registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Elektrokoloběžky

Autor Zpráva

Horydoly Open

avatar
24.5.2022 09:52

Elektrokoloběžky

Segway-Ninebot představuje své nejvýkonnější a nejmodernější produkty

Značka Segway-Ninebot je dlouhodobě lídrem na trhu s elektrickými koloběžkami. V reakci na měnící se potřeby zákazníků rozšiřuje své produktové portfolio. Představením důmyslnějších funkcí, nápaditějšího designu a nových technologií, které u výrobků Segway-Ninebot dosud nebyly k vidění, upevňuje své dominantní postavení v oblasti elektromobility. Uvedení na trh zahrnuje novou sérii Ninebot KickScooter D a dvě prémiové řady pod značkou Segway: Segway Kickscooter P a Segway KickScooter GT.

Ninebot KickScooter D: Ekonomická jízda

Nová řada elektrokoloběžek Ninebot D zahrnuje tři modely šité na míru široké skupině zákazníků. KickScootery D18E, D28E a D38E, u kterých číslo v názvu odkazuje na dojezd každého modelu, se liší výkonem, stoupavostí, kapacitou baterie a dobou nabíjení. Jezdí na 10palcových nafukovacích kolech s vylepšenou protiskluzovou úpravou pro lepší přilnavost a komfortnější zážitek. O bezpečnost se stará dvojitý brzdový systém, elektronická brzda vpředu a bubnová brzda vzadu. Řada Ninebot D je doposud nejdostupnější koloběžkou pro dospělé od společnosti Segway-Ninebot! 

Ve stejném barevném schématu jako řada Ninebot D, svěží červené a černé, představíme také verzi pro mladé: Ninebot ZING C15E.

Série P – hi-end městských elektrokoloběžek

Segway KickScooter P65 nabízí dojezd až 65 kilometrů, má speciálně navržené 10,5palcové pneumatiky se samo opravnou vrstvou SegPower CrossSeason zajišťující lepší přilnavost k povrchu za jakýchkoliv povětrnostních podmínek. Rovněž má dva brzdové systémy; přední kotoučová brzda a elektronická brzda na zadním kole. Dokonalý požitek z jízdy zajišťuje zadní náhon se silným motorem s vysokou účinností o výkonu 500 W. Elektrokoloběžka má celou řadu chytrých funkcí, například technologii NFC, která mimo jiné umožňuje zamknout/odemknout KickScooter pomocí smartphonu, který si navíc můžete nabít skrze palubní USB port. Přehledný velký displej a ovládání inspirované u motorek výrazně zlepšují komfort. Segway Kickscooter P65 má také špičkový integrovaný design světel nabízející poprvé ukazatele směru!

Segway KickScooter P100S má působivý dojezd 100 km na jedno nabití. Může se pochlubit 10,5palcovými protiskluzovými samo opravnými pneumatikami SegPower CrossSeason. Díky gelové vrstvě uvnitř pneumatik se minimalizuje riziko propíchnutí. Navíc má sofistikované odpružení přední a zadní nápravy, dvouramenné zavěšení a tři brzdové systémy (přední kolo: kotoučová brzda / zadní kolo: kotoučová a elektronická brzda. Tato nově vyvinutá podvozková platforma zajistí hladší a bezpečnější jízdu. Pohon zadní nápravy zajišťuje vysoce výkonný 800W motor. Všechny chytré funkce, jako je technologie NFC pro odemykání/zamykání, vestavěné ukazatele směru, velký „motorkový“ displej s nabíjecím USB portem a mnoho dalšího se kombinují a vytvářejí tak skvělý zážitek z jízdy.

Série GT představuje to nejlepší a definuje městský/terénní crossover

Segway KickScooter GT1E posouvá jízdu na elektrokoloběžce na novou úroveň. Převratný design, zcela přepracované ovládací prvky, které posunují elektrokoloběžku směrem s motorkám a kompletně nově navržená plně odpružená platforma s hydraulickými nastavitelnými tlumiči, pohonem zadních kol s motorem o výkonu neskutečných 1500 W poskytuje naprosto ultimátní jízdní zážitek.  Povolenou maximální rychlostí 25 km/h zdolá GT1E vzdálenost 70 km. Užitečné zatížení je 150 kg a o brzdění se postarají kotoučové brzdy na obou kolech. Mohutné, vzduchem huštěné 11palcové bezdušové pneumatiky s vrstvou gelu zásadně snižující riziko propíchnutí. Vestavěné ukazatele směru, plnobarevná LED palubní deska, řídítka s ovládacími prvky po vzoru motorek, USB nabíjení telefonu a mnohem více. To vše ztělesňuje to nejlepší, co si můžete od elektrokoloběžky přát!

Stručně řečeno, Segway KickScooter GT2E s dojezdem až 90 km je nejvýkonnější a nejpokročilejší elektrokoloběžka, která kdy byla uvedena na trh. S brutálním výkonem 3000 W dosahuje zrychlení z nuly na 48 km/h za méně než čtyři sekundy. Maximální rychlost dosahuje neuvěřitelných 70 km/h. Duální motory umožňují snazší ovládání díky Segway Dynamic Traction Control (STDC) a umocňují pocit síly s notnou dávkou adrenalinu.  Podvozek s nastavitelným hydraulickým tlumením a vysoká světlost dodávají maximální pocit jistoty. Užitečné zatížení je 150 kg. Tři brzdy – dvojité kotoučové brzdy na obou kolech a elektronická brzda pak ztrojnásobují bezpečnost. Nabízí rovněž vestavěné směrovky a průhlednou palubní desku PM OLED poprvé na světě použitou na koloběžkách a řidítka s ovládacími prvky po vzoru motorek. Tento stroj můžete využit na soukromých pozemcích a cestách mimo veřejné komunikace.

Nové příslušenství

Kromě nových produktových řad představujeme velmi speciální příslušenství: Bezdrátové směrovky s jedinečným designem pro zvýšení vaší bezpečnosti na silnici. Ukazatele směru lze umístit na přední i zadní část KickScooteru a jsou kompatibilní s většinou koloběžek řady Segway-Ninebot dostupných na trhu. Jsou ideální pro větší bezpečnost provozu při používání na veřejných komunikacích.

Již brzy: Nový model elektrického skútru

Segway-Ninebot nabízí čtyři modely chytrých eScooterů a eMopedů v kategorii. Ve druhé polovině roku zahájíme prodej v České republice a na Slovensku jako součást našeho ambiciózního plánu evropské expanze. Kromě toho ke konci roku uvedeme na trh nový model v kategorii L3e s ještě více chytrými funkcemi, které poskytují bezkonkurenční uživatelský zážitek. Další informace již brzy!

Ve 2. čtvrtletí bude řada Ninebot KickScooter D k dispozici pro předobjednávku v internetovém obchodě segway-store.cz již v březnu. Ve 2. čtvrtletí spatří trh první model řady GT, a to Segway KickScooter GT1E. Modely P65 a GT2E budou následně uvedeny na trh začátkem 3. čtvrtletí, přičemž model P100S bude uveden na trh ve 4. čtvrtletí. 

Specifikace produktů, ceny a maloobchodní dostupnost produktů na evropském trhu se mohou v jednotlivých zemích mírně lišit. Více se dozvíte na našich oficiálních stránkách: www.segway.com

Josephine Petruccelli

Počet příspěvků: 301

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se