registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Krkonoše na lyžích 2016/2017

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
31.3.2017 11:50

Snowend - seznam výher

1. hlavní cena: automobil Hyundai i20 (zapůjčení na rok)
2. cena: zájezd od Čedoku (Egypt pro 2 osoby, all inclusive)
3. cena: prodloužený víkend v apartmánu Rokytka Snowhouse pro 4 osoby – léto 2017
4. cena: sezónní skipas do Skiareálu Rokytnice nad Jizerou - zima 2017/2018
5. cena: lyže Rossignol Pursuit 200
6. cena: jízdní kolo Author
7. cena: prodloužený víkend v apartmánu Rokytka Snowhouse pro 2 osoby – léto 2017
8. cena: pánský lyžařský set LOAP (kalhoty + bunda)
9. cena: dámský lyžařský set LOAP (kalhoty + bunda)
10. cena: lahev R. Jelínek Bohemia Honey 3L
11. cena: lyžařská helma Toxic (černá)
12. cena: lyžařská helma Toxic (bílá)
13. – 32. cena: batoh LOAP Root
33. – 200. cena: poukazy na skipasy (sezóna 2017/2018), šátky a čepice LOAP, Hruškovice R. Jelínek, Metaxa, drobné dárky od obchodních partnerů skiareálu

Počet příspěvků: 1078

Horydoly

avatar
26.3.2017 15:48

KDO SI NA SNOWENDU V ROKYTNICI VYKOPE AUTO HYUNDAI?

Skiareál Rokytnice nad Jizerou vyhlašuje již druhý ročník netradičního soupeření o automobil značky Hyundai, zájezd od Čedoku a desítky dalších cen. Akce pod názvem SNOWEND se uskuteční na závěr sezóny, a to 2. dubna ve skiareálu Horní Domky.

 Každý zaregistrovaný soutěžící dostane lopatku a může si na ohraničené části sjezdovky vykopat ze sněhu nejrůznější hodnotné výhry. 

Adrenalinová záležitost SNOWEND je velkou výzvou pro všechny soutěživé lyžaře i nelyžaře. Prostor o rozměru až 200 x 100 metrů bude ohraničen páskou a za přísného dohledu rozhodčích bude všem registrovaným zájemcům dána hodina čistého času na hledání pokladů pod sněhovou pokrývkou. Vrstva bude samozřejmě odvislá od sněhových podmínek, ale počítá se minimálně s půlmetrem. Každý soutěžící dostane startovní číslo a lopatku, kterou může, ale nemusí použít na kopání. Vlastní náčiní nebo jiné pomůcky kromě zmíněné lopatky nejsou povoleny. Rozhodčí budou sledovat dodržování pravidel a předcházet potenciálním potyčkám při vykopávání tubusů. Ceny samotné budou uschovány a zataveny ve speciálních tubusech formou lístků s kódy. Teprve po skončení fáze hledání se soutěžící v rámci vyhlášení dozví, co se pod kterým kódem skrývá. Někdo může vyhrát oblečení značky Loap, kolo Author, lyže Rossignol, někdo třeba skipas a pouze jeden šťastlivec odjede zbrusu novým osobním automobilem Hyundai, který mu bude zapůjčen na dobu jednoho roku. Druhý nejúspěšnější hledač pokladů odjede na rodinnou dovolenou od cestovní kanceláře Čedok. 

Pozvánku doplňuje ředitel skiareálu Rokytnice nad Jizerou, Michal Kopecký: „Sněhu je dost a věříme, že vydrží, abychom měli poklad kam ukrýt. Rád bych pozval na tuto adrenalinovou zábavu všechny soutěživé lyžaře i nelyžaře, každého kdo se chce pobavit nebo potřebuje nové auto. Registrace online funguje od 9.3. do 1.4. Kdo nelyžuje a chce si pouze vykopat výhru, může se do závodu zaregistrovat za 300 Kč. Pro lyžaře, kteří chtějí spojit příjemné s užitečným, nabízíme zvýhodněné startovné ve výši 150 Kč. Stačí si v období od 9.3. do 1.4. zakoupit celodenní skipas online a startovné do Snowendu mají za polovic. Pro nesoutěžící přihlížející je pak na SNOWENDU připraven bohatý doprovodný program. No a my pak už v Rokytnici uložíme rolby a začneme zase chystat areál pro turisty, cyklisty a nadšené bikery.“ 

Program dne – Snowend 2.4. 2017

  • 10:00 - 17:00 - zábavný program pro celou rodinu

    • ledový bar se speciálními drinky, koncert DJ, show místní horské služby

    • hry a doprovodný program pro děti

  • 10:00 - 13:00 - registrace do soutěže

  • 13:00 - prezence soutěžních týmů

  • 14:30 - start soutěže SNOWEND 15:30 - ukončení soutěže

  • 15:30 - 16:30 - vyhlášení vítězů a předání cen

  • 16:00 - 17:00 - koncert skupiny MEGAPHONE

  • 17:00 - ukončení programu 

V Rokytnici se lyžuje denně od 8 do 16 hodin, v provozu je 17 km sjezdovek všech obtížností.

Více informací k akci Snowend na www.snowend.cz
Další informací k lyžování na hotline +420 733 733 053 nebo na info@skiroky.cz

Siareál Rokytnice nad Jizerou

Renata Balašová
media@skiroky.cz


Počet příspěvků: 1078

Horydoly

avatar
26.3.2017 15:43

ROZHOVOR Michal Kopecký

Skiareál Rokytnice nad Jizerou jako páté největší středisko v České republice uvedlo na lyžařský trh nový produkt Roky PASS – věrnostní program plný slev a výhod, které se budou moci čerpat v nově otevřených službách: gastro, ski servis a půjčovna nebo dětský koutek. Kromě toho se na kopce Lysé hory dostanou lyžaři i skibusem z Prahy a dalších lokalit. A jak vidí sezonu ředitel střediska Michal Kopecký? 

Kdy jste tedy letos v Rokytnici začali s výrobou technického sněhu?

Přesné datum je 26. listopad a od té doby průběžně dle plánu a hlavně podle klimatických podmínek jedeme na plný výkon. Proto je k dnešnímu dni již hotová levá strana areálu Horní Domky, což jsou sjezdovky Modrá, Slalomák na Zalomeném, Kapruny a Křížek.“ 

Co nového zaznamená v areálu lyžař?

Je toho opravdu hodně, první plus je online prodej skipasů se slevou, a k tomu se váže nový věrnostní program Roky PASS, což je v podstatě 15% sleva na nákup skipasu. Pokud se lyžař zaregistruje, získá tím formou Roky PASSu 5% slevu cash a 10% slevu v bodech. S body si poté může nakoupit se slevou třeba oběd v nové restauraci Černý potok (u dolní stanice LD Lysá Hora) nebo půjčit lyže značky Rossignol ve zbrusu nové půjčovně. Dále máme pro rodiny s dětmi službu hlídání formou školky. A pro ty, kteří nechtějí řídit auto, vypravujeme nově skibusy z Prahy a dalších lokalit včetně Polska.“ 

Více informací na www.skiroky.cz.

Renata Balašová
media@skiroky.cz

Počet příspěvků: 1078

Horydoly

avatar
26.3.2017 15:41

Jarní lyžování ve Špindlu

Špindlerův Mlýn hlásí výborné lyžařské podmínky. Na sjezdovkách leží 60 až 100 cm sněhu. Jedou lanovky ve Svatém Petru, na Hromovce a na Medvědíně a k tomu je v provozu dalších osm vleků. Lyžovačku můžete spojit i s kulturním zážitkem a v sobotu navštívit Ledárium. 

Ve Špindlerově Mlýně máme stále perfektní sněhové podmínky. V provozu je necelých dvaadvacet kilometrů sjezdovek a ještě do soboty mohou návštěvníci využít večerní lyžování na Hromovce, na nejdelší osvětlené sjezdovce v Čechách. V provozu je od 18 do 21 hodin," uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek s tím, že parkování je u lanovek zcela zdarma.

Skiareál přichystal od 20. března pro návštěvníky i akční jednodenní skipasy za pouhých 590 korun. Pobyt ve Špindlu si můžete zpestřit i netradičními zážitky. Otestovat můžete třeba kluziště v centru města nebo Fresh Track - ranní lyžování na čerstvě urolbované sjezdovce ještě před oficiálním otevřením sjezdovek s bohatou horskou snídaní v panoramatické restauraci. Nenechte si ujít ani návštěvu Špindlerovského Ledária. Ojedinělé klimatizované igloo stojí u horní stanice lanovky Na Pláních a nabízí výstavu ledových soch na téma Vivaldiho Čtvero ročních dob.

Více na www.skiareal.cz
Martina Voráčková

Počet příspěvků: 1078

Horydoly

avatar
26.3.2017 15:38

Čistý festival na sněhu

Do českých lyžařských areálů míří Čistý festival//na sněhu,
lidé tak mohou nově třídit odpady na sjezdovkách.
 

Úspěšný projekt Čistý festival, prostřednictvím kterého společnost EKO-KOM již 10 let zajišťuje třídění odpadů na letních festivalech, vyráží tento týden poprvé na české hory. Od následujícího víkendu až do konce zimy budou mít návštěvníci vybraných akcí v lyžařských areálech v celé České republice možnost třídit odpady a získat za to recyklované odměny. 

Lyžaři mohou třídit odpady do speciálních barevných košů 

Smyslem projektu Čistý festival//na sněhu je umožnit třídění odpadů lyžařům a účastníkům akcí v českých zimních areálech. V okolí sjezdovek budou po dobu konání akcí S ČT sport na vrchol a Soldiers umístěny speciálně vyrobené barevné koše na třídění plastů, papíru a plechovek. O ty se bude starat úklidová četa, která je bude svážet do velkoobjemových kontejnerů. Veškerý tříděný odpad pak z hor poputuje na dotřídění a bude recyklován. 

Motivací k třídění odpadů budou mít lyžaři hned několik. Hlídka projektu Čistý festival//na sněhu odmění silikonovým náramkem každého, koho přistihne při třídění do barevných košů. Náramek bude směnitelný za praktické zimní odměny vyrobené z recyklovaných surovin z tříděného odpadu. Kromě toho bude díky portálu Samosebou.cz lyžařům k dispozici vyhřívané posezení v upravených barevných kontejnerech s wi-fi připojením a nabíječkami. V neposlední řadě je velkou motivací k třídění odpadů úspora přírody a ochrana životního prostředí. 

Díky projektu Čistý festival lidé ročně vytřídí desítky tun odpadů 

Čistý festival//na sněhu navazuje na úspěšnou letní verzi projektu. Ten funguje s podporou portálu Samosebou.cz již od roku 2008 a umožňuje třídění odpadů v areálech letních hudebních festivalů. Do projektu je každoročně zapojeno 20 velkých českých akcí, mezi kterými nechybí Colours of Ostrava nebo Rock for People. Za 10 let trvání projektu vytřídili návštěvníci hudebních festivalů přesně 302 925 kilogramů plastů, papíru, skla a plechovek. 

Během letošní zimy se Čistý festival//na sněhu vydá na šest akcí do šesti českých pohoří v celé České republice: 

27. 1. – 29. 1. // Dolní Morava // Kralický Sněžník
10. 2. – 12. 2. // Klínovec // Krušné hory
24. 2. – 26. 2. // Karlov // Jeseníky
10. 3. – 12. 3. // Lipno // Šumava
24. 3. – 25. 3. // Deštné // Orlické hory
31. 3. – 2. 4. // Špindlerův Mlýn // Krkonoše 

Více informací najdete na internetové stránce: zimni.cistyfestival.cz

Počet příspěvků: 1078

Horydoly

avatar
9.3.2017 13:11

Re: Dětské závody ve Špindlu

Skicross dětí ve Špindlerově Mlýně s Pribináčkem

Počet příspěvků: 1078

Horydoly

avatar
9.3.2017 13:06

Dětské závody ve Špindlu

Skiareál ve Špindlu nabídne o víkendu závody pro děti, lyžování na manžestru a půl metru sněhu 

Ve Špindlerově Mlýně zima ještě nekončí. Pokud přemýšlíte, kam vyrazit o víkendu, je největší krkonošské středisko jasnou volbou. Na své si přijdou jak lyžaři a snowboardisté, tak i děti nebo příznivci nevšedních kulturních zážitků. Na sjezdovkách je téměř metr sněhu. 

„Počasí nám přeje a zima je ve Špindlu stále v plném proudu. Na sjezdovkách leží téměř metr sněhu. V provozu máme všech pět lanovek a deset vleků, návštěvníci mohou lyžovat na čtyřiadvaceti kilometrech sjezdovek nebo si užít večerní lyžování na Hromovce, což je nejdelší osvětlená sjezdovka v Čechách," uvedl ředitel Skiareálu Špindlerův Mlýn Čeněk Jílek s tím, že rodiny s dětmi by se o víkendu rozhodně neměly nechat ujít velkou sobotní akci Skicross s Pribináčkem. Jedná se o závod pro děti do patnácti let. „Na dojezdu červené sjezdovky ve Svatém Petru vyroste skicrossová trať a každý si tak bude moci vyzkoušet tuto olympijskou disciplínu. Na děti čeká samozřejmě spousta zábavy, cen i dobrot," doplnil Jílek.

Tradičně v pátek, sobotu i v neděli si pak můžete užít Fresh Track - fantastické ranní lyžování na čerstvě urolbované a prázdné sjezdovce zakončené bohatou horskou snídaní v panoramatické restauraci. Zalyžovat si na manžestru můžete ve Svatém Petru i na Medvědíně. Svůj pobyt si můžete zpestřit také návštěvou unikátního Špindlerovského Ledária u horní stanice lanovky Svatý Petr - Pláň. Zdarma tu uvidíte výstavu ledových soch na téma Vivaldiho Čtvero ročních dob. Již nyní si můžete zakoupit i vstupenky na koncert Marka Ztraceného, který se uskuteční v netradičních prostorách ledária již příští sobotu 18. března.

www.skiareal.cz 

Martina Voráčková

Počet příspěvků: 1078

Horydoly

avatar
24.2.2017 19:48

Vítkovice

První ročník SHRED VACATION se bude pyšnit vymazleným snowparkem

Pokud patříte mezi fanoušky zimních akcí na sněhu, rozhodně si nenechte ujít první ročník akce SHRED VACATION, kterou bude hostit K2 snowpark Vítkovice v Krkonoších. Druhý březnový víkend se zde ponese ve znamení snowboardingu a freestylového lyžování. To celé navíc v redneck stylu a za doprovodu Jägermeister DJs. Největší lahůdkou pak bude sobotní 6. ročník open snowboard jibbing contestu King of Jib 2017.

Třídenní program, který odstartuje v pátek 10. března, je určen naprosto všem vyznavačům snowboardingu a freeskiingu bez rozdílu věku, pohlaví a dosavadních zkušeností. Hlavním cílem organizátorů je především dopřát všem účastníkům akce luxusní třídenní poježdění ve 100% připraveném snowparku.

K2 snowpark nabídne nejrozmanitější setup letošní sezóny

V horní části snowparku bude vybudována tzv. „shred plaza“ obsahující několik překážek v setupu, který dovolí kreativně kombinovat všechny předvedené triky. Součástí setupu bude také Jagermeister tatra s barem a DJs přímo uprostřed dění, 8x3m wallride maringotka a sněžný pivní bar. Kromě zmiňované shred plaza sekce bude zbytek vítkovického snowparku normálně v provozu s nespočtem různých překážek, včetně pěti větších skoků v délkách 3-15 metrů.

V rámci třídenního programu se můžete těšit i na několik snb/freeski contestů, z nichž ten největší bude sobotní 6. ročník open snowboard jibbing contestu King of Jib 2017, který bude letos pod taktovkou hlavního partnera značky Horsefeathers s vypsaným prizemoney 15.000 Kč a věcnými cenami v hodnotě 50.000 Kč. V rámci denního programu budou probíhat vždy na vybraných překážkách foto/video shootingy pro všechny.

V rámci spolupráce s centrem Freestyle Kolbenka bude součástí programu také bezplatná výuka snowboardingu a freeski pro všechny zájemce z řad veřejnosti. Atraktivním sportovním programem to ale zdaleka nekončí. Páteční i sobotní večer bude totiž ve znamení Jagermeister afterparty, která bude probíhat v horní části snowparku. O to, že až do časných ranních hodin nepřestanete lovit hudební zážitky se postarají Djs Akvemen a N'zym.

Jestli si chcete užít vymazlený snowpark se speciálním setupem překážek, profesionální foto/video shootingy, denní i večerní public contesty a afterparty s DJs, označte si v kalendáři červeně termín 10. – 12. března 2017. Ten bude patřit 1. ročníku akce SHRED VACATION v K2 snowparku Vítkovice v Krkonoších.

FB event

https://www.facebook.com/events/1022913134519286/

 

Počet příspěvků: 1078

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se