registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Lodě na vodě: 238 modelů

Autor Zpráva

Kuba Turek

avatar
20.9.2018 15:06

Re: jarni vodacky veletrh

Dobrý den pane Grausi,

pokud víme, tak nic takového se nechystá. Na jaře se pravidelně konají veletrhy Lodě na vodě, ale ty se týkají spíš jachet. Příští rok bude 8.-10. března 2019. http://forboat.cz/

Čistě na vodácké sporty jsou zaměřené veletrhy Paddleexpo v Norimberku, kam se sjíždějí nejen Němci, ale u Rakušané, Italové a Češi. Letos se koná 5.-7. října 2018. https://paddleexpo.com/ 

Počet příspěvků: 91

Horydoly

avatar
20.9.2018 14:43

jarni vodacky veletrh

Dobry den 

Nasiel som clanok o jarnom vodackom veletrhu v Prahe. https://www.horydoly.cz/vodaci/jarni-vodacky-veletrh.html   Prosim bude sa takato akcia organizovat aj v roku 2019?     Dakujem za info.
S úctou
Regards

Jozef Graus
Pro-Yacht s.r.o.

Počet příspěvků: 1078

Horydoly Open

avatar
14.4.2012 17:31

Výstava Lodě na vodě zahájila svůj čtvrtý ročník dobrými skutky

Výstava Lodě na vodě zahájila svůj čtvrtý ročník dobrými skutky

Již čtvrtý ročník výstavy lodí, vodních sportů a lodního příslušenství Lodě na vodě 2012 si dal za cíl nejen podporu tohoto oboru v České republice, ale také konání dobra. Zahájení letošní výstavy bylo proto spojeno s dobročinnou dražbou ve prospěch občanského sdružení Dobrý skutek.

V rámci slavnostního večera, konaného na parníku Classic River, byla získána částka 70.192,- Kč! Až k takové výši se vyšplhal celkový výtěžek pro zmíněné sdružení pomáhající těm, kteří se ocitli ve složité životní situaci, díky dražbě jachtařské bundy Davida Křížka, fotoobrazu z jachtařského prostředí fotografky Martiny Barnetové, diamantového šperku od Lucie Křížkové (Váchové) a tenisové rakety Tomáše Berdycha.

Moderace nejen samotné dražby, ale i celého VIP večera, se ujal oblíbený moderátor rádia Impuls Vlasta Korec.

Získané finanční prostředky poputují v plné výši na pomoc dvojčátkům Šarlotce a Esterce Machalovým, kterým byla diagnostikovaná svalová atrofie. Jedenáctiměsíční holčičky se ve svém životě neobejdou bez speciálně upraveného zdravotního kočárku od dodavatele Otto Bock a nyní, díky iniciativě organizátora výstavy Lodě na vodě 2012 Promotýmu Praha a štědrých dražitelů, bude tolik potřebný kočárek jejich.

Všem, kteří přispěli, srdečně děkujeme!

Za tým občanského sdružení Dobrý skutek Lucie Křížková, patronka

Více informací o o.s. Dobrý skutek naleznete na adrese www.dobryskutek.cz

 

Počet příspěvků: 313

Horydoly Open

avatar
14.4.2012 17:29

Lodě na vodě: 238 modelů

Ve čtvrtek dne 12. dubna za přítomnosti starostky městské části Prahy 2 - Mgr. Jany Černochové, radního městské části Prahy 5 – Michala Šestáka, náměstka ministra dopravy Ing. Iva Tomana, MBA a významných představitelů Hlavního města Prahy, byl Asociací lodního průmyslu slavnostně zahájen již čtvrtý ročník výstavy lodí, vodních sportů, lodního příslušenství a dalších aktivit spojených s vodou a loděmi „LODĚ NA VOĎĚ 2012“.

Na výstavě je k vidění je 238 modelů lodí, a to jak na vodě, tak na souši, které prezentuje 107 vystavovatelů z ČR i zahraničí (Chorvatska, Maďarska, Polska, Rakouska, Slovenska).

Velký zájem vystavovatelů vedl organizátora k rozšíření výstavní plochy Rašínova nábřeží o protější břeh – Smíchovskou pláž. Propojení obou břehů je zajištěno přívozy, takže si návštěvníci užijí vodu se vším, co k ní patří.Mezi Železničním a Palackého mostem jsou k vidění nejnovější modely lodí, od malých sportovních člunů až po velké námořní plachetnice a luxusní motorové jachty.

Patronství nad výstavou LODĚ NA VODĚ 2012 převzal opět David Křížek – nejlepší současný český jachtař. Nedílnou součástí výstavy je atraktivní doprovodný program, který probíhá na břehu i na řece.

O víkendu na návštěvníky čeká řada doprovodných programů jako regatta závodních katamaránů, ukázky vodních sportů za lodí, moderovaná přehlídka lodí, exhibice 100leté plachetnice SVEA, exhibice Dračích lodí atd. Nechybí soutěže o hodnotné ceny.

Podrobné informace o výstavě, doprovodném programu, cenách vstupného a otevírací době výstavy jsou k dispozici na www.lodenavode.cz

Petr Kotek , manažer výstavy
petr.kotek@lodenavode.cz

Počet příspěvků: 313

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se