na webu recoderunning.cz.

  • Shake Out Run: Opusťte své zažité trasy. Otřeste svými zvyky. Přijďte si 4. dubna v 18:30 hodin užít speciální výběh s adidas Runners Prague. Otestujete nové Ultraboost 19 a poznáte Prahu úplně jinak. Ale pozor! Na výběh je potřebná registrace přes aplikaci Runtastic (v záložce Groups & Communities se přidejte do komunity adidas Runners Prague a zaregistrujte se na událost). Dlouho neváhejte, počet míst je omezený! Více informací najdete na Facebooku.

  • Film Screening:Běžecká inspirace z celého světa bude v pátek 5. dubna koncentrována do jednoho sálu Kina Atlas. Těšit se můžete na premiéru běžeckých dokumentů, na speciální běžecké hosty a na spoustu motivace, kterou využijete o den později při pražském půlmaratonu. Vzhledem k omezené kapacitě sálu nelze vstupenky zakoupit, ale můžete je vyhrát v rámci soutěže Recode Prague.

  • Race Day:V sobotu 6. dubna ovládne pražské ulice Sportisimo 1/2Maraton Praha. V závodním expu na Výstavišti Praha si můžete prohlédnout nejnovější sportovní kolekci adidas. Pro členy adidas Runners bude nachystán u startu závodu stánek s chill out zónou, občerstvením a službami fyzioterapeuta. Kdo neběží, může podpořit závodníky fanděním z adidas Runners Cheering Zone! 

Jste připraveni povýšit běh na novou úroveň? Pro více informací sledujte internetové stránky www.recoderunning.cz a událost na Facebooku.

Počet příspěvků: 1067

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se