registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Tiskový mluvčí / tisková mluvčí

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
19.4.2024 12:00

ČSK media - změny na PR pozicích

Zdravím vás po zimní vodácké pauze a věřím, že se těšíte, až zase vyrazíte k divoké či klidné vodě  Ráda bych vám před startem letošní olympijské sezony sdělila pár novinek ohledně mediální komunikace a jejího dalšího fungování ze strany ČSK. 

V tomto roce dochází ke změnám na PR pozicích jednotlivých sekcí ČSK. Vše, co se týká vodního slalomu, můžete nově komunikovat s Karolínou Paloudovou (mail: paloudova@kanoe.cz, tel.: +420 774 086 205). Sekci rychlostní kanoistiky po PR stránce povede Petra Ivánková (mail: ivankova.p@gmail.com, tel.: +420 734 707 177). 

Ohlasy českých reprezentantů a reprezentantek po závodech, fotogalerie, případně videa či odkazy na články uveřejněné na kanoe.cz vám kolegyně budou zasílat prostřednictvím již existující whatsappové skupiny „ČSK-media“. Věříme, že díky tomu se k vám požadované materiály dostanou tím nejrychlejším možným způsobem. V případě vašeho zájmu o přidání do této skupiny mě neváhejte kontaktovat na e-mailu hrbackova@czechcanoe.cz

Tiskové zprávy ze všech závodů e-mailem již zasílat nebudeme, tato hromadná komunikace však bude zachována pro jiné účely (vyhlášení Kanoisty roku, pozvánka na tiskovou konferenci apod.). Veškeré zprávy ze závodů budou publikovány na kanoe.cz, dění můžete sledovat také na sociálních sítích @czechcanoe a @rychlostnikanoistika. Pokud máte jakékoliv dotazy či prosby ohledně nově nastaveného fungování, neváhejte mě kontaktovat. 

Závěrem bych vám chtěla poděkovat za příjemnou spolupráci v posledních letech a věřím, že se v budoucnu setkáme – ať už v Troji, nebo třeba i na jiných sportovištích.  

Anna Hrbáčková
hrbackova@czechcanoe.cz

Počet příspěvků: 1075

Horydoly

avatar
23.12.2020 14:51

Tiskový mluvčí / tisková mluvčí

S koncem roku předává žezlo komunikace jménem společnosti Air France - KLM Lidija Erlebachová kolegyni Martině Vokrouhlíkové. 

tel.: 734 572 971
Počet příspěvků: 1075

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se