registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Štvavý článek

Autor Zpráva

Kuba Turek

avatar
17.3.2020 22:04

Re: Štvavý článek

Zdravím,
politickému provozu se obvykle nevěnujeme, pokud se netýká přímo cestovního ruchu. Obecným politickým otázkám se ale programově nevyhýbáme. Nepublikujeme však soukromé názory, ale podepsané, argumentované komentáře nebo glosy. Toto je jeden z nich.

Jenom bych si pro příště vyprosil ohavné termíny, které nefér používáte. Není to štvavý článek a nevíte, odkud vítr vane.

S pozdravem

Počet příspěvků: 89

Horydoly Open

avatar
17.3.2020 22:00

Re: Štvavý článek

Zdravím,

chyba je v tom, že pod pojmem horydoly atd. si nepředstavuji soukromé názory na politiku asi takhle: povedu chovatelský web např. ifauna, tak se věnuji chovatelství a ne politice - nic víc, nic míň - ještě jednou uvádím, že nejsem volič ani jednoh, ale asi vím, odkud vítr vane, takže....

--
zdravím Kerry
Počet příspěvků: 309

Kuba Turek

avatar
17.3.2020 21:57

Re: Štvavý článek

Dobrý den Kerry,
děkuji za upřímný e-mail.

Zřejmě máte na mysli tuto glosu: https://www.horydoly.cz/zdravi/paneboze-za-co-nas-trestaji-koblihy.html V čem se prosím mýlím a kde jsem udělal faktickou chybu?
 
Co prosím považujete za další "štvavé články"?

Jenom si dovolím poznámku na závěr: Vás slovník jsem naposledy zaznamenal v roce 1989, když komunisté mluvili, psali či vysílali cokoliv o svobodné zahraniční žurnalistice. Potom další třicet let už nikdy.  A to jsme skoro sousedé :-) Narodil jsem se, žil a pracoval okolo Slavkovského lesa - v Chebu, Sokolově, Mariánských Lázních, na Pomezí, v Karlových Varech, Březové u Sokolova.

S pozdravem

Počet příspěvků: 89

Horydoly Open

avatar
17.3.2020 21:56

Štvavý článek

Zdravím, 

rád jsem vás četl, ale po několikerém štvavém článku proti prezidentovi a premiérovi pochybuji o vaší solidnosti. Myslel jsem, že jste outdoor server a ne politický. Není to od vás vůbec hezké a to nejsem jejich volič.
--
zdravím Kerry

mobil 722498812

zde jsou moje stránky
http://kerry.euweb.cz
prohlédněte si mé fotky
http://kerryhell666.rajce.idnes.cz/
zde něco zdravého na zub
https://www.zbastito.cz/o-nas
koukněte na ubytování v Bečově nad Teplou
http://mlsny-medved.com/rubriky/ubytovani
Počet příspěvků: 309

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se