registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

I koloběžky potřebují Design(blok)

Autor Zpráva

Horydoly Open

avatar
27.9.2012 11:36

Re: I koloběžky potřebují Design(blok)

Počet příspěvků: 309

Horydoly Open

avatar
27.9.2012 11:30

I koloběžky potřebují Design(blok)

 

Úspěšná česká značka koloběžek Yedoo ukáže na designérské přehlídce Designblok 2012, jak důležitý je design při budování a posilování značky. Nové modely koloběžek Yedoo v jedinečném urbanistickém stylu si návštěvníci akce budou moci prohlédnout v takzvané Laboratoři současného designu, která se nachází v Openstudiu ve Šporkovském paláci v Hybernské ulici.

 

Nová kolekce městských koloběžek Yedoo pro dospělé, která se na trhu objeví během roku 2013, vznikala v těsné spolupráci s produktovými designéry. Nový urbanistický design koloběžek plně koresponduje s prostředím, pro které jsou koloběžky primárně určeny. Město, svým ztvárněním, připomíná také samotná expozice. Do ostrých geometrických linií stánku se promítají i polygonální tvary loga Yedoo.

 

Dan Pilát, šéf značky Yedoo k záměru vystavovat produkty Yedoo na přehlídce designu říká: „Koloběžkami žijeme více než 15 let, abychom se odlišili od konkurence, začali jsme budovat značku. Od té doby jsou grafičtí a průmysloví designéři neoddělitelnou součástí našeho týmu. Výsledky této plodné spolupráce představíme poprvé na Designbloku 2012.”

 

YEDOO DESIGN MANIA

V rámci prezentace produktů Yedoo na přehlídce současného designu oslovila značka Yedoo šest českých designérů a výtvarníků, aby přetvořili současný sériově vyráběný model koloběžky Yedoo, podle své vize a to bez jakéhokoli omezení. Designérka společnosti Lasvit Petra Krausová koloběžku Yedoo například ozdobila zářivě zlatými pásy, výtvarnice Kateřina Pilátová ji zase oděla do pestrých látek.

 

Výstava umělecky ztvárněných koloběžek Yedoo v pojetí Jakuba Berdycha, MaComiXe (Marka Černého), Lukáše Kuby a dalších bude slavnostně zahájena v úterý 2. října v 19.00 hod. v Openstudiu – Šporkovský palác, Hybernská 5, Praha 1.

 

VÁCLAVÁKEM NA KOLOBĚŽCE 

Lidé si budou moci jízdu na koloběžkách Yedoo vyzkoušet v neděli 7. října přímo na Václavském náměstí, kde se v rámci akce Václavákem na koloběžce uskuteční také koloběžkové závody. Pro zájemce budou k dispozici koloběžky pro děti i dospělé z půjčovny koloběžek Yedoo, kterou najdete od 10.00 do 17.00 hodin v horní části Václavského náměstí. Akce je součástí doprovodného programu designové přehlídky Designblok 2012.

Vendula Kosíková

Počet příspěvků: 309

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se