registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Neckermann

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
24.9.2019 00:14

Situace ohledně úpadku Thomas Cook Group

Během víkendu ve Velké Británii selhala jednání o plánované rekapitalizaci společnosti Thomas Cook Group plc., která oficiálně vstoupila do stavu likvidace. Insolvence se nedotýká Thomas Cook, s.r.o. Společnost Thomas Cook s.r.o. vystupující pod obchodním názvem Neckermann Cestovní kancelář je, jakožto dceřiná společnost tohoto koncernu, nucena zastavit veškerý prodej jak vlastních zájezdů a pobytů, tak zájezdů a pobytů z koncernu skupiny Thomas Cook Group a dalších tour operátorů.

Cestovní kancelář Neckermann je stále v provozu a stará se o své klienty, kteří se aktuálně nacházejí v zahraničí. K dnešnímu dni se v zahraniční nachází asi 1100 českých klientů CK Neckermann. O tyto klienty bude postaráno a je zajištěn jejich bezpečný návrat do České republiky jejich plánovaným letem.

Vzhledem k nejistotě a možným rizikům pro zákazníky, kterou na trhu cestovního ruchu oznámení o úpadku Thomas Cook Group plc. vneslo, nelze však vyloučit rušení některých již zakoupených zájezdů v nadcházejících dnech. V takovém případě se na dotčené klienty budou vztahovat běžné Všeobecné obchodní podmínky a bude jim vrácena celá suma za zaplacený zájezd zpět.

Provoz divize Business Travel zůstává nedotčen.

Vedení mateřské společnosti Thomas Cook Touristik Gmbh nyní pracuje spolu s vedením Thomas Cook s.r.o. na plánech restrukturalizace společnosti a znovuobnovení plného provozu cestovní kanceláře.

Jan Šrámek
Head of Marketing & PR

Počet příspěvků: 1075

Horydoly Open

avatar
15.11.2013 02:44

Neckermann

Začal prodej first minute zájezdů na léto 2014

Lidé vnímají výhody včasného nákupu, tato možnost je tak stále oblíbenější

Léto sotva skončilo a cestovní kanceláře již nabízejí zájezdy na příští sezonu. Takzvané first minute či first moment zájezdy jsou mezi klienty čím dál oblíbenější. „Lidé si ve stále větší míře uvědomují, že dovolenou opravdu podle svých představ stráví pouze tehdy, pokud si ji rezervují s dostatečným předstihem. Čekat s výběrem na poslední chvíli se příliš nevyplácí, neboť last minute nabídky bývají pravidelně synonymem pro výprodej toho, kam se nikomu moc nechce.,“ říká Veronika Řičařová, specialistka na letní dovolenou z cestovní kanceláře Neckermann. Nejde jen o výběr z dosud nepřebrané palety termínů a lokalit, ale také například o velikost a vybavení pokoje.

Například ty prostorné jsou vyprodané vždy jako první. Jsou totiž nejvhodnější pro rodiny s dětmi, které nabídku first minute vyhledávají především. „Lidé plánující dovolenou s dětmi oceňují nejen šíři nabídky, ale také nezanedbatelnou slevu z ceny zájezdu, kterou včasný výběr přináší“ vysvětluje Řičařová a pokračuje: „Právě pro tyto naše věrné klienty jsme letos již v říjnu připravili překvapení: speciální katalog s výběrem 35 nejoblíbenějších hotelů. Rodiny se do nich často znovu a znovu vracejí, jejich kapacity tak bývají vyprodány jako první.“ Kompletní nabídka zájezdů na léto 2014 je na internetu k dispozici ode dneška a tištěný katalog bude distribuován v první půlce listopadu.

Cestovní kanceláře samozřejmě podporují zájem klientů množstvím různých akcí každoročně. „Například naše kancelář má nyní v  nabídce propracovaný systém různých bonusů. Oblíbená je možnost až 2 dětí zdarma, pro něž navíc lze získat pěkný dárek. Dále jsou to až 2 noci pobytu zdarma, sleva za včasnou rezervaci dosahující i 30 procent, nebo bonus až 2 000 korun,“ vyjmenovává Řičařová. V neposlední řadě hraje důležitou roli pro nákup first minute i pozitivní psychologický efekt. „S krátícími se dny a klesající teplotou je jistě příjemné naplánovat si letní dovolenou, aby se člověk měl na co těšit a zima lépe ubíhala,“ uzavírá Řičařová.

Jan Klindera - PR Manager, www.ckneckermann.cz

 

Počet příspěvků: 313

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se