registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Sportovní klub vozíčkářů Praha

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
28.7.2017 01:37

Re: Sportovní klub vozíčkářů Praha

Tématem těchto dnů je státní nepodpora sportu hendikepovaných. Mnoho našich kamarádů, zejména ve výkonnostních sportovních odvětvích, je frustrováno srovnáním podpory sportu, kterou dostávají od státu čeští hendikepovaní sportovci a sportovci v jiných (ale srovnatelných) státech.

Na tomto místě se ale vždy snažím vidět věci pozitivně, a tak jsem rád, že mohu opět napsat, že jsem hrdý na naši organizaci. Daří se nám společně rozvíjet jak rekreační sporty, tak sporty, které přinášejí medaile. Bronzové přivezli v posledních dnech stolní tenisté z MČR a stříbro a bronz orienťáci dokonce z mistrovství světa. Na nejcennější získatelné kovy v tomto ne příliš rozšířeném sportu dosáhli paradoxně sportovci, kteří podle oficiálních kritérií MŠMT nejsou ani aktivními, neboť nejsme schopni zpětně doložit všechny jejich individuální tréninky.

To, co se nám daří v SKV Praha, je zásluhou vás všech - našich členů, podporovatelů i fanoušků. Vaše podpora je zavazující, velké díky a krásné léto! 

Bohuslav Hůlka   Úspěch našich členů na MS v Trail-O

Velkého úspěchu dosáhla česká výprava na letošním mistrovství světa v Trail-O (disciplína orientačních závodů), které se konalo ve dnech 10.-15. července 2017 v Litvě. V individuálním závodě obsadila Jana Kosťová třetí místo, česká štafeta ve složení Pavel Dudík, Miroslav Špidlen a Jana Kosťová získala stříbro. V kategorii Open, určené sportovcům bez hendikepu, se Čechům v Litvě rovněž dařilo - ve štafetách se umístili na třetí příčce. Tento výsledek je jedním z historicky největších úspěchů české reprezentace v Trail-O. 

Spojenci sportovců na vozíku 


Půlka léta je za námi. Jak vypadají červencové výkonynašich Spojenců v číslech?

Srpen je před námi! Zaregistrujte se na www.spojenci.cz a využijte své letní sportovní aktivity pro dobrou věc. Kromě příspěvků za své sportovní výkony můžete podporovat i výkony našich sportovců na vozíku. Podpořit můžete třeba skvělé výkony naší nejlepší orienťačky Jany Kosťové (výzva Orienťácký bič).

Počet příspěvků: 1077

Horydoly

avatar
8.5.2017 23:11

Sportovní výzvy na všechny možné způsoby

Ukazuje se, že Vaše sportovní výzvy mohou mít nejrůznější podoby – kromě výzev jednotlivců můžete jako spojeneckou akci pojmout třeba společnou sportovní akci s přáteli: výlet na kole či sjíždění řeky. A co takhle sportovní výzva jako narozeninový dárek? Nebo byste chtěli podporovat přímo sportovní výkony nás, sportovců na vozíku? Inspirujte se v našem novém newsletteru! Sledujte naši facebookovou skupinu Spojenci sportovců na vozíku, kde najdete předsevzetí a výzvy ostatních Spojenců.

Dubnoví Spojenci v číslech:

  • 120x jste zapsali své výkony, ve kterých bylo 2731 sportovních jednotek
  • 30 padesátimetrových bazénů
  • 68 vyhraných setů
  • 1259 vyšplhaných čtyřmetrových tyčí
  • 1404 kilometrů - ať už na kole, pěšky, nordic walking nebo naboso
  • podpořili jste nás více než 7 tis. Kč, díky kterým budeme moci sportovat stejně jako Vy
Počet příspěvků: 1077

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se