registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Matrei in Osttirol - Lublass

Autor Zpráva

Horydoly Open

avatar
3.4.2012 23:56

Matrei in Osttirol - Lublass

Dobrý den pro přátele Alp,

jsme noví vlastníci rodinného panorama Gasthofu Lublass v Osttirol – 3 km od malebného městečka Matrei in Osttirol v resortu Národního parku Hohe Tauern – Grossglockner resort. Pocházíme z Čech, i náš personál hovoří česky.

Nabízíme Vám kompletní spolupráci v oblasti cestovního ruchu i skupinových sportovních aktivit. Hosty uvítáme celoročně, nejen v zimní či letní sezóně, neboť každý den tu má své kouzlo. Lyžařské skipasy jsou platné pro 44O km tratí nejen pro Matrei-Kals resort, ale také na ledovec Mölltal a italské středisko Sillian. Bezplatné parkovací plochy. Od jara do podzimu Alpy nabízí ideální aktivní dovolenou s možností malebných horských tůr,feraty, cyklotrasy, paragliding, rafting na řece Isel. V  okolí se nachází více jak šedesát „Třítisícovek“ pro milovníky alpinismu. Poloha Gasthofu při hlavním tahu na Itálii a Chorvatsko je lákavá i pro motoristy.

Ubytovací kapacita našeho Gasthofu je 39-49 osob, pizzerie nabízí až 44 míst (možnost využití jako uzavřeného prostoru pro školení či firemní akce), restaurace 55 míst. K dispozici je útulné rodinné Wellness a v létě venkovní bazén. Rozsáhlá slunná terasa poskytuje nezapomenutelný výhled na Matreiské údolí a panorama horských hřebenů. Každý pokoj má vyhrazené vlastní parkovací místo přímo u Gasthofu. Součástí Gasthofu je také rozsáhlá privátní parkovací pro 20 osobních vozů a 5 autobusů. Jsme připraveni obsloužit i projíždějící autobusy – možnost sprchy pro řidiče zajištěna.

Více informací najdete na: www.alpifantasy.com nebo www.lublass.com.

Rádi zodpovíme Vaše dotazy,

Rodina Kostohryzova

Kaltenhaus 21/1

Matrei in Osttirol, Tel: 0043 4875 6112

Mobil: 0043 660 488 9748-9

Počet příspěvků: 309

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se