registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Orea

Autor Zpráva

Horydoly Open

avatar
31.7.2019 10:49

Re: Orea

Dovolenou v tuzemsku loni strávilo skoro 8 miliónů Čechů

Více než 5 miliónů Čechů vyrazilo loni na dovolenou do zahraničí, ale stále více lidí tráví volno i v tuzemsku. Za příjemným zážitkem není nutné mířit daleko, Česká republika nabízí plno zajímavých míst k vyžití. Kvalita služeb se rapidně mění, a je to i díky tomu, že Češi poznávají úroveň služeb v zahraničí a vyžadují ji i doma. O destinace s malebnou přírodou a zároveň špičkovým servisem rozhodně není nouze.

V posledním době bývají novým trendem kratší dovolené a prodloužené víkendy. Češi si začínají uvědomovat nezbytnost odpočinku a péče o vlastní tělo. Víkendy trávené na chalupě pomalu ustupují výletům do přírody po nejrůznějších částech země a wellness pobytům, kde je o člověka maximálně postaráno. Za příjemným odpočinkem a novými zážitky rozhodně není třeba vážit dalekou cestu do zahraničí, ale stačí se porozhlédnout po mapě naší republiky.

Jedno z oblíbených zimních a letních středisek je Špindlerův Mlýn, který se nachází v samotném srdci Krkonoš. Se svou úchvatnou krajinou je zároveň křižovatkou rozsáhlých turistických tras, které jsou ideální kombinací pro milovníky přírody. Zdejší panenská příroda ukrývá například nejen nejvyšší horu republiky, ale i vodopád, který je se svými úctyhodnými 148 metry nejvyšším v zemi, dále netknuté kamenné útvary, kaskády či rašeliniště.

OREA Resort Horal

Nárůst oblíbenosti a zároveň návštěvnosti zaznamenávají i gastronomická a ubytovací zařízení, která se nachází v turisticky oblíbených destinacích. „Zájem turistů s sebou přináší zároveň i motivaci ke stále kvalitnějším zákaznickým službám a širším možnostem. Úroveň hotelových služeb se musí vyrovnat zahraničním konkurenčním destinacím,“vysvětluje Marián Novotný, ředitel OREA Resortu Horal ve Špindlerově Mlýně.

Hotelovou síť OREA Hotels & Resorts a její ubytovací kapacity můžeme nalézt po celé České republice včetně Krkonoš. OREA v loňském roce zahájila rozsáhlé modernizace všech svých hotelů. Novou tvář už dostaly například OREA Resort Horizont na Šumavě nebo Hotel Pyramida v Praze a revitalizace čeká také Resort Devět skal na Vysočině a brněnský OREA Hotel Voroněž.

Na OREA Resortu Horal právě končí rozsáhlá rekonstrukce a od začátku srpna se můžete těšit na nové Deluxe pokoje, zarezervovat letní pobyt si můžete již dnes. Nový design vytvořila přední česká návrhářka, Barbora Škorpilová. Horal se pyšní nejlepším panoramatickým výhledem z hotelové restaurace ve Špindlerově Mlýně. Nové pokoje, designová restaurace, která nabízí nevšední gastronomický zážitek a v neposlední řadě bohatý animační program pro děti, je ideálním místem pro prodloužený víkend či dovolenou. Od druhé poloviny prosince bude navíc po rozsáhlé rekonstrukci k dispozici luxusní wellness s bazénem, saunami, parní lázní, tepidáriem a whirlpoolem a také nová obří dětská herna.

OREA neinvestuje jenom do hardwaru, ale nemalé finanční prostředky vložila taktéž do nových technologií a lidského kapitálu, bez kterého by služby v tomto sektoru nemohly existovat. Plánuje také u svých hotelů zavedení systému otevírání dveří pomocí mobilního telefonu.

Na pražské Pyramidě vás na recepci uvítá robot Pepper, který vám poskytne informace o hotelu a jeho službách a doporučí vám, kterou restauraci v okolí stojí za to navštívit nebo kam zajít za zábavou.

Dovolená u moře je v mnoha případech nenahraditelná, ale k načerpání energie mnohdy stačí pár hodin jízdy, po kterých si vychutnáte odpočinek v malebných koutech naší země. Zdejší poklidná příroda působí na člověka především po úprku z přelidněného města jako balzám na duši. Tolik vzácný klid a možnost načerpání nové pozitivní energie je pro mnohé velkým lákadlem. Je na každém, jestli si sbalí batoh a trekingové hole a vyrazí na výšlap, nebo za pomocí dronu prozkoumá dostupná místa z ptačí perspektivy, či jestli se vydá čistě za odpočinkem. Naše země oplývá nekonečnými příležitostmi, jak strávit volný čas a naplno si ho užít, stačí si jen vybrat směr a vyrazit. 

Adéla Hansen
a.hansen@omnimedia.cz 

Počet příspěvků: 309

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se