registrovat

Fórum Zpět na výpis diskuzí

Veletrhy v zahraničí

Autor Zpráva

Horydoly

avatar
13.11.2023 22:23

Vertical Pro

Dear friends of VERTICAL PRO,

we are thrilled to announce that we are in the final stages of preparation for this year's VERTICAL PRO, which opens its doors for the third time from November 24 to 25!

In today's newsletter, we provide you with information about the trade show‘s extensive supporting program!

The Fresh Air Manager from actoVent GmbH guarantees clean air quality in bouldering and climbing halls - find out more in this newsletter.

Enjoy reading and have a safe journey!
Your VERTICAL PRO Team

Supporting program highlights

VERTICAL PRO 2023 | hall overview

Expand your expert knowledge with our extensive supporting program and top-class specialist presentations! Here is a glimpse into our array of program highlights:

Attractive routes and boulders - the long-term recipe for success in climbing and bouldering halls
Featuring Nick Mammel (Managing Director of Urban Apes Climbing Halls), Peter Zeidelhack (Operations Manager of the Munich South Climbing Center and member of the DAV Federal Teaching Team for Route Setting), Christoph Gabrysch (Operations Manager of the Kempten Climbing Center and member of the DAV Federal Teaching Team for Route Setting), Björn Jockel (DAV Education Officer for Sports Climbing)
Presented by: Thomas Bucher, DAV Press spokesperson
Further program highlights from the DAV can be found here.

Significance and impact of TRBS 2121 on the field of ropes courses - IAPA e.V.
Speaker: Norbert Moser, VBG, Head of Prevention Field Sports & Working Group TRBS 2121, IAPA training team
Further program highlights from the IAPA can be found here.

The more environmentally friendly climbing gym - Idealism or practical reality?
With Colin Knowles (IFSC Europe Sustainability Commission), Dan French (Composite X, Tiphaine Lazard, Marketing Manager EP CLIMBING), Tim Mullens/Geert Voncken (Greenhold)

Setting adhesive hooks - Workshop
In addition to his presentation on stage, participants can learn how to set adhesive hooks using „best practice“ techniques. Workshop leader Gerhard Schaar from bolting.eu has already installed around 1,000 adhesive hooks and knows all the tips and tricks!

klettern Summit "Safety first"
An interview with Dörte Pietron (mountain and ski guide; head of the women's expedition squad of the German Alpine Club; head of PPE expertise training at Edelrid) and Daniel Gebel (Edelrid).
Further there will be discussions with Robert Jasper (extreme mountaineer and mountain guide) and Christoph Driever (Petzl)
Presented by: Ralph Stöhr

Fall protection reorganized - 5 years of TRBS, what have we gained?
Panel discussion presented by Prof. Dr. Marco Einhaus, TU Munich
With Sven Drangeid (FISAT), Norbert Moser (VBG) und Matthias Müller (AST GmbH & Co. KG)

Between safety posters and blame attribution - on our approach to human misconduct
Speaker: Sven Drangeid, FISAT

Slope and rock stabilization - a growing field of activity
Speaker: Carsten Beinhoff, SVLFG

Fall protection in use during vegetation fires from the perspective of a PPE instructor
Speaker: Markus Breithaupt, kletterspezialisten GmbH

Climbing trees in a changing climate, from the perspective of an instructor for SKT, tree care and tree inspections
Speaker: Markus Breithaupt, kletterspezialisten GmbH

Learn more about motor-assisted climbing aids for working at heights and rescue, route setting, live on-site podcasts, the famous Ninja Parcours Show, the IAPA Innovation Award and much more in our supporting program.

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
7.7.2022 17:38

Všechnu moc imaginaci! Česká sezóna v Drážďanech

U příležitosti českého předsednictví v Radě EU v roce 2022 pořádají Státní umělecké sbírky Drážďany (SKD) společně s Česko-německým fondem budoucnosti a ve spolupráci s různými projektovými partnery z České republiky a Německa v období od 24. června do 31. prosince 2022 umělecký festival s názvem „Všechnu moc imaginaci! Česká sezóna v Drážďanech“

Imaginace má přitom mnoho podob – může vytvářet utopie, měnit realitu, být antiautoritářská, subverzivní nebo poetická. To si uvědomovali již francouzští surrealisté před druhou světovou válkou. I její poslední představitel, český filmař, básník a výtvarník Jan Švankmajer pochopil, že imaginace definuje člověka. Jeho motto „Všechnu moc imaginaci!“ vystihuje fantaskně-lyrickou poetiku současných českých umělkyň a umělců, která se opírá o avantgardní tradici meziválečné umělecké tvorby. Odráží jedinečnost tehdejších výtvarných technik, vyznačujících se silným vizuálním jazykem a nespoutanou fantazií. 

Česká sezóna má čtyři programové body, v jejichž rámci se představí několik začínajících umělkyň a umělců i předních osobností současné české kulturní scény: od výstav, divadelních a filmových představení, koncertů, autorských čtení a uměleckých performancí až po audioprohlídky známých sbírek drážďanské Státní umělecké sbírky , interaktivní muzejní laboratoř pro hybridní umělecké akce (hybrid.skd.world) nebo kulturní chillout Česko-německého fondu budoucnosti. 

Frauenkirche

Programové body České sezóny: 

Relocated – sochařské instalace ve veřejném prostoru

od 24. června 2022 na náměstí Georg-Treu-Platz, Brühlově terase aj. 

Umělecké léto – divadlo, čtení, rozhovory, film a hudba

od 4. srpna 2022 v Japonském paláci, na náměstí Georg-Treu-Platz aj. 

Oáza imaginací – Česko-německý kulturní chillout

20.–21. srpna 2022 na náměstí Georg-Treu-Platz aj. 

Všechnu moc imaginaci! – výstava současného umění

od 11. listopadu 2022 v umělecké hale v Lipsiusbau aj. 

Jiří Fajt, manažer mezinárodních projektů Státních uměleckých sbírek Drážďany k tomu říká: „Chceme upozornit na mimořádné umělecké počiny českých umělkyň a umělců a zprostředkovat setkání uměleckých tvůrců a aktérů na mezinárodně viditelném poli. Těšíme se na rozmanitý program festivalu, který zaujme jak milovníky klasických uměleckohistorických témat, tak ty, kteří se rádi nechají unést experimentální kreativitou současného umění. Kromě toho vnímáme Českou sezónu jako nový formát, který bychom chtěli v příštích letech dále rozvíjet, abychom v Drážďanech etablovali kulturní setkání mezi Německem, Českou republikou, Polskem a dalšími zeměmi střední a východní Evropy v oblasti umění a kultury." 

„Skutečnost, že se tento umělecký festival může konat v Drážďanech, je také výrazem tradičně velké otevřenosti tohoto města vůči české kultuře a rozmanité česko-německé spolupráci na kulturní úrovni, která se zde v posledních 30 letech rozvíjela. S Českou sezónou toto vzájemné kulturní obohacení dosáhne nové úrovně. O to více nám záleželo na tom, abychom tuto rozmanitost proměnili v atraktivní kulturní nabídku, která sahá od vystoupení kultovních českých kapel po nejčerstvější česko-německé divadelní koprodukce," zdůrazňují Petra Ernstberger a Tomáš Jelínek, ředitelé Česko-německého fondu budoucnosti, který od roku 1998 podpořil zhruba 4 500 společných kulturních projektů Čechů a Němců.

Českou sezónu zahájí prezentace současných českých umělkyň a umělců ve veřejném prostoru pod názvem „Relocated“. V rámci venkovní výstavy mohou návštěvníci od 24. června 2022 objevovat sochy a instalace na náměstí Georg-Treu-Platz, Brühlově terase a na dalších místech Starého Města. Celkem bude představeno jedenáct děl, popř. skupinových děl sedmi umělkyň a umělců. Výstava propojuje tři generace současných českých umělkyň a umělců, kteří ve svých dílech posouvají, překrývají a proměňují tradiční významy a umělecké postupy.

Zastoupeni budou následující umělci: Čestmír Suška, František Skála a Michal Gabriel. Setkali se v rámci umělecké skupiny Tvrdohlaví, která se v 80. letech v Československu vynořila z šedi totalitní každodennosti a začala dobývat veřejný prostor svými svobodomyslnými uměleckými projekty. Skupina tehdy neměla jednotný umělecký jazyk, nejsilnějším pojítkem byla potřeba reagovat na všudypřítomná estetická klišé a názorovou cenzuru té doby. Po politickém převratu se každý z nich vydal svou vlastní cestou – Čestmír Suška (*1952 v Praze) zůstává dodnes věrný klasickým sochařským postupům a ve svých dílech přetváří zdánlivě nepotřebný odpad průmyslové doby v umění. František Skála (*1956 v Praze) na sebe upozornil širokou škálou uměleckých aktivit, ať už to byly instalace a objekty z nalezených přírodních a civilizačních předmětů, obrazy z neobvyklých přírodních pigmentů, knižní ilustrace s pohádkovou fantazií nebo jeho hudební talent, který uplatnil v několika kapelách. Michal Gabriel (*1960 v Praze) je považován za průkopníka nových postupů s digitálními technologiemi, aniž by se vzdal své fascinace figurou jako základním úkolem sochařské práce.

Milena Dopitová (*1963 ve Šternberku) vypráví o proměně města a problémech gentrifikace, přičemž banální motivy naší každodennosti provokativně zasazuje do neobvyklých souvislostí a vybízí k zamyšlení nad (ne)smyslem lidského konání. Sugestivní dílo Davida Černého (*1967 v Praze) se zabývá důležitými událostmi česko-německých dějin: Lobkovický palác na pražské Malé Straně, sídlo německého velvyslanectví, se stal útočištěm tisíců občanů NDR. Stovky odstavených trabantů zůstaly v té době v pražských ulicích jako němí svědkové nezlomné lidské vůle po svobodě.

Krištof Kintera (*1973 v Praze) je jedním z nejvýraznějších představitelů generace umělců, kteří si stále více uvědomují limity civilizačního pokroku a upozorňují na nedozírné důsledky lidské činnosti pro naše životní prostředí. Plýtvání a rostoucí spotřeba energie, kterými se Kintera ve své práci zabývá, jsou v přímém rozporu s udržitelným rozvojem. Jakub Nepraš (*1981 v Praze) se zabývá podobami a vzájemnými vztahy přírody v digitálním světě. Ve své práci rozkládá složité přírodní fenomény, jako je komunikace, paměť nebo dokonce evoluce, na jejich přirozené procesy. Tímto způsobem umělec ukazuje, jak jsou světy přírody a technologie propojeny. Objekty se stávají nositeli animovaných filmových sdělení. 

Albrechtsberg

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
17.11.2021 11:16

Coronavirus alert level applies across Baden-Württemberg from today onwards

Dear friends of VERTICAL PRO,

As expected, it has now become unavoidable. From today onwards, the coronavirus alert level applies to the whole of Baden-Württemberg.

This means that entry to VERTICAL PRO is only possible for visitors who conform with 2G rules, i.e. who are vaccinated or recovered – being tested is no longer sufficient in itself. The same applies to other areas of public life.

For more information about the warning system and alert level, see here: Corona information Baden-Württemberg

Please take these restrictions into serious consideration during your journey and carry your COVID certificate for proof of vaccination and/ or recovery with you at all times, as it will be required to enter the trade show.

We look forward to welcoming you in Friedrichshafen,
Your VERTICAL PRO TEAM
Počet příspěvků: 1067

Invillkib Invillkib

avatar
6.3.2021 01:27

Příspěvek byl smazán autorem

Počet příspěvků: 3

Invillkib Invillkib

avatar
5.3.2021 12:24

Příspěvek byl smazán autorem

Počet příspěvků: 3

sellBal sellBal

avatar
4.3.2021 05:47

Příspěvek byl smazán autorem

Počet příspěvků: 1

Horydoly

avatar
2.3.2021 20:50

ITB Berlin NOW Convention

Rethinking tourism

More than 200 leading international speakers representing airlines, the hotel and cruise industries as well as organisers will talk about the future of the tourism industry – Focus on marketing, destinations and sustainable travel at the global travel industry’s largest think tank – ITB CSR DAY is now a Sustainable Tourism Track - Full programme details and tickets for the virtual show are available online now.

The global travel industry’s largest think tank is also attracting leading opinion-formers and visionary minds to its virtual edition. In this challenging year, the programme of the ITB Berlin NOW Convention features experienced industry figures who will discuss their views on the industry’s future with participants in the event. From 9 to 12 March 2021, under this year’s heading ’Rethink, Regenerate, Restart – Tourism for a Better Normal’, more than 200 leading speakers from the international travel industry will be having their say. Among the more than 30 CEOs are Luuc Elzinga, CEO of Tiqets, Ed Bastian, CEO of Delta Airlines, Travis Pittmann, co-founder and CEO of TourRadar, Merja Taipaleenmäki, CEO of Citynomadi Ltd, Jan Sadowsky, CEO of Green Tiny Houses, and Brad Weber, president and CEO of Gray Line Wordwide, to name but a few. Speakers from around the world from not- so-familiar brands and backgrounds will offer food for thought and an alternative focus with their commitment and clever ideas. Visitors to the virtual edition can choose between sessions on key topics such as destinations, sustainable travel, marketing and travel sales and will benefit from wide-ranging and constructive input on the latest developments in the travel industry. For exhibitors, trade visitors and the media, participation in the ITB Berlin NOW Convention is included in the price of a ticket.  Full details of the programme of the ITB Berlin NOW Convention are available online.

On 9 March 2021 the speakers at the ITB Future Track will be casting their eyes to the future. Interviews with leading CEOs from every walk of the industry – including a morning keynote interview with Richard Holden, vice president, Product Management, Google – will give an up-to-the-minute and qualified view of the challenges the tourism industry is having to confront during the coronavirus pandemic. High-ranking representatives of Emirates, Air France KLM and Ryanair will have their say on the situation in the airline industry. The CEOs of the TUI Group and DER Touristik Group will each explain how tour operators can successfully emerge the crisis. Leading figures representing Hyatt, Accor and Deutsche Hospitality will outline solutions for the hotel industry. The CEOs of MSC Cruises, Celebrity Cruises and TUI Cruises will talk about the trends and challenges in the cruise market. Representatives of the Lufthansa Group will talk about aviation topics concerning the international tourism industry.

Liisa Kokkarinen, Sustainable Arctic Destination, Sustainable Travel Finland manager, Visit Finland, will talk about the comprhensive steps Finland is undertaking to become a carbon-neutral destination by 2035. Nick Careen, senior vice president, Airport Passenger Cargo and Security (APCS) IATA, Harry Sommer, CEO NCL, the Hon. Harry Theoharis, tourism minister of Greece, Virginia Messina, managing director of the WTTC, and Jose Filipe Torres, CEO of Bloom Consulting will discuss the political conditions, industry initiatives and health situation needed to help restart business after Covid-19.

Concepts and strategies for restarting business

On 10 March 2021 leading speakers at the ITB Marketing & Distribution Track will talk about the major shifts in the package tour market. In a keynote interview Nathan Blecharzyk, co-founder of Airbnb, CSO and chairman, Airbnb China, will talk about the future of his company in the face of current shifts in the tourism industry. Fabian Eberle, director of CZP Chalet Zermatt Peak, Dr. med. Jeffry Mc Cutchan, psychiatrist, psychotherapist and anxiety researcher, Erik Nissen Johansen, creative director and founder of Stylt Trampoli AB, and Jenny Southan, editor and founder of Globetrender, will examine changing attitudes in the luxury travel market and how hotel concepts can take the customer desire for attention and personal safety into account.

Together with Miguel Flecha, a VR expert from Accenture, Mateusz Mierzwinski, CEO and founder of LocalBini, Vladimir Varnavskii, founder and CEO of Vresorts, and Olaf Schlieper, innovation manager of the German National Tourism Board, will examine how VR applications can be used to promote destinations and attractions. In reply to three questions in nine minutes, Max C. Luscher, CEO Central & Northern Europe B&B Hotels will present an outlook for the budget hotel industy.

Also on 10 March 2021, a number of sessions in partnership with the German Business Travel Association (VDR) will examine how business travel can be restarted in these times of the Covid-19 pandemic. After a welcome speech by VDR general manager Hans-Ingo Biehl, the Business Travel programme will kick off with a discussion under the heading ’Business Travel: REthink, REbuild, RElevance – the Future of Meetings & Events’, which will look at the prospects for new business models, technology trends and their ramifications.

On 11 March 2021 at the ITB Destination Track, Matthias Beyer, managing director of mascontour GmbH, will explain why destination management must focus on resilience in the future. At the ITB Resilience Roundtable, Kenya’s Minister of Tourism and Wildlife the Hon. Najib Balala, Gloria Guevara Manzo, president and CEO of the WTTC, Bosnia and Herzegovina’s Minister of Foreign Trade and Economic Relations the Hon. Staša Košarac, and Dan Richards, CEO of Global Rescue, will talk about measures that have already been introduced, those being planned as well as their potential impact. Norbert Kettner, managing director of the Vienna Tourist Board and Miguel Angel Sanz Castedo, director general of Tourspain, will explain what has to be done to make sure tourism at a prime incoming destination like Vienna can successfully get back into gear. Participants in the discussion round including Otar Berishvili, Collective Development director of the Adjara Group, Nick Erkomaishvili, director and CEO of Explore Georgia, and John Wurderman, director of the Winery ’Peasant’s Tears’, can find out more about Georgia’s vibrant culture, from the mountain peaks to the Black Sea coast. In an interview, Patrick Andrae, co-founder and CEO of HomeToGo, will explain why he expects the holiday apartment market will continue to boom this year. Laura Meyer, CEO of Hotelplan, will highlight new destination trends and the prospects for the major source markets.

On 12 March 2021 at the ITB Berlin MICE Track presented by the Association of Event Organisers (VDVO), leading MICE industry representatives will have their say. The focus of the MICE Track at the ITB Berlin NOW Convention will be on what the new normal will look like in the meetings and events industry. Bernd Fritzges, CEO of the VDVO and Daniel Steinbichler, CEO of weframe AG, will present the ’Push'21 initiative – the next step towards better meetings’. The project not only aims to help overcome the challenges facing the events industry due to massive pandemic-related turnover losses, but to also positively shape ongoing digitalisation and the accompanying changes in event formats, for the future benefit of everyone in the market.

On 12 March 2021 at the ITB Sustainability Track, which this year replaces the ITB CSR-in-Tourism Day, the agenda will focus entirely on sustainable travel, climate protection and social responsibility. Roger Dow, president & CEO of USTravel, will look at the potential future impact of the US government’s new climate policies and on the recovery and transformation of the travel industry. The Federal Ministry for Economic Cooperation and Development (BMZ) has launched a comprehensive programme with the aim of creating a more resilient and sustainable tourism environment. The measures target 16 countries which have been particularly hard-hit by the coronavirus crisis and which represent important destinations for the German travel market. Following a welcome speech by Norbert Barthle, Parlamentiary State Secretary at the Federal Ministry of Economic Cooperation and Development, Dr. Anna Spenceley, an international tourism expert, Volker Adams, head of  Policies/Foreign Tourism at the DRV, and Petra Thomas, managing director of forum anders reisen, will report on the impact of the Covid-19 crisis in developing and threshold countries and the consequences for the German travel market.

In his keynote speech Jürgen May, managing director of 2bdifferent, will examine whether virtual events are generally more climate-friendly than in-person meetings and will explain the sustainability aspects that need to be taken into account. Euromonitor’s Sustainable Travel Index is the first sustainable travel and tourism ranking that lists 99 countries. Caroline Bremner, head of Travel Research Euromonitor, will present the leading destinations at an ITB Deep Dive Session. To obtain a list of the leading countries in the white paper directly after the lecture advance registration is required here. At an interactive panel discussion Prof. Dr. Harald Zeiss, chairman of Futouris, will invite visitors to the ITB Berlin NOW Convention to discuss what innovative strategies must be undertaken to make tourism more sustainable.

In addition to the ITB Sustainability Track, the Best Practice Responsible Tourism Track will also examine critical issues. A discussion will take place on the topic of racism and discrimination in the tourism industry with a view to finding solutions, as well as on how tourism concepts can be set up that actively involve local residents. In an interview, Portugal’s State Secretary for Tourism Rita Marques will talk about her country’s long-term recovery efforts and a climate event scheduled for May this year entitled ’A World for Travel - Evora Forum’. The panel discussion organised by ITC SheTrades will talk about female empowerment and gender equality when society rebuilds after the coronavirus crisis. Other track highlights include the launch of the 2021 Social Entrepreneurship Competition, the TO DO Award, including the Human Rights Award presented by Studienkreis für Tourismus und Entwicklung e.V., and the Celebrating Her Award of the International Institute for Peace (IIPT), which honours outstanding women in tourism.

Additional information on how to take part in ITB Berlin NOW and obtain tickets can be found here.

About ITB Berlin NOW and the ITB Berlin NOW Convention

ITB Berlin NOW will take place from Tuesday, 9 to Friday, 12 March for trade visitors only and as an entirely virtual event. ITB Berlin is the World’s Leading Travel Trade Show. As part of ITB Berlin NOW, the ITB Berlin NOW Convention, the largest travel industry event of its kind, will also take place as a virtual event. The World Tourism Cities Federation (WTCF) is the co-host, Mascontour Track is the sponsor of the ITB Future Track, Google and Lufthansa are track sponsors of the ITB Marketing & Distribution Track, the Federal Ministry for Economic Cooperation and Development (BMZ) is the ITB Sustainability Track partner,  SIO AG is the track sponsor of the eTravel DATA TALKS and Studiosus is the session sponsor. For exhibitors, trade visitors and the media, participation in the ITB Berlin NOW Convention is included in the price of a ticket. Additional information is available at www.itb.com/now and from the ITB Social Media Newsroom.

Join the ITB Press Network at www.xing.de.

Become a fan of ITB Berlin at www.facebook.de/ITBBerlin.

Follow ITB Berlin on www.twitter.com/ITB_Berlin.

Get the latest updates from the Social Media Newsroom at newsroom.itb-berlin.de/en.

You can find press releases on the internet at www.itb-berlin.com under the section heading Press Service / Press Releases. Make use of our information service and subscribe to our RSS feeds.

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
6.2.2020 12:00

HOHE JAGD & Fischerei

Dovoluji si připomenout blížící se oblíbený veletrh pro myslivce a rybáře a možnost nakoupit vstupenky se slevou: 

Die HOHE JAGD & Fischerei – Mezinárodní veletrh pro myslivost, rybolov, dobrodružství, přírodu a cestování 

Místo: Výstaviště Messezentrum Salzburg

Termín: 20.-23.2.2020 

Otevírací doba: čtvrtek - sobota od 9:00 do 18:00 hod.; neděle od 9:00 do 17:00 hod.

Vystavovatelé: více než 600 firem s širokou nabídkou od loveckého vybavení a oblečení, optických přístrojů, vybavení revírů, přes potřeby pro psy až po rybářské potřeby a veškeré vybavení 

Další akce:  Šampionát ve vábení jelenů, Red Fox Austria Award, Výcvikový simulátor pro rybáře, vystoupení špičkových expertů v muškaření, Soutěže a další doprovodný program, Výstava terénních vozů Absolut Allrad 

SLEVA: Při zakoupení vstupenky přes internet  zaplatíte 15,50 EUR místo 19,50 EUR - www.hohejagd.at/ticket 

Pro skupiny nad 20 osob je výhodnější zakoupit vstupenky u pokladen – skupinová vstupenka činí 12 EUR na osobu. 

Olga Pešková

peskova@veletrzni-informace.cz
www.veletrzni-informace.cz

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
8.1.2019 09:30

Hohe Jagd & Fischerei

Dovoluji si Vám připomenout termín oblíbeného mysliveckého a rybářského veletrh Hohe Jagd & Fischerei v Salzburgu. Letos se koná ve dnech 21. - 24. 2.a představí 620 mezinárodních vystavovatelů.

Součástí veletrhu bude i rakouský šampionát ve vábení jelenů, „Red Fox Austria Award“, přehlídky loveckých psů a další program. 

Pořadatel nabízí slevu na vstupném, díky níž návštěvníci zaplatí 15 EUR místo 19 EUR. Tuto slevu je možné získat při zakoupení vstupenky přes webové stránky www.hohejagd.at 

Pro skupiny nad 20 osob je výhodnější zakoupit vstupenky u pokladen – skupinová vstupenka činí pouze 12 EUR na osobu.

Olga Pešková
peskova@ppa.cz

 

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
14.12.2018 14:47

Drážďany 4.-6.1. 2019 Nábytek

VÝSTAVIŠTĚ DRÁŽĎANY: Veletrh o trendech v bydlení, designu a životním stylu room+style a veletrh umění NEUE ArT | 4.–6.1.2019

Veletrhy »room+style« a NEUE ArT na drážďanském výstavišti © MESSE DRESDEN / Daniel Gammert

Veletrhy »room+style« a NEUE ArT na drážďanském výstavišti © MESSE DRESDEN / Daniel Gammert

Na začátek roku připravilo drážďanské výstaviště MESSE DRESDEN současně veletrh životního stylu room+style a veletrh umění Neue ArT. Hlavními tématy room+style 2019 je zařízení interiéru, móda, kulinářství a stylové doplňky. Tato událost se pyšní výjimečností, kreativitou a vysokou kvalitou prezentovaných produktů. NEUE ArT 2019 nabízí výběr ze soudoubého umění a dává možnost i přímo sledovat, jak se díla tvoří a diskutovat o nich přímo s jejich tvůrci.

Návštěva veletrhu room+style se již dávno stala nezbytností pro každého, kdo chce poznat individualitu a exkluzivitu 120 vystavovatelů ve stylovém prostředí haly 3 a 4. Veletrhu room+style dodává atmosféru citlivě zvolené osvětlení, příjemné salónky s klavírní a živou jazzovou hudbou, speciální kulinářské nabídky a módní přehlídky. Otevřeno je až do večerních hodin, takže veletrh nabízí dostatek času strávit pohodový a zábavný večer.

Výstaviště MESSE DRESDEN dává prostřednictvím veletrhu NEUE ArT v Drážďanech prostor pro současné umění různých žánrů. Inspiraci tomuto veletrhu přináší asi 100 umělců, kteří návštěvníkům zprostředkují osobní prožitek a ukáží nové perspektivy. Galerie Vito von Gaudlitz na veletrhu představuje svůj nový umělecký talent, malířku Lee D. Böhm. Umělkyně si získala nezaměnitelné místo v Nové Lipské škole. Vedle vybraných děl malých a středních formátů zde na prostorné výstavní ploše budou zastoupeny také práce významných představitelů Nové Lipské školy ze soukromých sbírek umění Dr. med. Marwana Nuwayhida, obsahující originály umělců jako Hans Aichinger, Tilo Baumgärtel, Rosa Loy a Kristina Schuldt. V sálech Rotterdam a St. Petersburg je k vidění mimořádná výstava „Kunstspuren Radebeul“.

Vstupné na room+style platí také na NEUE ArT.

room+style

Veletrh »room+style« na drážďanském výstavišti © MESSE DRESDEN / Daniel Gammert

Veletrh »room+style« na drážďanském výstavišti © MESSE DRESDEN / Daniel Gammert

Veletrh room+style vyniká výzdobou, stylem, estetikou a exkluzivním prostředím. Také v roce 2019 se věnuje nápadům na bydlení, designu, umění a životnímu stylu, ale i módě, šperkům a doplňkům. Exkluzivní a kvalitní nábytek, efektní dekorace a stylové doplňky lze na místě také přímo zakoupit nebo objednat.

Na veletrh room+style nechodí návštěvníci s jasnou představou, co chtějí nebo potřebují, ale častokrát zde objeví něco, co prostě musí mít. Tomu všemu jistě dopomáhá i atmosféra room+style. Tento veletrh je už dlouho tradicí.

NEUE ArT

Veletrh »NEUE ArT« na drážďanském výstavišti © MESSE DRESDEN / Daniel Gammert

Veletrh »NEUE ArT« na drážďanském výstavišti © MESSE DRESDEN / Daniel Gammert

Současně s veletrhem room+style se uskuteční také veletrh umění NEUE ArT 2019. Pořadatelé vytvořili v Drážďanech nové vzrušující místo pro soudobé umění. Návštěvníci mají možnost se bez hranic zabývat uměním různých žánrů. Přibližně 100 umělců, bez ohledu na vzdělání nebo akademický titul, bude návštěvníkům interpretovat své osobní umění a prezentovat svůj pohled na svět. Očekáváním jsou emoce bez předsudků, které odrážejí myšlenky a pocity lidí.

O výstavišti MESSE DRESDEN

Výstaviště Messe Dresden bylo v roce 1999 nově vybudováno z historického a památkově chráněného komplexu budov historických jatek architekta Hanse Erlweina. V drážďanském areálu zvaném Ostragehege tak vzniklo z nejhezčích výstavišť v Evropě. V první fázi výstavby 17. září 1999 byly vystavěny haly 2, 3 a 4. Hala 1, největší ze čtyř hal s více než 6300 m², byla otevřena ve druhé fázi výstavby, 23. února 2001, je dimenzována až pro 10 000 návštěvníků při konání rockových a popových koncertů a zábavních show, jež zde kromě veletrhů a kongresů rovněž našly své stálé místo.

Hlavní informace o veletrzích

KDY: 4.–6.1.2019 | pátek 15–22 h, sobota 11–21 h, neděle 11–19 h

KDE: výstaviště Messe Dresden, Messering 6, 01067 Dresden | Na mapě https://goo.gl/maps/YZ2bF4eG8Mr

DOPRAVA: tramvaj č. 10 zastávka „Messering, HALLE 1“ | možnost parkování u areálu výstaviště na parkovacích plochách P1, P2 a P7 (parkovací místa pro postižené osoby jsou vyhrazena přímo před hlavním vchodem - Hauptfoyer- a před halou HALLE 1), parkovné 5 €/den (platí se při vjezdu)

VSTUPNÉ: 12 €/9 €, děti od 7 do 14 let 5 €, děti do 6 let zdarma

www.messe-dresden.de (DE | EN) | www.drazdany.info/room-style (CZ) | www.room-style-messe.de (DE) | www.neue-art-dresden.de (DE)

Fotografie

Venkovní pohled na areál Výstaviště Drážďany © MESSE DRESDEN

Venkovní pohled na areál Výstaviště Drážďany © MESSE DRESDEN

ODKAZY

NEWSLETTER www.drazdany.info/zpravodaj

KALENDÁŘ AKCÍ www.drazdany.info/kalendar

CESTA DO DRÁŽĎAN www.drazdany.info/FAQ

Susanne Arens
Internationales Marketing Dresden 

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
14.12.2018 14:45

Příspěvek byl smazán autorem

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
18.7.2018 10:23

Mezinárodní výstavy v Bělorusku 2018

MINSKEXPO

ul. Timirjazeva 65, 220035 Minsk
Web: http://minskexpo.com/
E-mail: minskexpo@solo.by
Telefon : +375-17 226-90-84, fax: +375-17 226-99-36
 
BELINTEREXPO
Adresa: Komunistická ul. č. 11, 220029 Minsk
Web: www.belinterexpo.by 
E-mail: mail@belinterexpo.by 
Telefon/fax: +375/17 290 72 52, +375/17 290 72 55, +375/17 290 72 57
 
EXPOFORUM
Adresa: ul. Prytyckého 91, kancelář 432, 220140 Minsk
Web: http://www.expoforum.by
E-mail: expo@expoforum.by 
Telefon : +375 (17) 314 34 30
 
BELEXPO
Adresa: Komunistická ul. č. 11, 220029 Minsk
Web: http://www.belexpo.by
E-mail: office@belexpo.by
Telefon : (+375 17) 334 59 98
Fax: (+375 17) 334 70 05
 
ZAO Technika a komunikace
Adresa: ul. Zamkovaja 27, kancelář 3, 220004 Minsk
Web: http://www.tc.by/
E-mail: office@tc.by
Telefon : + 375 (17) 3060606, 2269014
Fax: + 375 (17) 2033386

 

Vzdělání a kariéra; Výukové technologie (15. – 17. února 2018) Minsk, třída Pobeditelej 4.

https://www.expoforum.by/exhibitions/?SECTION_ID=2606

Mezinárodní specializovaný veletrh vzdělávacích služeb a programů středního a vyššího školství, jazykových kurzů, informačních technologií a vzdělávacího turismu. Informační technologie ve výuce, vzdělávací počítačové programy, dálkové vzdělávání a e-learning, vybavení a literatura, internetové portály.

Pořadatel: EXPOFORUM.

 

BELLEGMAŠ (21.  - 23. února 2018) Minsk, ul. Taškentskaja 19.

http://minskexpo.com/bellegmash

Mezinárodní specializovaná výstava lehkého průmyslu. Stroje a zařízení na zpracování přírodních a umělých vláken, tkalcovské zařízení, šicí a pletací stroje, zařízení na výrobu oblečení, obuvi, koženého zboží aj. Specializované výstavy:

Všechno pro šití;

Obuv, oblečení, textil;

Čistírna a prádelna;

Čistota a hygiena;

Pracovní oblečení, bezpečnost a ochrana práce.

Pořadatel: MINSKEXPO, BELINTEREXPO.

 

Automatizace a elektronika (28. února – 02. března 2018) Minsk, třída Pobeditelej 20.

http://automation.minskexpo.com/

Mezinárodní specializované výstavy:

Automatizace a elektronika (technické součástky, automatické, kontrolní a řídicí systémy. IT, elektronika, materiály a vybavení);

Elektrotechnika, světla (elektrotechnické stroje a aparáty na výrobu energie, vysokonapěťová zařízení, osvětlení).

Pořadatel: MINSKEXPO, BELINTEREXPO.

 

Lov a rybolov. Jaro (28. února – 3. března 2018) agro městečko Ščomyslica 28.

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/okhota-i-rybolovstvo-vesna-2018/

Mezinárodní specializovaná výstava – veletrh. Lovecké zbraně a střelivo, nářadí, lodě, turistické a sportovní potřeby, hotelový servis, stromy a keře, houby, jahody, med, odborná literatura.

Pořadatel: BELEXPO.

 

Nejlepší dárek (5. – 7. března 2018) Minsk, třída Pobeditelej 4.

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/luchshiy-podarok2018/

Mezinárodní výstava – veletrh suvenýrů a dárků.

Pořadatel: BELEXPO.

 

Svět dětství (15. – 17. března 2018) Minsk, třída Pobeditelej 14.

https://www.expoforum.by/exhibitions/?SECTION_ID=2774

Specializovaná výstava – veletrh pro maminky a děti.  Hračky a hry, oblečení a obuv, knihy, zboží a služby pro dětské zdraví, výtvarné kroužky a sportovní kluby, potraviny, nábytek, aktivity pro děti, programy a projekty sociální podpory rodin a dětí.

Pořadatel: BELEXPO.

 

BUDEXPO (21. – 24. března 2018) agro městečko Ščomyslica 28.

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/budexpo_2018/

Mezinárodní specializovaná výstava. Moderní stavební materiály, technologie a zařízení, zásobování vodou, topení, osvětlení aj.

Pořadatel: BELEXPO.

 

BelarusMedica (27. – 30. března 2018) Minsk, třída Pobeditelej 20/2.

http://www.tc.by/exhibitions/BelarusMedica2018/

Mezinárodní specializovaná výstava výrobků, techniky a technologií ve všech odvětvích zdravotnictví. V roce 2016 se výstavy zúčastnilo více než 200 vystavovatelů z 14 zemí, mezi nimiž jsou světoví lídři ve výrobě léčiv a zdravotní techniky.

Pořadatel: ZAO Technika a komunikace.

 

BelTexIndustry (28. – 30. března 2018) agro městečko Ščomyslica 28.

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/beltexindustry-vesna-2018/

Mezinárodní specializovaná výstava – veletrh na velkoobchodní prodej zboží lehkého a textilního průmyslu. Obuv, textil, oblečení, doplňky, kožené zboží, bytový textil. Zařízení a stroje na výrobu textilní a kožené produkce a obuvi.

Pořadatel: BELEXPO.

 

Voda a teplo (3. – 6. dubna 2018) Minsk, třída Pobeditelej 20/2.

https://www.expoforum.by/exhibitions/?SECTION_ID=2582

Mezinárodní výstava zaměřená na vše okolo vody: topení, čerpadla a bazény, potrubí a armatura, klimatizace a ventilace, zelené technologie, Smart Home.

Specializovaný salón Lázně a sauny.

Pořadatel: EXPOFORUM.

 

Rekreace (4. – 7. dubna 2018) Minsk, třída Pobeditelej 14.

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/otdykh_2018/

Mezinárodní jarní výstava – veletrh služeb v cestovním ruchu. Dovolená, služební cesty, plavby, dopravní služby, sportovní potřeby, pojištění, hotelový servis.

Pořadatel: BELEXPO.

 

Strojírenství  (10. – 13. dubna 2018) Minsk, třída Pobeditelej 20/2.

http://minskexpo.com/mashinostroenie

Mezinárodní výstavy a salóny zaměřené na poslední výdobytky ve strojírenství:

Strojírenství;

Svařování – řezání (zařízení, materiály, technologické postupy při svařování, kontrolní zařízení);

Ochrana před korozí (metody a přístroje monitoringu a diagnostiky; zařízení, materiály a technologie antikorozní ochrany);

LITMETEXPO (výroba a obrábění kovů).

Pořadatel: MINSKEXPO, BELINTEREXPO.

 

HoReCa. RetailTech (18. – 20. dubna 2018) Minsk, třída Pobeditelej 20/2.

https://www.expoforum.by/exhibitions/?SECTION_ID=2611

Specializovaná výstava zaměřená na tendence rozvoje a technologie v pohostinství. Restaurace, potraviny a nápoje, RetailTech, hotely.

Pořadatel: EXPOFORUM.

 

Běloruský stavební týden (19. – 21. dubna 2018) Minsk, třída Pobeditelej 20/2.

http://bsn.minskexpo.com/

Mezinárodní specializované výstavy. Stavební technika a materiály, projektování aj. Specializované výstavy:

Zařízení pro stavební a těžební průmysl;

BELKOMMUNTECH (topení, zásobování plynem, energeticky úsporné zařízení a technologie, zásobování vodou, ventilace a klimatizace, elektrické sítě, osvětlení, komunální a provozní služby, hromadná doprava);

specializované výstavy Dřevostavby a zahradní domky. Krajina. InteriérKvětiny. Semena. Zahrada.

Pořadatel: MINSKEXPO, BELINTEREXPO.

 

Action Expo (20. – 22. dubna 2018) agro městečko Ščomyslica 28.

https://www.expoforum.by/exhibitions/?SECTION_ID=2730

 

Interaktivní výstava věnovaná aktivnímu odpočinku.

Pořadatel: EXPOFORUM

 

Nábytek a interiér (27. – 29. dubna 2018) Minsk, třída Pobeditelej 20/2.

https://www.expoforum.by/exhibitions/?SECTION_ID=2609

Mezinárodní specializovaná výstava. Nábytek, kuchyň, inovační materiály, vybavení, zařízení a nástroje pro výrobu nábytku, textil, osvětlení, nádobí, opravy bytu.

Pořadatel: EXPOFORUM.

 

Média v Bělorusku (3. –5. května 2018) Minsk, třída Pobeditelej 14.

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/smi-v-belarusi_2018/

Mezinárodní specializovaná výstava. Tištěná a elektronická média, zpravodajské agentury, internetové služby, nakladatelství aj.

Pořadatel: BELEXPO.

 

TIBO (15. – 18. května 2018) Minsk, třída Pobeditelej 111.

http://www.tc.by/exhibitions/tibo/

Mezinárodní specializované fórum. Jedna z největších IT-výstav v SNS a Pobaltí: telekomunikace, informační a bankovní technologie. Fórum každoročně přitahuje pozornost předních běloruských a zahraničních výrobců telekomunikačních zařízení, počítačů a softwaru, bezpečnostních systémů, poskytovatelů služeb.

Pořadatel: ZAO Technika a komunikace.

 

LESDREVTECH (23. – 25. května 2018) agro městečko Ščomyslica 28.

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/lesdrevtekh_2018/

Mezinárodní specializovaná výstava. Stroje, zařízení a technologie pro lesnictví a těžbu dřeva. Technologie a zařízení pro zpracování dřevěného odpadu a využití místních paliv, dřevostavby.

Pořadatel: BELEXPO.

 

Chemistry, Oil and Gas (29. května – 01. června 2018) Minsk, třída Pobeditelej 20/2

http://www.tc.by/exhibitions/cog/

Mezinárodní specializovaná výstava. Suroviny, zařízení a technologie pro chemický průmysl.

Pořadatel: ZAO Technika a komunikace.

 

Běloruské průmyslové fórum (29. května – 1. června 2018) Minsk, třída Pobeditelej 20/2.

https://www.expoforum.by/exhibitions/?SECTION_ID=2636

Mezinárodní výstavní projekt. V rámci akce proběhnou:

Mezinárodní výstava TechInnoProm: Technologie a inovace v průmyslu;

PROFSVARKA - profesionální svařování;

PLASTECH - specializovaná výstava polymerních materiálů a technologií;

Chemie. Ropa a plyn.

Pořadatel: EXPOFORUM pod záštitou Vlády Běloruské republiky.

 

BELAGRO (5. – 9. června 2018) agro městečko Ščomyslica 28.

http://belagro.minskexpo.com/

Běloruský týden zemědělského průmyslu. Specializované výstavy:

BELAGRO (mezinárodní výstava zemědělského vybavení a produkce, technologií, agrochemie, včelařství, potravinářského a veterinárního odvětví. V rámci výstavy bude připraven salón „Bioplyn 2017“;

BELFERMA (mezinárodní výstava zemědělského vybavení a produkce, technologií, agrochemie, potravinářského a veterinárního odvětví);

BELPRODUKT (mezinárodní výstava potravinářské produkce a zařízení);

PRODMAŠ.CHOLOD.UPAK (mezinárodní výstava zařízení a technologií pro potravinářský průmysl, chladicích a balicích zařízení, technologií a materiálů).

Pořadatel: MINSKEXPO, BELINTEREXPO, BELEXPO.

 

Pro naše děti; Ahoj, školo! (25. – 28. srpna 2018) Minsk, třída Pobeditelej 4

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/nashim-detyam-2018/

Mezinárodní specializované výstavy – veletrhy. Zboží pro těhotné ženy a kojící matky, zboží a služby pro děti, oblečení a obuv pro děti a mládež, potraviny, vzdělávací a rozvojové hračky a hry, dětský nábytek, dětské umělecké kroužky a sport. Veletrh školních potřeb.

Pořadatel: BELEXPO.

 

BUDPRAGRES (4. – 7. září 2018) Minsk, ul. Pobeditelej 20/2.

http://budpragres.minskexpo.com/

Výstava materiálů, technologií, techniky, vybavení, výroby, architektury, projektování, speciálních oděvů a úspory energie a zdrojů, bezpečnostních systémů. V rámci výstavy budou uspořádány:

Specializovaná výstava Květiny. Semena. Zahrada (zemědělská technika a technologie, šlechtění a semenářství, hnojiva, skleníky, pokojové rostliny, zahradní a krajinný design.

Salón Stavební technika;

Salón Dveře a zámky.

Pořadatel: MINSKEXPO.

 

NÁBYTEK (12. – 15. září 2018) Minsk, ul. Pobeditelej 20/2.

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/mebel-2018/

Mezinárodní specializovaná výstava – veletrh. Nábytek, materiály, příslušenství a náhradní díly, osvětlení, design.

Pořadatel: BELEXPO.

 

Lov a rybolov. Podzim (20. – 22. září 2018) agro městečko Ščomyslica 28.

Mezinárodní specializovaná výstava – veletrh. Lovecké zbraně a střelivo, nářadí, lodě, turistické a sportovní potřeby, hotelový servis, stromy a keře, houby, jahody, med, odborná literatura.

Pořadatel: BELEXPO.

 

Zpracování dřeva (25. – 28. září 2018) Minsk, ul. Pobeditelej 20/2.

http://woodworking.minskexpo.com/

Mezinárodní stavební výstava vybavení a technologie nábytkového a dřevozpracujícího průmyslu.

Specializovaný salón Bioenergetika (biopaliva, obnovitelné zdroje energie);

Specializovaný salón Nábytkové příslušenství, doplňky, materiály.

Pořadatel: MINSKEXPO.

 

TOURBUSINESS (26. - 28. září 2018) Minsk, ul. Pobeditelej14

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/turbiznes-2018/

Mezinárodní výstava cestovního ruchu. Cestovní ruch, pojištění, dopravní služby.

Pořadatel: BELEXPO.

 

BelTexIndustry (2. – 5. října 2018) agro městečko Ščomyslica 28.

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/beltexindustry-2018/

Mezinárodní specializovaná výstava – veletrh na velkoobchodní prodej zboží lehkého a textilního průmyslu. Obuv, textil, oblečení, doplňky, kožené zboží, bytový textil. Zařízení a stroje na výrobu textilní a kožené produkce a obuvi.

Pořadatel: BELEXPO.

 

Belarusian Transport Week (2. – 4. října 2018) Minsk, ul. Pobeditelej 20/2.

http://www.tc.by/exhibitions/transport2018/

Mezinárodní specializovaná výstava v rámci Běloruského týdne dopravyVýstavy se účastní zahraniční dopravní a logistická centra, výrobci a prodejci automobilů, dodavatelé vybavení pro logistická centra, pojišťovny.
Pořadatel: ZAO Technika a komunikace.

 

Medicína a zdraví (3. - 5. října 2018)

http://minskexpo.com/medicina-i-zdorove

Mezinárodní specializovaná výstava. Lékařská technika a zařízení, diagnostika, laboratorní medicína, zdravotnický nábytek, farmaceutické výrobky, rehabilitace, zubařští, zdravotnické služby. Specializované salóny: Medicína katastrof; Oční optika; Zdravotní a ozdravná turistikaSPA&Wellness;  Zdravá výživa; Sport a zdraví; Krása a zdraví (služby kosmetických salónů a klinik estetické medicíny, dekorativní a léčebná kosmetika, zdravá výživa).

Pořadatel: MINSKEXPO

 

Energy Expo (9. – 12. října 2018) Minsk, ul. Pobeditelej 20/2.

http://www.tc.by/exhibitions/energyexpo/

Výstavy v rámci 23. Běloruského energetického a ekologického fóra:

Mezinárodní specializovaná výstava Energetika. Ekologie. Úspora energie. Elektro;

specializovaná výstava Oil&Gas Technologies;

Mezinárodní specializovaná výstava AtomExpo-Bělorusko;

Mezinárodní specializovaná výstava a konference ExpoCity  věnovaná rozvoji měst;

Specializovaná výstava Vodní a vzdušní technologie;

Specializovaná výstava ExpoLight (osvětlovací zařízení).

Pořadatel: ZAO Technika a komunikace.

 

Mateřství a dětství (12. – 14. října 2018) Minsk, třída Pobeditelej 14.

https://www.expoforum.by/exhibitions/?SECTION_ID=2774

Specializovaná výstava – veletrh pro maminky a děti.  Hračky a hry, oblečení a obuv, knihy, výtvarné kroužky a sportovní kluby, potraviny, nábytek, aktivity pro děti

Pořadatel: EXPOFORUM.

 

KULTBYTKHOZTOVARY (16. – 19. října 2018)

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/kultbytkhoztovary-2018/

Mezinárodní specializovaná velkoobchodní výstava – veletrh zboží pro domácnost.

Pořadatel: BELEXPO.

 

Stomatologie Běloruska (17. – 19. října 2018) Minsk, ul. Pobeditelej 14

http://www.tc.by/exhibitions/belarusdent2018/

Mezinárodní specializovaná výstava v rámci Běloruského stomatologického fóra. Zařízení, materiály a technologie ve všech odvětvích žabařství.

Pořadatel: ZAO Technika a komunikace.

 

PRODEXPO (23. – 26. října 2018) Minsk, ul. Pobeditelej 20/2.

http://www.belexpo.by/vystavki/predstoyashchie-vystavki/prodekspo-2018/

Velkoobchodní mezinárodní výstava - veletrh potravin a nápojů.

Pořadatel: BELEXPO.

 

Silniční stavitelství; Autoservis. Mechanika. Autodíly (30. října – 1. listopadu 2018)

http://minskexpo.com/dorozhnoe-stroitelstvo

Mezinárodní specializované výstavy. Výstavba, opravy a údržba silnic a mostů, dopravní značení, světla a signalizace, bezpečnost, parkování, logistika, čerpací stanice. Autoservis, náhradní díly, pojištění, autoškoly.

Pořadatel: MINSKEXPO.

 

MoneyFest (1. – 3. listopadu 2018)

https://www.expoforum.by/exhibitions/?SECTION_ID=2535

Mezinárodní specializovaná výstava. Bankovnictví, pojišťování, leasing, Forex, mikrofinancování, důchod.

Pořadatel: EXPOFORUM.

 

Game Expo Minsk (2. - 4. listopadu 2018) agro městečko Ščomyslica 28.

https://www.expoforum.by/exhibitions/?SECTION_ID=2776

Interaktivní výstava. Hry, fantastika, fantasy.

Pořadatel: EXPOFORUM.

 

Inter Style (8. - 11. listopadu 2018) Minsk, ul. Pobeditelej 20/2.

http://www.tc.by/exhibitions/interstyle2018/  

Mezinárodní specializovaná výstava zboží a služeb v oblasti krásy a zdraví. Parfémy, kosmetika, léčebná kosmetika, péče o pleť, tělo a vlasy, zařízení, nábytek a doplňky pro SPA centra, kadeřnictví, kosmetické salóny, solária, módní doplňky, bižutérie aj.

Pořadatel: ZAO Technika a komunikace.

 

FOTOKRAFT (9. – 11. listopadu 2018) Minsk, ul. Kozlova 3

https://www.expoforum.by/exhibitions/?SECTION_ID=2797

Mezinárodní specializovaná výstava fotografických zařízení a technologií.

Pořadatel: EXPOFORUM.

Počet příspěvků: 1067

Horydoly

avatar
22.1.2018 12:11

Veletrhy v zahraničí

Dovoluji si Vás informovat o oblíbeném veletrhu pro myslivce a rybáře: 

Die HOHE JAGD & Fischerei

Místo:               Výstaviště Messezentrum Salzburg

Termín:             22. - 25. 2. 2018

Otevírací doba:       čtvrtek - sobota od 9:00 do 18:00 hod.; neděle od 9:00 do 17:00 hod.

Vystavovatelé:   více než 600 firem s širokou škálou exponátů od loveckého vybavení a oblečení,
                        vybavení revírů, přes potřeby pro psy až po rybářské potřeby a optické přístroje.

Další akce:       Mistrovství Evropy v preparaci

Speciální výstava 4x4 terénních vozů 

SLEVA:            Při zakoupení vstupenky přes internet -  http://www.hohejagd.at/de/Besuchen/ticket/

zaplatíte 15 EUR místo 19 EUR 

Pro skupiny nad 20 osob je výhodnější zakoupit vstupenky u pokladen – skupinová vstupenka činí pouze 12 EUR na osobu. 

Olga Pešková

peskova@veletrzni-informace.cz

www.veletrzni-informace.cz 

Počet příspěvků: 1067

Přidat příspěvek

Pro přidávání příspěvků je nutné se přihlásit


 
 
 
Registrovat se