registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Cykloservisy / cykloshopy/ cyklohotely / cyklokavárny

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
18.5.2018 18:27

Cykloservisy / cykloshopy/ cyklohotely / cyklokavárny

V Písnici se otevírá Bikeclinic Café. Cyklistický klub nabídne servis, půjčovnu či tréninkové jízdy.

V Písnici otevírá Bikeclinic Café. Cyklistický klub je novou základnou pro všechny nadšence do skvělých kol i dobrého jídla a pití. Návštěvníci na adrese najdou prodejnu a půjčovnu kol, servis a kavárnu. Mezi služby patří také svoz kol či jejich úschovna. Bikeclinic Café naleznete na adrese K Vrtilce 317/64, Praha 4 – Písnice.  

Bikeclinic Café má sloužit všem nadšencům do cyklistiky. Výhodou je, že se nacházíme uprostřed jedné z nejlepších oblastí na krátké i dlouhé výlety, a přitom jsme stále ještě v Praze,“ říká k projektu Jan Kaše, který za Bikeclinic stojí. Více než 20 let fungující společnost prodává a servisuje kola předních světových značek Cannondale či GT a spadá pod ní seriál závodů Bikeclinic Cup či Bikeclinic Junior Team, jehož účelem je podpora cyklistiky mezi dětmi
a mládeží.
 

Vše jsme doplnili kompletním servisem, kdy poskytujeme zázemí jak pravidelným jezdcům, kteří si u nás kola nechávají v úschově včetně pravidelného servisu, tak i příležitostným návštěvníkům, kteří mají chuť jen na kratší výlet,“ dodává Jan Kaše. Ten je také jedním z trenérů, se kterými mohou zájemci vyrazit na tréninkové jízdy, které budou zahrnovat jak fyzickou zátěž, tak teorii. 

Cyklistické kavárny spojené se zázemím pro vyznavače jedné stopy mají dlouhodobou tradici především ve Francii a Itálii, ale nyní si nacházejí cestu i do ČR. Při návštěvě se můžete těšit na plný servis včetně takových vychytávek, jako je svoz kol vozy na CNG, uložení s pravidelnou údržbou, sprchy a šatnu či půjčovnu vybavenou naprosto špičkovými kousky. „Cílem půjčovny je poskytnout zážitek z jízdy na opravdu top kolech i lidem, kteří by do takových modelů normálně neinvestovali. Rozdíl mezi kolem za deset a sto tisíc je opravdu znát a ten zážitek bychom chtěli umožnit co nejširšímu počtu návštěvníků,“ říká ke konceptu vedoucí Bikeclinic Café Jan Bartulík.

Kavárna bude otevřena každý den od 9:00 do 22:00, prodejna a servis pak od 11:00 do 19:00. Zapůjčit kolo si bude možné od 9:00 do 22:00. Bikeclinic Café najdete na adrese K Vrtilce 317/64, Praha 4 – Písnice. 

Tipy na cyklovýlety v okolí Písnice:

Písnice – Týnec nad Sázavou: Krásná trasa, která má jedním směrem lehce přes 30 km Vás po cyklostezce 194 přes Jílové u Prahy zavede do legendárního údolí Sázavy.

Písnice – Davle: Po cestě doporučujeme vystoupat na staré keltské opidum Závist, jehož rozvaliny se tyčí nad Vltavou. Dále už pokračujete údolím nejdelší české řeky. Trasa do Davle má 19 km, přičemž po cestě zpátky Vás nemine pořádné stoupání, po kterém si osvěžení v Bikeclinic Café užijete dvojnásob.

Písnice – Karlštejn: Na dosah ruky je i třetí říční údolí, tentokrát Berounky. Nejdříve minete Černošice, pak Dobřichovice a nakonec Vás, po více než 30 km, čeká stoupání na perlu mezi českými hrady, Karlštejn.

Bikeclinic byl založena v roce 1997 a soustředí se především na prodej a servis prémiových kol a doplňků předních světových značek, jako je Cannondale, Café du Cycliste, GT či Trek. Mezi projekty Bikeclinic patří celorepublikový seriál cyklistických závodů Bikeclinic Cup, Bikeclinic Junior Team zaměřený na děti a mládež, tréninkové pobyty jak v ČR, tak v zahraničí (letos například Mallorka) a nově i Bikeclinic Café, které cyklistům poskytne kompletní a vysoce kvalitní zázemí v pražské Písnici.

Tadeáš Bělík
tadeas.belik@mediaform.cz

Počet příspěvků: 1074

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se