registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Hannah

Autor Zpráva

Horydoly Open

avatar
28.2.2020 16:22

Hannah

Hannah: Jaká bude příští zima v outdooru?

Zimní sezóna se pomalu nachýlila ke svému konci. Ta letošní byla na sněhovou nadílku poměrně skoupá, a tak asi všichni nadšenci do zimních sportů doufají, že ta příští přinese lepší podmínky, aby si lyžování, skiaply a další outdoorové aktivity stihli dostatečně vychutnat. Česká outdoorová značka Hannah pro ně také připravila malou ochutnávku toho, jaké novinky je v zimní sezóně 2020/2021 čekají na poli outdoorového oblečení. „Příští zimní kolekce se ponese v duchu tlumených, zemitých barev, které odkazují k přírodním prvkům. Ruku v ruce s neustálým vývojem v segmentu outdoorového vybavení bude značka Hannah využívat také nových materiálů, jako jsou Primaloft a Resstex 10 000,“ uvádí Vladislav Žák, produktový specialista značky Hannah.

1. Inovativní materiály, abyste zůstali v suchu a teple

Teplo, sucho a dobrá termoregulace jsou klíčové faktory při zimních aktivitách. Díky nim si sport můžete užít naplno a předejít nepříjemným komplikacím, jako je zima a prochladnutí. Důležité jsou proto funkční materiály napříč všemi vrstvami. Vývoj v této oblasti jde neustále kupředu, a tak je možné vybírat z široké škály materiálů se stále lepšími vlastnostmi. Značka Hannah v příštím roce uvede na trh bundy s využitím materiálu Primaloft. „Primaloft je vysoce kvalitní funkční materiál, který zaručuje výbornou odolnost a také skvělou tepelnou izolaci. Na rozdíl od peří jsou jeho vlákna totiž vysoce vodoodpudivá, a tak neztrácí své vynikající termoizolační schopnosti. Výhodou je i jeho nízká hmotnost a stlačitelnost,“ uvádí Vladislav Žák. Nové bude také využití mikroporézní polyurethanové membrány Resstex 10 000, která zajišťuje nepromokavost a prodyšnost.

2. „For ME for US“

For ME for US je program značky Hannah, který je speciálně zaměřen na vnitřní uspořádání vybraných lyžařských bund. „For ME for US je naše novinka, program vyvinutý „námi pro vás“. Na základě výzkumu a také dlouholetých zkušeností jsme pečlivě vyhodnotili, co je doopravdy třeba mít s sebou na svahu a bez čeho se lyžaři neobejdou,“ uvádí Vladislav Žák. Vybrané modely lyžařských bund jsou tak navrženy maximálně efektivně a prakticky s vynecháním všech přebytečných prvků, jako jsou například kapsy na brýle, které lyžaři v převážné většině nosí na přilbě.

3. Bezpečnost na prvním místě

Obrovský důraz napříč outdoorovým vybavením je kladen na bezpečnost. Příznivci zimních sportů mohou volit z modelů lyžařských bund, u nichž bude použit vyhledávací systém Recco. „Systém Recco je ochranný lavinový systém, který pomáhá při vyhledávání osob v lavinách. Bundy jsou vhodné především pro ty, kteří vyráží do zahraničních středisek, a zejména pak pro ty, kteří vědí, že se nebudou pohybovat pouze na vyznačených sjezdovkách,“ upřesňuje Vladislav Žák.

4. Ve městě stylově i funkčně

Využití funkčních materiálů už není jen doménou sportovního oblečení, ale i městské módy. Ty nejlepší vlastnosti outdoorových materiálů jsou zde schovány ve stylových kouscích, díky kterým se budete ve městě cítit komfortně a zároveň vypadat trendy. „Značka Hannah bude v příští sezóně v městské kolekci využívat membránu Resstex 5 000, která je běžně používaná do lyžařských bund. Velkým trendem v oblasti městské módy pak budou dámské a dívčí oversize kabáty,“ zakončuje Vladislav Žák.

Alena Mařasová
marasova@know.cz

Počet příspěvků: 309

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se