registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Night Run

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
9.5.2017 21:01

Re: Night Run Brno

Night Run Brno

Night Run Brno

Night Run Brno

Night Run Brno

Night Run Brno

Počet příspěvků: 1069

Horydoly

avatar
8.5.2017 23:00

Night Run Brno

NEJOBLÍBENĚJŠÍ BĚŽECKÁ SÉRIE JIŽ KLEPE NA DVEŘE!

Úžasná atmosféra, nádherné medaile, tisíce závodníků a diváků… Přesně tak vypadá série nočních běhů NN Night Run a Avon Běh. Staňte se v letošním roce i Vy její součástí a pomozte nám vytvořit nový účastnický rekord! Bude to stát za to a rovnou v retro stylu!

Abba, Europe, A-Ha, The Beatles, Kelly Family… Co mají tyto skupiny společného? Nebo třeba taková Pomáda̶film, který viděl snad každý (pokud ne, určitě se podívejte!)? No jasně, je to retro! A jelikož retro máme rádi, ponese se v tomto duchu také letošní série nočních běhů NN Night Run a Avon Běh proti rakovině prsu. Tak pomalu začněte ladit kostýmy, protože to bude velké!

Během této série navštívíme celkem osm měst po celé ČR a jedním z nich je právě Brno, a to 13.5.2017. Jak takový závod vypadá? Po tom, co přijdete k areálu KOMEC, si vyzvednete své startovní číslo spolu s balíčkem plným dárečků od našich partnerů (letos bude ještě lepší než v loňském roce). Kdo bude mít zájem, může si přiobjednat funkční tričko, tentokrát od společnosti Mizuno v modré či bílé barvě. Další možností je také startovné s dárečkem – černým či růžovobílým tubusem. Co se týče závodů, na výběr budete mít nezávodní Bosch Family Run, kterého se může zúčastnit klidně celá rodina.

Pokud si chcete zazávodit, možností máte více. První z nich je charitativní pětikilometrový Avon Běh. Část startovného jde na konto Boje proti rakovině prsu. V loňském roce jsme předali 201 500 Kč! Kdo se bude cítit na více než 5 kilometrů, může zvolit hlavní závod NN Night Run, který je dvojnásobně dlouhý. Našim hlavním cílem je ovšem podpora rodin a dětí. Proto také vznikla kategorie „rodinný tým“, který je utvořen jedním dospělým a jedním dítětem do 15 let. Jejich časy se následně sčítají.

Chtěly by Vaše děti běžet samy? Není problém! V odpoledních hodinách proběhne také innogy Kids Cup – běžecký pohár pro děti. Startovné je pouhých 50 Kč. V letošním roce nezapomínáme ani na zkušenější běžce. Pro důchodce jsme připravili startovné na kterýkoliv závod zdarma! Ale co se opravdu povedlo, jsou cílové medaile pro každého. Pokud chcete vědět, jak budou vypadat, hlídejte naše stránky na Faceboku či Instagramu. Čímž navážeme na poslední zajímavou kategorii – #Blogrun. Máte svůj blog? Rádi píšete? Chcete si běh vyzkoušet na vlastní kůži? V tom případě je blog run přímo pro vás! Můžete s ostatními blogery porovnat své síly. Zvolili jste si svůj závod? Výborně, tak ahoj a v květnu se uvidíme na startu!  

Tomáš Pavel

Počet příspěvků: 1069

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se