Horydoly v médiích 2007-2009

Horydoly v médiích 2007-2009
Dřísy, nádraží. Směr Všetaty.
Autor snímku Kuba Turek
SDÍLEJ:

Horydoly spolupracují s ostatními médii na tématech, které se týkají především outdoorových aktivit. Přinášíme jejich výběr.

Jak na to

Zprávy z Horydoly pravidelně přebírají rádio Beat, portál Aktuálně a servery Rosinanta a OS Noviny.

9. ledna
Skialpinismus a freeriding v Bridge
Osvětový článek o lyžování ve volném terénu napsal pro studenty angličtiny šéfredaktor Horydoly Kuba Turek.

2. prosince
MF Dnes polemizuje s Horydoly
Deník MF Dnes se nepřímo pustil do Horydoly. Tvrdí, že z pomstychtivosti někdo uveřejnil protokoly z vyšetřování údajné krádeže světel do autobusů mezi provozovateli linkové dopravy Radimem Jančurou a Alexejem Litvinem. Při tom je uveřejnily pouze Horydoly a získaly je legálně přímo od Litvinovy firmy Asiana. MF Dnes zřejmě naletěla Jančurovi, který označil naše zpravodajství za pomstychtivé jednání.

15. listopadu
Bruslení v A Tout Prague
Francouzsky psaný časopis A Tout Prague vydal velký článek o možnostech bruslení v české přírodě s textem a fotkami od redakce Horydoly.

6. října
Bouldering v Bridge
Výukový anglický časopis Bridge pro české středoškolské publikum vydal dvoustránkový osvětový článek o boulderingu z pera Kuby Turka

11. září
Trekkingové boty v MF Dnes
Redakce Horydoly spolupracovala na přípravě velkého dvoustránkového článku Trekkingové boty vybírejte podle terénu, který otiskla MF Dnes.

2. září
Buildering v České televizi
Šéfredaktor Horydoly Kuba Turek představil buildering ve zpravodajském bloku Před polednem na České televizi, kanálu ČT24. Toto zvláštní odvětví horolezeckého sportu se specializuje na výstupy po lidských výtvorech - budovách, zdech, pilířích a podobně.

30. srpna
Vodní turistika pro Francouze
Časopis A Tout Prague vydávaný v česku pro frankofonní návštěvníky a zdejší francouzsky mluvící komunitu právě tiskne obsáhlý článek o možnostech vodní turistiky.

13. srpna
Na kolo do vlaku si musíte koupit místenku
Zpravodajský portál Aktuálně se věnoval komplikovacím při jízdě vlakem dohromady s bicyklem. Nepominul ani zkušenosti Horydoly a v článku Chcete jet vlakem s jízdním kolem? Pozor na místenky citival šéfredaktora Kubu Turka.

24. června
Tradiční statky Veldner Bauern
Server Seniorum.cz začal po vzájemné dohodě přebírat vybrané články z Horydoly. První vlaštovkou je Domácí pálenka z Nockberge.

10. června
Alpy bez lidí
Devítistránkové téma o evropských horách, které nejsou zaplněné turisty, vydaly na podkladě materiálů z Horydoly Hospodářské noviny. Doplnily ho rozhovorem s šéfredaktorem Kubou Turkem I v Alpách jsou nádherné prázdné kouty. Článek lze přečíst také na webu Ihned.

7. června
Cyklospeciál
Redakce Horydoly spolupracovala s agentuturou Mauri na samostatné příloze časopisu Fitstyl. 34 stránek se jmenovala Cyklospeciál a bylo věnováno pouze cyklistice.

20. května
Horolezectví na ČT24
Ve zpravodajském pořadu Studio24 na kanálu ČT24 dnes vystoupí šéfredaktor Horydoly Kuba Turek v rozhovoru s moderátorem Danielem Takáčem, který se ho bude ptát na rizika spojená s horolezectvím a vysokými horami. Pořad se vysílá živě od 17:15 h.

15. května
Navigace poradí i cyklistům
Podklady pro článek Navigace poradí i cyklistům, který vyšel v rámci velké cyklistické přílohy MF Dnes, připravila redakce Horydoly. Text radí čtenářům, jak vybrat správný přístroj GPS. Článek později vyšel také na portálu Idnes.

7. května
Turek Media a Media House
Zprávu o oddělení vydavatelských aktivit Turek Media od inzertního zastoupení Media House vydal profesní server Česká Média, časopisy o reklamě a marketingu Strategie a Marketing a media, servery Tiskovky a Press Online.

3. května
Lavinové neštěstí u Söldenu
Pro hlavní večerní zprávy televize Z1 poskytl rozhovor o lavinovém neštěstí českých a slovenských skialpinistů nad Söldenem šéfredaktor Horydoly Kuba Turek.

27. dubna
Martin Minařík asi zemřel
Tragické úmrtí horolezce Martina Minaříka na Annapurně popisuje Idnes v článku Jde to pomalu, psal naposledy Čech pod Annapurnou. Je zřejmě mrtvý. Využil k tomu snímek zahynulého z archivu Horydoly.

25. dubna
Začátek vodácké sezony na Idnes
Na zpravodajském serveru Idnes vyšel článek Pět tipů, jak si v klidu užít začátek vodácké sezony. Kuba Turek v něm doporučuje pět méně známých řek, kde se vodáci netlačí na jezech a v hospodách. Součástí textu je inspirační video.

23. dubna
Aktivní dovolená
Lidové noviny uveřejnily článek a malý rozhovor o letošních trendech pod názvem Aktivní dovolená: více adrenalinu z pera Kuby Turka. Zítra uveřejníme podstatné rozšíření tohoto textu na Horydoly. Článek najdete také v internetovém vydání na Lidovky.cz.

19. března
Outdoornet konsoliduje weby
Vůdčí web o českém internetu Lupa rozebírá internetovou reklamu v outdoorové oblasti článkem Outdoornet konsoliduje weby s outdoor tematikou. Označuje reklamní síť Outdoornet, kterou provozuje firma Turek Media, která také vydává server Horydoly.

18. března
První noc tam venku
Velký ženský server Žena-In převzal článek z Horydoly První noc tam venku. Hana Kloubová v něm popisuje, jak byla poprvé s batoletem na výletě pod stanem. Přečtěte si zajímavé reakce čtenářek, které se rekrutují ze zcela jiného okruhu než na Horydoly.

17. března
Ta naše povaha česká
V dalším dílu televizního seriálu Ta naše povaha česká nazvaném Svahy bez pravidel mluvil šéfredaktor Kuba Turek. Na podobné téma byl natočený před dvěma lety pořad U svého moře, ve svých horách.

6. března
Dobrý batoh se vám přizpůsobí
MF Dnes věnovala celou stránku správnému nákupu batohů. Hlavní článek se jmenoval Dobrý batoh se vám přizpůsobí. Vedle Dušana Stuchlíka z Hudysportu citovala také Kubu Turka z Horydoly. Využila i malou fotografii z archivu Horydoly

16. února

Český turista, který se ztratil ve slovenských horách, je mrtvý
Na článku o tragické smrti turisty v Nízkých Tatrách spolupracovaly redakce Horydoly a Idnes.

13. února
Smrt mladého snowboardisty pod lavinou
V Jeseníkách dnes zahynul osmnáctiletý snowboardista pod lavinou. Na článcích o stejné událostí spolupracovaly redakce Horydoly a Idnes. Stanovisko od Horydoly si vyžádala zpravodajská televize Z1. Ve večerním pořadu České televize Události a komentáře vystoupil šéfredaktor Kuba Turek k tomuto tématu jako host.

3. února
Horydoly poskytují praktické informace pro běžkaře
Deník MF Dnes věnoval v pátek 30. ledna několik stránek běžkařům. V přehledu praktických informací na internetu doporučil mimo jiné portál Horydoly.

27. ledna
Nedodržíš pravidla, máš problém
O nové České státní normě pro lyžařské skiareály napsal server Aktuálně. Citoval v něm šéfredaktora Horydoly.cz Kubu Turka.

26. ledna
Nic pro měšťáky
V týdeníku Respekt vyšel článek o skialpinismu Nic pro měšťáky jako ochranářském problému, který mimo jiných vysvětluje Kuba Turek. Zároveň na webu Respekt.cz proběhne online diskuse o skialpinismu a nových trendech v lyžování s šéfredaktorem Horydoly Kubou Turkem. Chat bude uzavřen zítra 27. ledna ve 12:00 h.

26. prosince
Lyžařský běžecký ráj v Česku
Časopis A Tout Prague vydávaný v česku pro frankofonní návštěvníky a zdejší francouzsky mluvící komunitu vydal článek o běžeckém lyžování Le paradis du Ski de fond.

10. prosince
Peníze na českých horách

Na finančním serveru Kurzy.cz probíhá online diskuse o financích na českých horách v letošní lyžařské sezoně s šéfredaktorem Horydoly Kubou Turkem. Chat bude uzavřen 11. prosince ve 14:00 h.

4. prosince
Ledovec pod Mont Blankem
Fotoreportáž z Mer de Glace na lyžích vyšla na Idnes pod názvem Ledovec pod Mont Blankem: parádní sjezd pro každého.

18. listopadu
Výzbroj na bílé svahy

Popularizační článek o letošních modelech sjezdových lyží otiskly Květy pod názvem Výzbroj na bílé svahy.

31. října
Outdoor Holidays

Scénář, texty a několik fotografií pro reklamní brožuru Outdoor Holidays vytvořila redakce Horydoly. Propaguje outdoorové aktivity v České republice. Brožuru vydává v několikasettisícovém nákladu a v několika jazykových mutacích vládní agentura na podporu cestovního ruchu CzechTourism.

22. října
Posviťe si!

O lampičkách na turistiku i do domácnosti vychází článek v Květech pod názvem Posviťe si!

21. října
Perchty, krampusové a mikuláš

Tyrolské předvánoční lidové zvyky a rakouské wellness popisuje Kuba Turek v článku Perchty, krampusové a mikuláš, který vyšel v časopise Geosezona.

27. září
Budoucnost Vysokých Tater

O budoucnosti Vysokých Tater bez statutu národního parku hovořil na televizním kanálu ČT24 šéfredaktor Horydoly Kuba Turek.

26. září
Kodaňský cykloblog

Známý kodaňský blog Copenhagencyclechic o městské cyklistice převzal dvě fotografie z Velké podzimní cyklojízdy v Praze od autorů Horydoly.

23. září
Velká podzimní cyklojízda Praha

V souvislosti s velkou podzimní cyklojízdou v Praze vyšly články na serveru Prahou na kole s fotografiemi členů redakce Horydoly.

Enviweb.cz ukradl text, fotografie a dokonce i celou grafickou úpravu článku Bém nepodporuje ekologickou dopravu. Po žádosti Horydoly zaplatil dvojnásobný honorář dle ustálené soudní praxe a odeslal ho podle instrukcí redakce na konto Sportovního klubu vozíčkářů Praha.

4. září
Železné cesty horské

Hopodářské noviny otiskly pětistránkový článek o ferátách s názvem Železné cesty horské. V jeho rámci uvedl autor Jan Rýdl rozhovor s šéfredaktorem portálu Horydoly Kubou Turkem, jak s dětmi na feráty. Fotografie v článku i rozhovoru jsou až na jednu výjimku z dílny Horydoly.

22. srpna
Rodeo na divoké vodě

Do reportáže ze světového poháru freestyle kayakingu v Praze zařadil Idnes pod titulkem Rodeo na divoké vodě video Horydoly. Natočil ho náš spolupracovník, který používá přezdívku Opicakuz.

22. srpna
Cyklistika v E15

Velká cyklistická příloha ekonomického deníku E15 obsahovala tři články z dílny Horydoly. René Kujan se zabýval zdravím, Kuba Turek popsal cyklistickou infrastrukturu.

15. srpna
Reklamní leták Mammutu

České zastoupení renomované značky Mammut vydalo reklamní leták s fotografií, kterou vyfotografoval Kuba Turek v lezeckém centru v Sobotce. Mammut se za to veřejně omluvil až na naše upozornění. Jsme rádi, že se naše snímky v Mammutu líbí, ale máme v souvislosti s ukradenou fotkou čtyři problémy. 1) Byla uveřejněna bez našeho vědomí a tedy i souhlasu. 2) Nebyla zaplacena. 3) Nebyl uveden autor a zdroj Kuba Turek / Horydoly. 4) Na snímek nejsou reklamní práva. S ohledem na ochranu osobnosti a zákon o reklamě nelze použít na reklamní materiály snímky jakýchkoliv osob bez jejich souhlasu. O tento souhlas jsme lezce nepožádali, protože snímek měl sloužit pouze na žurnalistické účely.

29. července
České řeky na Kajak.at

Renomovaný rakouský vodácký server Kajak.at uveřejnili základní popisy několika českých řek a jejich fotografie. Díky dlouhodobé spolupráci s Horydoly tentokrát představil německojazyčnému publiku Cidlinu, Radbuzu a Lužickou Nisu.

25. července
Okruh kolem Písku

Na portálu Idnes vyšel článek popisující cykloturistickou trasu Okruh kolem Písku.

24. července
Konec bloudění

Týdeník Květy uveřejnil ve spotřebitelské rubrice S Květy se vyznáte dvoustránkový článek o trendech v turistické satelitní navigaci. Konec bloudění poskytuje jednoduchý návod, po čem se pídit při koupi nového přístroje GPS.

15. července
Adresa týdne

Časopis Katka doporučuje server Horydoly.cz jako adresu týdne.

12. července
Během vzhůru

Respekt uveřejnil článek o novém fenoménu v běhání, kterému se začalo říkal trail running. Terénní běh křížem krážem krajinou popisuje René Kujan pod titulkem Během vzhůru.

27. června
Cyklospeciál

V dnešní MF Dnes vyšel Cyklospeciál jako vložená příloha, který obsahuje jedenáct vybraných cyklistických tras. Spolupracovali na něm Petr Pravda (Idnes) a Kuba Turek (Horydoly).

18. června
Všichni k pádlům!

Hospodářské noviny dnes otiskly sedmistránkový výčet doporučených řek a říček pod názvem Všichni k pádlům! v dnešní barevné příloze In Magazín. Kopie materiálu je dostupná také v internetové verzi Hospodářských novin. Snímky i text pocházejí z dílny Horydoly.

17. června
Fotografie z cyklojízdy

Velký snímek z Velké podzimní cyklojízdy v Praze otiskl měsíčník Neziskovky.

16. června
Outdoor Awards

Zevrubnou zprávu o výsledcích ankety Outdoor Awards 2008 vydala Česká tisková kancelář.

1. června
Seriál cyklotras

V rubrice Cestování na zpravodajském serveru Idnes vychází v seriálu doporučených cyklotras příspěvky od autorů Horydoly.

23. května
Vrchol Matterhornu

Deník MF Dnes citoval šéfredaktora Kubu Turka ve speciální příloze pro turisty, kteří vyrazí na fotbalové Euro. Doporučoval mimo jiné výstup na Matterhorn s horským vůdcem.

16. května
Na kola: 13 nejlepších tras

Dnešní deník MF Dnes otiskl osmistránkovou přílohu doporučených tras pro cyklistiku na horských a trekkingových kolech. Spolupracovali na ní šéfredaktor Horydoly Kuba Turek a šéf internetových příloh Idnes Petr Pravda.

10. května
Stan za sekundu

Na článku o trendech ve výrobě stanů Stan za sekundu, který uveřejnil časopis Respekt spolupracoval reportér Horydoly René Kujan s Karolínou Vitvarovou-Vránkovou.

5. května
Nemoc zvaná bílá touha

Hospodářské noviny otiskly článek s fotografiemi o skialpinismu pod názvem Nemoc zvaná bílá touha. S omezeným obrazovým doprovodem vyšel také v internetovém vydání in.ihned.cz.

28. března
Kněžmostka na Raft.cz

Horydoly dodávají snímky a popisy řek serveru Raft.cz. Dnes byla popsaná Kněžmostka a přidány fotografie k Lužické Nise.

12. března
Adrenalin pod střechou

V Hospodářských novinách vyšel velký článek o lezení na umělých stěnách Adrenalin pod střechou. Všechny snímky dodali fotografové Horydoly.

5. března
Euroweekend

Pod titulkem Šimravý adrenalin na ledovcích vyšel v prvním čísle časopisu pro volný čas zaměstnaných lidí Euroweekend návod na skialpinistický výlet okolo Dachsteinu.

30. ledna
Skalní oblasti České republiky

Český horolezecký svaz převzal několik horolezeckých průvodců z Horydoly do své databáze skalních oblastí v Česku.

5. prosince
Lezecká stěna Sobotka

Na webové stránce lezecké stěny v Sobotce si můžete prohlédnout obsáhlou fotogalerii z otevření nového lezeckého centra, kterou pořídila redakce Horydoly během reportážní cesty do Českého ráje.

13. listopadu
Harrachov

Harrachovský informační server převzal článek o běžkách Fantastické stopy v Polsku.

24. října
Kinského dvůr

Internetová prezentace penziónu Kinského dvůr ve Všemilech převzala z Horydoly fotografie lyžování na Jedlové.

16. října
Krumlovský vodácký maraton

Zprávu z Krumlovského vodáckého maratonu vysílá radio Beat dnes v 8:20 a 10:30.

11. října
Na kole z Göteborgu do Gråbo

Cyklistiku v okolí švédského Göteborgu popisuje článek Na kole z Göteborgu do Gråbo. Text je na portálu Volný.cz, fotogalerie na Horydoly.cz.

9. října
Na kole s dětmi

Barevný supplement Ona Dnes vycházející každý týden v deníku MF Dnes uveřejnil dvoustránkový článek Na kole s dětmi. Autor v něm doporučil čtyři cyklovýlety po celém Česku.

15. září
Praha stověžatá, Praha outdoorová

Svět outdooru uveřejnil recenzi na pražský díl Outdoorového průvodce, který vydalo nakladatelství Grada v edici Horydoly.

29. srpna
Vertikální dobrodružství

Hospodářské noviny otiskly přehled významných deseti českých a pěti moravských lezeckých oblastí nazvaný Vertikální dobrodružství. V barevném INmagazínu zabral sedm stránek.

8. srpna
Vodácký ráj starého kontinetu

Senátor Jaromír Štětina převzal na svůj web dnešní článek Vodácký ráj starého kontinentu z Hospodářských novin. Text Kuby Turka je kompletně zkopírovaný, fotografie chybí.

8. srpna
Vodácký ráj starého kontinetu

Hospodářské noviny otiskly jako hlavní článek dnešního supplementu INmagazín šestistránkový reprezentativní přehled nejznámějších evropských řek. Celý materiál nese název Vodácký ráj starého kontinetu.

2. srpna
Ta naše povaha česká

Česká televize odvysílala reprízu pořadu U svého moře ve svých horách v rámci cyklu Ta našeho povaha česká. Vyjadřovali jsme se v něm k neštěstí Čechů na horách.

27. července
Cyklovýlety

Lidové noviny připravily dvoustránkový přehled cykloturistických možností nazvaný Cyklovýlety. Horydoly na tomto materiálu pracovaly spolu s Cykloserverem.

10. července
Aktuální informace z Dachsteinu

Alpský turistický průvodce na internetové adrese Alpy.net pravidelně uveřejňuje popisy a snímky aktuálních podmínek na Dachsteinu od Horydoly. Zatím poslední příspěvek byl uveřejněn na začátku prázdnin.

5. července
Vzhůru k nebi

Hospodářské noviny otiskly deset nejlepších treků v Evropě pod lákavým titulkem Vzhůru k nebi. Podívejte se na kopii tohoto článku.

18. června
Mezinárodní licence už i pro Čechy

Podnikatelský týdeník Profit představil horské vůdce, novou profesi v Česku. Článek Mezinárodní licence už i pro Čechy byl napsán na základě informací z Horydoly a také fotografie pocházejí od nás.

1. června
Jak si vybrat správný stan

MF Dnes otiskla ve spotřebitelské rubrice Test velký materiál ohledně výběru správného stanu na dovolenou Jak si vybrat správný stan. Jeho součástí byly tipy na stany, spací pytle a karimatky od Horydoly a také rozhovor s šéfredaktorem nazvaný U stanů se dívejte na švy.

18. května
Outdoorový průvodce

Nakladatelství Grada vydalo v řadě Horydoly osm outdoorových průvodců po České republice. Texty i fotografie pocházejí z velké většiny od autorů tohoto portálu.

16. května
Na kole jižní Dalmácií

Hospodářské noviny vydaly třístránkový článek o jarní a podzimní cykloturistice v Chorvatsku Na kole jižní Dalmácií.

16. dubna
Sjezdovky italské Marmolady pokryl prašan

Internetový portál Idnes uveřejnil aktuální fotoreportáž Sjezdovky italské Marmolady pokryl prašan z jarního lyžování v Dolomitech.

10. dubna
Úhlava

Německojazyčný server Kajak.at zaměřený na divokou vodu zařadil další českou řeku Úhlava do své databáze. Informace i snímky pocházejí z redakce Horydoly.

20. března
Horolezení v Českém krasu

Čtvrtletník Everest zaměřený především na vysokohorskou turistiku uveřejnil motivační článek Horolezení v Českém krasu s popisem klasických výstupů ve Svatém Janu a Srbsku.

20. února
Fotografie pro Sport Prague

Veletrh Sport Prague převzal několik fotografií z dílny Horydoly do svých oficiálních propagačních materiálů. Horolezkyně Zdeňka se dostala dokonce na hlavní pozici v reklamní kapani tento veletrh.

13. února
Kam na běžky po Evropě

Hospodářské noviny motivovaly čtenáře přehledem sedmi nejlepších evropských regionů pro běžecké lyžování Kam na běžky po Evropě.

20. ledna
Když není v Česku sníh

Lidové noviny pomohly svým čtenářům v rozhodování, kam jet v nepodařené zimní sezoně lyžovat v článku Když není v Česku sníh.

SDÍLEJ:

Diskuse

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvacet-čtyři:

  • Captcha Image

Diskuze k článku

Celkem 0 příspěvků v diskuzi


Vysoké Tatry AKTUÁLNĚ 2024

Vysoké Tatry AKTUÁLNĚ 2024

LOMNICKÝ ŠTÍT Zprávy, novinky, aktuality, fotografie a videa z Vysokých Tater, z nejvyššího pohoří Karpat.... celý článek

Skot, ovce a kozy se vrací do vzácné přírody v Praze

Praha AKTUÁLNĚ 2024

registrovat

Podívejte se na inspiraci k cestování po Evropě.
Hledáte si ubytování v ČR nebo na Slovensku? Doporučujeme chaty a chalupy k pronájmu za nejlepší ceny. I levné ubytování si najdete na portálu MegaUbytko.cz.
CHORVATSKO 2024 levné ubytování v apartmánech a pokojích po celém Jadranu bez provize cestovkám.







Nejčtenější články

Rakouské dálniční známky, mýto v tunelech a na alpských silnicích

Rakouské dálniční známky, mýto v tunelech a na alpských silnicích

AKTUALIZACE Mezi turisty, kteří míří do Alp, se občas vedou diskuse, zda se vyplatí koupit dálniční známku, nebo jet mimo dálnice po vedlejších silnicích. Uvádíme proto současné ceny všech druhů
Na kole z Prahy do Vídně

Na kole z Prahy do Vídně

AKTUALIZACE Zhruba 450 kilometrů dlouhá cyklostezka Praha - Vídeň je opravdová lahůdka pro všechny milovníky jízdy na kole. Zároveň to je cesta, kterou zvládne každý, byť by to byl jeho první
Obří důl v Krkonoších

Obří důl v Krkonoších

Obří důl je divoké strmé údolí mezi Sněžkou a Studniční horou. Vodopády a nad nimi vysokohorské rašeliniště vytvářejí nejdivočejší kout krkonošské přírody.
Dámské parfémy od Pařížských Parfémů. Objevte nejnovější nabídky

Dámské parfémy od Pařížských Parfémů. Objevte nejnovější nabídky

Vítejte ve světě vůní, kde každá nota vypráví jiný příběh a každá lahvička v sobě skrývá slib nezapomenutelných zážitků. Dnes bychom vás rádi pozvali k poznání nejnovějších nabídek od Pařížských Parfémů, značky, která
Výhody přes nejlepší zahraniční online casina v České republice 2024

Výhody přes nejlepší zahraniční online casina v České republice 2024

Svět herních kasin můžeme z pohledu českého hráče jednoduše rozdělit na dva základní tábory, a to česká kasina, která disponují přímo českou licencí, a zahraniční kasina, která nedisponují licencí od Ministerstva financí, zároveň

Kalendář akcí Zobrazit všechny akce

AKCE KDE INFO KDY ČAS
Padání - bouldering Žihle 26.-28.4. 26.4.
Prague Bike Fest Praha, Výstaviště Holešovice 27.-28.4. 27.4.
Beroun bikemaraton Beroun Cyklomaraton MTB 27.4. 19:00
Malše - splutí Římov   27.4.
Valné zhromaždenie JAMES Žilina, Dom techniky   27.4.
Krakonošovo Labíčko Labe, Vrchlabí ZRUŠENO! 27.-28.4. Divoká voda 27.4.
Veselský vodácký maraton
Suchdol nad Lužnicí Info: lenka.steffanova@seznam.cz 27.4.
Sázavský maraton Zlenice Turistické kanoe 27.4.
Čarodějnický rej na zámku Benešov nad Ploučnicí 27.-28.4. 27.4.
Porubajk - cyklomaraton Ostrava, Poruba Horská kola 27.4.

Diskuse

колко часа е пътя до тайланд Sownlyo, 27.4.2024 6:31, 3 příspěvky
колко часа е пътя до тайланд Sownlyo, 27.4.2024 6:30, 3 příspěvky
lcymsasd happy family store pharmacy viagra, 27.4.2024 5:50, 2 příspěvky
cvlobthb rx pharmacy online 24, 27.4.2024 5:33, 2 příspěvky
pybcymwj happy family drug store, 27.4.2024 5:28, 123 příspěvků
fjszadvj zithromax capsules buy, 27.4.2024 4:30, 123 příspěvků
hluxuljd rx pharmacy no prescription, 27.4.2024 4:21, 123 příspěvků
uojikdtl pharmacy, 27.4.2024 4:20, 123 příspěvků
mighkyie the happy family store, 27.4.2024 3:33, 12 příspěvků
kgxumpxi cost of 10 mg tadalafil pills, 27.4.2024 3:00, 123 příspěvků

Fórum Zobrazit všechny příspěvky

Pink EXPO Horydoly , 26.4.2024 0:47
O novém poznání, kterému ... milan šupa, 25.4.2024 19:37
135 let turistického značení Horydoly , 20.4.2024 19:20
EXPEDÍCIE (jar 2024) Horydoly , 20.4.2024 17:50
ČSK media - změny na PR p... Horydoly , 19.4.2024 12:00
S Winterbergem na Dobešku Horydoly , 11.4.2024 0:02
Re: Praha Horydoly Open, 10.4.2024 10:32
Tipy na dámské běžecké bo... Horydoly Open, 10.4.2024 10:11