registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Bořeň

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
13.7.2020 11:58

Re: Bořeň - sever

Já tam lezl ještě Bivakový komín (trojka, ale smrt v očích) a Bivakový komín (pětka s těžkým oblezem vklíněného šutru, který se mi nepodařilo solidně zajistit), východní Necky 5+ (napoprvé před mnoha lety to bylo na prvním o strach na rezaticích, nedávno napodruhé už to bylo o rozkroku, který jsem sotva dal i na druhém), Východní hřebenovku max 4 (výlet na mnoho délek s mnoha variantami), moc se mi líbila Smyčková 5-  a Šikmá 4 na Polední pilíř (položené, skoro vše po vlastním), docela těžký se mi zdál Skútr 6 a o něco lehčí a hezčí Metla 6 (klasická cesta po hřbetě pilíře dvouspárou).

Hnusné do bylo vpravo od Poledního pilíře na Biskupské stolici. Lezl jsem tam dvě cesty Papežská a Dělící okolo čtyřky - místy lámavé, orientačně nejasné, hákoval jsem tam na vlastním, abych se vůbec dostal nahoru.

No nevím, jestli jsem Ti pomohl :-)

Kuba Turek
Počet příspěvků: 1074

Horydoly Open

avatar
13.7.2020 11:43

Bořeň

Cau kluci,  

co byste vicedelekovyho na Severni Borni doporucili? Lezli jsme Dvojsparu a tu Starou cestu (Hrebenovku) vedle. Klidne to muze byt tochu tezsi, ale asi ne o moc. Jeste se nabizi Znama a Neznama, ty ostatni cesty slibuji, ze to budou potencialne slusny narezy, viz napr. diskuze zde: http://www.lezec.cz/cesta.php?key=28304 a zde: http://www.lezec.cz/cesta.php?key=28304
 
Spalkova nebo Hlavni kuloar?
 
Diky,
Ctirad
 
P.S. Priprava na hory ...
Počet příspěvků: 313

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se